Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pfiffer Bútorszalon

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ünnepek idején minden bútorszalon azt tapasztalja, a vásárlók étkezőasztalokat és bővíthető étkezőgarnitúrákat keresnek. A miértre a válasz az ízes halászlében és a ropogós bejgliben rejlik. Ezért kell a hatalmas étkezőasztal Ha karácsony, akkor legalább három napos evészet. A legtöbb magyar…..
Szeretné természetessé, mégis különlegessé tenni otthonát? Válassza a Pfiffer Bútorszalon fa bútorait! A fa bútorok kellemes illatot, barátságos hangulatot kölcsönöznek otthonának. A minőségi faanyagból, egyedi kivitelezéssel, különleges színekben készülő fa bútorok érték- és időtálló társai lesznek…..
Bútorszalon Budapesten Minőséget és tradíciót képvisel a 25 éves Pfiffer Bútorszalon! A Pfiffer Bútorszalon az igényességet, az egyediséget, a természet és az ember harmóniájának megteremtését képviseli. Évtizedek óta gondosan válogatjuk alapanyagainkat, professzionális szaktudással…..
Az ágy kiválasztásánál a méreten kívül a stílus és megjelenés a meghatározó. A méreteknél a legtöbb gyártó a matrac méretet adja meg alapul, pl 160x200 vagy 180x200 as ágykeret vagy franciaágy, ez a matrac méretet jelenti, de az ágy tényleges mérete ennél kicsit nagyobb. Célszerű a pontos…..
A fa alapvető tartozéka egy hangulatos, meghitt otthonnak, a különböző tereknek. Természetesen nem azt állítjuk, hogy vadászházzá kell alakítani a lakást a boldog élethez, elég ha néhány bútordarab, kiegészítő ebből az anyagból készül. A fa látványa mellet az illata is természetességet sugároz,…..
Fehér, dió és natúr. Bútorszalonunk leginkább ezekkel a színekkel dolgozik. Vegyük sorra, ezeknek milyen hatásai lehetnek. A fehér a tisztaságot jelenti, ami békét és kiegyensúlyozottságot áraszt magából. Tágítja a teret, rusztikus, minimalista stílust kölcsönöz az otthonnak. A barna egyik árnyalata…..