Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonneNSchein_

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
sonneNSchein_ 2012.02.06 17:22:44
@nem akar az ökörcsorda legelni: abszolút!
Madonna mindig tudta, hogy kell megújulni. Meg kell nézni az életművét.
Nagy dobás, hogy ezt az everyday I'm shufflin'-t belekeverte.

Pár éve azért A Főnök is király volt!!!!
Előző posztunkban leírtuk, hogy tulajdonképpen az Achtung Baby az utolsó olyan U2-lemez, amin az ír zenekar valami nagyot tudott alkotni, most pedig pár magyar zenész nyilatkozik arról, mit is gondol az 1991-es albumról, és úgy magáról a U2-ról. Frenk (hiperkarma) Az Achtung Baby a…..
sonneNSchein_ 2011.12.31 13:19:44
@Nazarin: gyerekkoromban a jugoszláv nyomású lemezek minőségét meg sem közelítették a magyarok. (akkoriban ahhoz lehetett könyebben hozzájutni).
olyan, mint ma a magyar barna, édes, piros címkés üdítőital és a nyugati változata...

amúgy nekem a U2-nak legjobban a Rattle&Hum jön be...
Az Eger és annak edzője aligha juthat tovább a BL-ben, de a másik két magyar csapatot komolyan segítheti még. Még javában dúlt a magyar póló legújabb kori legendáinak éppen zajló szoborépítési folyamata, értsd: a srácok még „csak” egyszeres olimpiai bajnokok voltak,…..
Azzal, hogy megjelent, még korántsem ért véget a fehér iPhone 4 kálváriája. Többen is megerősítették, hogy a kézbe vétel után rögtön érezni, a fehér iPhone valahogy nem ugyanaz, mint a fekete testvér. Egymás mellé tették a két készüléket, és ezt tapasztalták:Úgy tűnik,…..
sonneNSchein_ 2011.04.30 14:15:13
@LEndy: Az 100 telefon esetén már 2 centi különbség... az már jelentős még abszolúte is:)

Amúgy egy apple cég tudjon már gyártani rendes lemeozott megfelelő készüléket.

Ez olyan, mintha a dízel autónak hosszabbnak kellene lennie... vagy vmi hasonló... :)

Szóval egyrészt nekem tök mindegy másrészt nem ezt várom egy hitech cégtől...
sonneNSchein_ 2011.04.30 16:10:54
@[megmondoember]:

miért nem lehet belülre mondjuk egy vékony sötét fóliát felragasztani a szükséges helyekre árnyékolásképp?

Persze a szilárdságon nem segítene, ha ez a színezési-alapanyag kérdés valóban VALÓS probléma lenne a műanyagiparban...
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
sonneNSchein_ 2011.04.17 15:53:57
@csi szi: Horthy csak nagy épületekről, városrészekről álmodott, mint pl. Hitler - csak kicsiben. A konkrétumokat építészek vetették papírra...
sonneNSchein_ 2011.04.17 19:15:16
@Filhipposz: szerintem összekeversz valakivel, hülyegyerek... de jellemző, hogy a tárgyhoz szólsz hozzá és van véleményed róla.
sonneNSchein_ 2011.04.17 20:48:58
@mrbloodbunny: megpróbáltam fekete-fehérré tenni a képet, hogy az épület szürkesége ne befolyásoljon, de úgy se jön be...:)

Amúgy a kor akkori szokása szerint szerintem klinker téglás épület lett volna, ami mondjuk a Madách "sugárút" elején található épületegyüttest is jellemzi...
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
sonneNSchein_ 2011.02.12 19:24:43
Ott voltam, szuper volt, de most bocs, hogy kicsit "offtopic" - fontos...
Tegnap este 7 és 10 között, a koncert alatt, Budapesten a VIII. kerületben, a Stadionhoz közel, az autóm csomagtartójából ellopták a HAGSTROM VIKING DELUXE típusú (natúr színű) 7100743 gyári számú elektromos gitárom, félkemény tokjában. (
www.hagstromguitars.com/Viking_Deluxe.html). A gitár nem egy mindennap használatos darab.
Kérem, ha valakinek a gitárról a környezetében bármilyen információ tudomására jut, hirdetést, ajánlatot lát, netán eladásra kínálják, keressen az im1@freemail.hu email címen.
Rendőrségi feljelentés megtörtént. Ha esetleg megoldható, küldjétek tovább ismerőseiteknek!
Előre is köszönöm!!!!
Bill, a király!!!
sonneNSchein_ 2011.02.13 12:07:02
Ott voltam pénteken, szuper volt, de most bocs, hogy kicsit "offtopic" - fontos...
Tegnap este 7 és 10 között, a koncert alatt, Budapesten a VIII. kerületben, a Stadionhoz közel, az autóm csomagtartójából ellopták a HAGSTROM VIKING DELUXE típusú (natúr színű) 7100743 gyári számú elektromos gitárom, félkemény tokjában. (
www.hagstromguitars.com/Viking_Deluxe.html). A gitár nem egy mindennap használatos darab.
Kérem, ha valakinek a gitárról a környezetében bármilyen információ tudomására jut, hirdetést, ajánlatot lát, netán eladásra kínálják, keressen az im1@freemail.hu email címen.
Rendőrségi feljelentés megtörtént. Ha esetleg megoldható, küldjétek tovább ismerőseiteknek!
Előre is köszönöm!!!!

