Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.lipton

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden gyönyörű. Ma valahogy könnyű felkelni. Este egy buliba megyek, addig meg még ezer elintéznivalóm van: bevásárlás, ebéd a barátommal, délután angolórát tartok. Az életemet a naptárammal összekötve élem és akkor vagyok boldog, ha tele van - ma legalábbis így érzem. Ma legalábbis így…..
Gwyneth Paltrow és a Coldplay énekese, Chris Martin 2014-ben jelentették be: hét év után elválnak útjaik. Négy év után az Oscar-díjas színésznő végre megszólalt és mesélt a szakításról, a kapcsolat bukásának okairól és a saját érzelmeiről...
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
mr.lipton 2018.06.05 12:57:09
mr.lipton 2018.06.05 14:10:54
Tisztelt Őszinte ingatlanos! A VI. kerület egy népszerű terén néztem egy nagyon korrekt, sármos, fiatalos lakást, szépen és alaposan felújítva egy 1800-as évek  végén épült házban. Hátránya viszont az, hogy a harmadik emeleten van, nincs lift, így kisebb expedíció a feljutás. Ezen felül a lépcsőház…..
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
mr.lipton 2018.04.06 10:58:38
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
Ha veszít, börtönbe kerülhet a kormányfő és a haveri kör; A Fidesz ráerősített a migránsellenes heccelésre, majd meglátjuk, milyen eredménnyel, mert a lakosság kezd ráunni a süket dumára. A politikus ugyanakkor hős a nemzetközi szélsőjobb számára; A magyar gazdaság tud eredményeket felmutatni,…..
mr.lipton 2018.04.04 15:46:56
@Fazakas László: Egyszerű vagy, mint a faék. Még trollnak is túl ostoba, ennyi baromságot rég láttam összehordani. Elemi szintű összefüggéseket nem látsz, érvelni nem tudsz, csak komcsizni. Az ilyen gyökereknek szoktam azt a feladatot adni, hogy üres lapot fénymásoljanak egész nap. Te ostoba fasz.
A Netflix őrülten sikeres ifjúsági kalandhorror-sorozata, a Stranger Things sem kerülhette el a siker egyik modern velejáróját: az alkotóit beperelték plágium vádjával. Ez a hollywoodi ügymenet része, a Mad Maxtől az Avatarig mindent és mindenkit perel valaki, több, de inkább kevesebb sikerrel. A…..
mr.lipton 2018.04.04 15:29:35
@anyueztveddmeg.hu: Azt már az első éved leadása után is láthatta. Már a másodiknak is rég vége.
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
mr.lipton 2018.04.04 15:28:18
@Cirmoscica: ennyike. Rohadjon meg az összes seggnyaló.
Ugye ismerős az az IVR hang, hogy „beszélgetésünk rögzítésre kerül”? Bankok, biztosítók, telekommunikációs szolgáltatók mind-mind használnak hangrögzítést. És valljuk be, egy kicsit elgondolkodtató, hogy ugyan miért is akarják rögzíteni mindazt, ami történik. Pedig alapvetően egy kimondottan…..
mr.lipton 2018.03.08 09:40:49
@Pilotax: Mert tőled kikerülhet a beszélgetés, tőlük nem. De nem minden szolgáltató szakítja meg, csak felhívják a figyelmet az adatvédelemre. Ráadásul, aki beszél veled, a céget képviseli, scriptek alapján kommunikál, ha Te besértődsz és nyilvánosságra hozod, azzal a személyiségi jogait sérted meg.
Ahány ember, annyi szokás mondják. Így van ez a férfiak és az alsóneműk esetében is. Nem tudod megmagyarázni, hogy miért, de a megszokott alsónemű fazonodtól nem vagy hajlandó megválni. Általában a férfiak, ha megtalálják azt a bizonyos tökéletes stílust akkor csak azt viselik és irtóznak a…..
0:30 ...szakmailag én nem értek a televíziózáshoz... ...ennyire előre nem gondolkozunk.. ...gazdasági előnnyel nem jár.....
1:20-tól a kedves soviniszták, remélem az édesanyjuk és a feleségük is megnézte aa sunyi, bunkó vigyorukat...
http://bennyhillthis.com/?v=XFh7qTJfzC4..