Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SarahBaby

13 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah folytatom tovább a blogot csak nem itt hanem itt---->> www.sarahbaby.blogol.hu. Olvassátok továbbra is*szépennéz*. És arra kérlek titeket hogy ahol tudjátok ott reklámozzátok az oldalam. Ha valakinek van oldala vagy blogja ott kirakhatna vagy nemtom de szeretném ha sokan…..
Hellovan:P Nah arról lenne szó, hogy van egy új blogom. Ezt lehet, hogy meghagyom... A címe pedig:www.sarahbaby.blogol.hu... teljesen más mint ez. De a lényeg, hogy nem tudom eldönteni mi legyen. 1Folytassam ezt a blogot azon a amásikon, mert akk átmásolom a részeket és folytatom2írjam…..
"Jó reggelt! Apáddal megbeszéltem már, szeretettel várunk Lionba! Phillipe"  Félkomában elolvastam, majd kipattantam az ágyból és átrohantam Apuhoz. Apu és Simone még aludt, majd fogtam magam és ráugrottam az ágyra. Simone síkitott egyet Apa pedig morogva a másik…..
Azt a 2 napot végig izgultuk, hogy mi lesz. Nem mentünk sehova, egész nap otthon voltunk. Hamar el is ment az a 2 nap. Ma lesz a nagy nap. Aludni sem tudtam, egész este azon agyaltam, hogy vajon mi fog történni?? Bill arra kellt fel, hogy Túrbó ki akar menni a szobából.-Jó reggelt. Kéne…..
Bill felült és nevetett. Értelmes fejet vágva ránéztem, majd Én is elnevettem magam. Persze, hogy nevettünk hiszem Túrbó a kosarában aludt, de nem az volt a vicces hanem az hogy hogyan. Visszafeküdtünk, majd hozzábújtam Billhez.-Ideges voltál rám este úgye??-Én felnézve…..
SarahBaby 2008.06.25 15:27:29
Felvettem a dobozt a lábtörlőről, majd valami elkezdett mozogni. Majdnem eldobtam ijedtembe.-Vigyázz rá.-Bill rámszólva közben pedig mosolygott.-Jól van na.-én, majd bementünk a lakásba.Bementünk a nappaliba, amjd leültem és kibontottam, a dobozt. Egy kismajom dugta ki a fejét, mire…..
Miután Bill megkapta az smst, egyből jött a megadott címre. Nem szólt senkinek csak lelépett. Az út alatt beugrott beugrott a boltba szívecskés milka mogyorós bonbonért. Miután végzett a boltban egyenesen jött hozzám. Odaért, majd becsöngetett. Mivel Mamikám nem volt otthon ezért…..
SarahBaby 2008.06.19 19:59:25
Mivel miénk a lakás ezt ki is szerettük volna használni. Tom kitúrta testvérét a saját szobájából, ezért Bill jött hozzám engedélyt kérni. Odajött a szobámhoz, majd kopogott és bejött.-Kicsim, itt alhatok este?? Tom kitúrt a szobából.-Nem is tudom, engedjem meg... Ha szépen…..
-Beszélni...-Bill, majd leült az ágyam szélére.-Akkor mondjad, mert nagyon fáradt vagyok.-Én, majd felültem.-Igazából nem is beszélni, csak ezt szerettem volna odaadni.-Bill, majd egy kis dobozt adott a kezembe. -Mi ez??-Én meglepődve-Nézd meg.-Bill, majd kinyitottam a dobozt és Bill…..
Mikor bementünk Simone éppen Billt osztotta elég rendesen.-Mér kellett ezt csinálnod??-Simone kiborulva-Nem tudom...Anya ez csak úgy jött... Nem volt benne semmi olyan...-Figyelj, biztos oka volt, hogy megcsókoltad. De tudod mit nem érdekel, azt csinálsz amit akarsz...-Simone, majd ki…..
Másnap reggel Apu és Simone lenn volt  konyhába és éppen főzőcskéztek. Bill és Tom ment le kómás fejjel a lépcsőn. Simone adott nekik enni, majd négyen reggeliztek. Apu egyszer csak elvette a fejétől az újságot. -Hol van Sarah??-Apa a fiúkra nézve-Alszik fenn a…..
Már 1 hete majdnem minden nap találkozunk Tomékkal. Nagyon megkedveltem őket, Simone nagyon gondos és olyan mintha az igazi Anyum lenne. Apu teljesen megváltozott. Billel elég jól megvagyok, bár úgy vettem észre hogy neki még nem nagyon szimpatikus ez a helyzet. Tommal folyamatosan…..
-Sarah beszélnem kell veled...tudod, hogy már régóta találkozgatok valakivel és kezd komolyra fordulni a dolog...-Apu Én pedig nagyon értetlen fejet vágtam-Igen. És??-Szeretném, ha megismernéd a családjával együtt. -Muszáj?? Nekem semmi kedvem nyalni nekik, hogy elfogadjanak...…..