Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allampolgar81

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többhónapos csatározás, családi és baráti kapcsolatokat is próbára tevő online poszt- és kommentháború után vasárnap végre szavazott Magyarország! A 2002-es választások után a második legmagasabb részvételi arányt produkálták a választópolgárok és egyértelműen a harmadik ciklusát megkezdő…..
Allampolgar81 2018.04.09 16:54:20
Kedden tettük közé a hirado.hu tudósítását a migránsok által a Déli pályaudvaron álló győri vonaton elkövetett, fizikai kontaktussal is járó zaklatásról. Sok olvasónknak csak később "esett le", hogy itt bizony már mindennapossá váló jelenségről van szó és ami még rosszabb, gyakran nem nélkülözik…..
A hétvégi jó időt kihasználva - kerékpárra pattanva és kedvenc négylábúnk kíséretében - meglátogattuk a méltán népszerű bicskei Erőmű-tó környékét, amelyről a közelmúltban tudtuk meg, hogy magánkézbe került, állítólag a vízfelülettel együtt. Rögtön a…..
Elkerülendő az új lelátókról a be- és kivonuló játékosok illetve a játékvezetők felé irányuló esetleges szurkolói atrocitásokat, a Bicskei TC az új klubház és a lelátók végén alakította ki a játékoskijárót. A mérkőzések szereplői egy székelykapun keresztül fognak a pályára bemenni és arról lejönni.…..
Viszonylag barátságos időjárási viszonyok között, kiválóan előkészített műfüves pályán Marton - Solt, Bencze, Köntös, Facskó - Katona, Móri, Harangozó, Peinlich - Godslove, Dombai összeállításban, Jakab Zoltán játékvezetésével lépett pályára csapatunk a soron következő előkészületi mérkőzésen. A…..