Bill, a király!!!
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
sonneNSchein_ 2011.01.02 12:34:35
@coco: kisgyereket ismételte az előtte lévő spotból.
sonneNSchein_ 2011.01.02 14:50:26
@champion76: Te melyik csatornád nézed? Ki írta azt, amire reflektálsz?

Persze, hogy nem volt élő, sőt, felvételről, vágottan, playbackről ment a tévedés minimális kockázatával...
Horthy Miklós Budapestjének egyik legnagyobb építészeti vállalkozása a Lágymányoson felépíteni kívánt Szent Korona útja és a Vitézek tere volt. A 800 méter hosszú sugárút megépítése nemcsak a városrész közlekedésfejlesztését, hanem a magyar hadsereg I. világháborús dicsőségét is kihangsúlyozta…..
Nehézkesen indult a tegnap délutánom. Először a gázszerelő hozta a tudomásomra, hogy az életjeleket az elmúlt napokban nem sugárzó vízmelegítő defibrillálása nagyjából olyan hatással lesz privát költségvetésemre, mint Tornyi Barna szerepvállalása a diósgyőri büdzsére,…..
sonneNSchein_ 2010.10.10 02:37:08
@caralho voador: Amikor behúzodott Dzs., Laczkó futott fel. De valóban a gólhelyzet miatt helyezkedett. Végül középről jobbal rúgta. Plusz Laczkó kiharcolta a 11-est.
Finnek ellen nem lesz könnyű. Még Litti is játszik náluk...
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
sonneNSchein_ 2010.10.06 11:39:10
@Dövan: Miről is beszélsz?

"Sőt, nem is nagyon szoktam politizálni, csupán reflekt volt arra a politikai megközelítésre, hogy ennek a múlt rendszerből maradt vezetőség az oka."

Szerintem a mostani 40 feletti korosztály mind a "múlt rendszerből maradt itt"...
sonneNSchein_ 2010.10.06 11:45:19
@Scaramella va alla guerra:

"Nézd, objektíven ítélve k.b. 6O%, hogy a gyár hibázott.
1O%, hogy az állam hibázott.
3O%, hogy a sár közös ( olyat engedélyeztek, amit nem lett volna szabad )"

Igazad van! Bár gyanítom, hogy egy ekkora környezetre kockázatos ipari technológiai rendszer (é. bauxitbányászás, feldolgozás) szigorú állami szabályok és ellenőrzési rendszerek működnek...
Nem kétséges, hogy a MAL azt mondta, "még bírja a gát", de aki a legutóbbi bejáráson látta, hogy gond lehet, az is rögtön leállíthatta volna az egészet (elég hatása lett volna arra, hogy a haszonkiesés miatt rögtön rááldozzanak pár milliót a megerősítésre).

A gyártulajdonos, akár tudta, akár nem, hogy mi a van bűnös, de legalább annyira az, aki engedélyezte (ha meg nem vette észre, akkor a főnöke, hogy ilyen munkára dilettánst vett fel...)
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Ahogy ígértük, íme a Filmvilág blog évtized-összegző TOP50-je, pontosabban annak az első része. Sajátos módszerünkből kifolyólag (közel 50, a Filmvilágban az elmúlt 10 év során rendszeresen publikáló szerzőt kértünk meg személyes kedvenceik listázására, a legtöbb…..
f1 Káosz Kimi Raikkönen körül 2009.11.19 16:39:00
”Úgy néz ki, szabadság lesz, nem tudtam megegyezni a McLarennel, kihagyok egy évet. A Brawnnal nem tárgyaltam, most, hogy ott a Mercedes, szerintem két német pilótájuk lesz” – idézte a formula1.com Kimi Raikkönent csütörtök reggel, miután menedzsere, Steve Robertson…..
A Bacardi nagyköveteként buzdít felelősségteljes alkoholfogyasztásra Michael Schumacher, most épp egy  vicces videóval.Maseratival viszi Salvatore Calabrese sztármixert, aki közben megpróbál neki keverni egy italt. Visítás, anyazás, nevetés: a vezetés és az ivás ebből a…..
sonneNSchein_ 2009.11.06 19:02:55
Miután a Borfesztiválon végigkóstoltuk a Lisicza teljes szortimentjét oda-vissza, lesétáltunk a várból és átballagtunk a Lánchídon Pestre. Lehet, hogy már korábban többször elmentünk mellette, de most egy kis pécsi cirfandlival élesített szemünkkel kiszúrtuk, hogy egy lakat…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Indafotóblog Augusztus 20-i fotók 2009.08.21 11:48:00
Az augusztus20, tűzijáték, red_bull_air_race címkével ellátott fotókat folyamatosan válogatjuk ide a blogba és az index címlapra is. AUGUSZTUS 20-i TŰZIJÁTÉK fotókhoz tekerj lejjebb vagy klikkelj ide TŰZIJÁTÉK bollaeszter, itomi, kimura, gabooo, KGyST, nyakas,…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..