Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BCS911

51 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldogkői Zsoltnak és Nagy Gergelynek nemrég már volt egy élő vitája, amelyről írtam egy kritikát. Sajnos már abban a vitában is  felkészületlenül állt ki Boldogkői, és Nagy Gergely ezt igencsak kihasználta. Már akkor abban maradtak, hogy lesz folytatás. A koronavírus járvány alatt ezt meg is…..
BCS911 2020.07.30 14:58:42
@BonFire: A borzalmasan sok oltás egyik problémája, hogy így nagyon sok aluminium kerülhetet a szervezetedbe amik miatt lehet hogy tulságosan sérült az agyad. És lehet ezért nem tidsz egy sima dumálásra figyelni miközben valami fizikai dolgot csinálgatsz. Vagy pedig a rengeteg alkohol és egyéb mérgező anyagok amik lehet hogy szintén tulságosan tönkre tették az agyad.
Olyan nagy tévhitben éltem. Azt hittem, a XXI. századi ember már kellően sok információval rendelkezik bolygónkról, a Földről, és a környező űrről. Ám rá kellett jönnöm, hogy az emberi butaság (pontosabban a hülyeség, mert a butaság egy bizonyos pontig kezelhető…) határtalan. Ez sokszor szorgalommal…..
"Bible defense of slavery", ezt a hangoskönyvet azzal az elképzeléssel töltöttem le, és kezdtem el hallgatni, hogy nyilván egy kritikát fogok olvasni arról, hogy a Biblia hogyan védelmezi a rabszolgatartást. El sem tudtam volna képzelni, hogy a librivoxon egy olyan könyvet olvasnak fel, amely…..
BCS911 2020.05.06 11:54:01
@dundyvega: Tulzás nélkül mondom neked hogy kivétel nélkül az összes ismert vallás és az összes spirituális irányzat tele van hülyeségekkel és hazugságokkal. Sőt, még a legjobban elfogadottak között is mindig van 1-2 olyan mondat amit ha valaki komolyan vesz akkor komoly bajt csinálhat egy vagy több ember életében.
Kíváncsiságból sok PC házat átnéztem a magyar piacon. A rengeteg közül számomra ezek a legértelmesebb és legjobb PC házak 2019-ben. Az áruk kifejezetten hasonló. A négyből háromnak a csend szó is benne van a nevében, ebből látszik, hogy ezek a csendesebb házak közé tartoznak. De a légáramlással nem…..
Az alábbi listában összeírtam a fő politikai céljaimat. Sajnos valószínű, hogy ebből semmit nem fogok tudni megvalósítani. - Oktatási rendszer rendkívül nagy mértékű megváltoztatása. - Egészségügyi rendszer megváltoztatása. - Minden felesleges, minden nem életbevágó állami kiadás megszüntetése,…..
A fejlett társadalomhoz szükséges az erkölcs, az isteni út követése. Itt fontos megjegyeznem, hogy az internetes válaszolgatások alapján és a szavazások alapján sok hívő és egyéb ember, mintha az erkölcsöt és a szeretetet összekeverné a fogyatékos bűnpártolással. Ha nagyon sok ember nem követi az…..
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
Ha valakit gyerekkorában félreprogramoztak, azok közül sokan egész életükben ragaszkodnak ehhez a félreprogramozott, ostoba állapothoz. Ha esetleg cigiző vagy alkoholt ivó emberről van szó, akkor pláne szeret maradni a hülyeségeinél. Annak hiába mondod 50 éven keresztül is, hogy ez meg az mérgező,…..
KultúrPara Az új Stephen Hawking? 2019.07.29 07:34:00
Mit tudunk valójában az időről? Carlo Rovelli megpróbálja elmagyarázni...
Én tudom, hogy nem sokakat érdekel, de azért emellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha liberális az ember, azért. Ha magyar, akkor azért. Román nacionalistát választottak vezetőnek Európa liberálisai, vígaszként egyik helyettese a magyar Cseh Katalin lett a Momentumból...
Ateista Klub Az agresszív Jézus 2022.03.20 08:15:00
Az agresszív Jézust bemutatni legalább három okom van. 1) A Jézusról szóló naiv, és tudatlan kép szerint ő a béke letéteményese, és az egyik legkorábbi, leghatásosabb pacifista nézet képviselője. Ezt sokszor olyan kulturális keresztény ateisták is képviselik, akik nem hisznek istenben, és pláne…..
Steven Nadler előadásában (kicsit lentebb) Spinozáról beszél, és arról, hogy Spinoza szerint a Biblia nem valami szent könyv, az Ótestamentum sem, és nem valami etika forrása, továbbá, hogy istenből nem következik semmiféle etika, mert Spinoza istene személytelen, akarat nélküli,…..
BCS911 2019.04.19 17:26:15
@Brendel Mátyás: Az összes vallás hibás! Nem mondtam magamnak ellen, csak azt írtam, hogy valahány százalék valószínűséggel milyen alternatívák lehetnek.
BCS911 2019.04.21 22:41:01
@Brendel Mátyás: ha ismernéd a kavantum fizikát minimális szinten, akkor tudnád hogy elég komoly valószínűsége van egy virtuális világnak
Egy megdöbbentő hírt olvastam az imént arról, hogy egy 12 éves kislány felakasztotta magát, mert a mennyben akart lenni az apjával. Az indoklás nem spekuláció, mert a lány búcsúlevelet írt, maga írta. Én nem értek ehhez, számomra is hihetetlen az, hogy egy 12 éves kislány az…..
BCS911 2019.04.11 21:56:55
@Brendel Mátyás: Azért agyalok, hogy jobban megfejtsem a világ működését. Én is tudom, hogy ez a virtuális világ is valószínűleg egész életemben bizonytalan százalék marad.
BCS911 2019.04.14 20:06:02
@Avatar:
"És miből gondolod, hogy bárkinek is hiteles információja lenne a kiértékelés módjáról?"

Aki kiértékel az számtalan dolog alapján kitud értékelni. Az hogy te nem tudsz elképzelni egy kiértékelést, az nem jelenti azt hogy nincsen. Az pedig teljesen mindegy, hogy te nem csinálsz ilyen világ szimulációt és hogy te nem csinálsz értékelést. Teljesen lényegtelen, hogy te személy szerint miket csinálsz.
Hívők gyakori benyögése, akár egy vitában felületes beszólásként, akár akkor, amikor már nincs érvük, hogy "zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták". Na most, mielőtt még egyáltalán azzal foglalkoznánk, hogy vajon igaz-e ez az állítás valamilyen statisztikai értelemben, vagy nem, illetve, hogy érv-e…..
Manapság az iszlámmal kapcsolatban nagyon sokszor lobogtatott kritika az, hogy az iszlámban elnyomják a nőket. Ezt legtöbbször olyan keresztények hangoztatják, akik egyébként nem olvasták a Koránt (sokszor a Bibliát sem ismerik), és fogalmuk nincs arról, mi van abban, különösen a nőkről. Sajnos…..
Korábban írtam arról, hogy a Facebook hogy tiltotta, és törölte az Ateista és Agnosztikus Klub eredeti oldalát a Facebookon. Ezzel több ezer like-olót vesztettem, egyébként a Facebook maga is vesztett egy kicsit, hiszen ennyivel kevesebb forgalma van. Meg sem kottyan nekik, de ha ezt rendszerszinten…..
BCS911 2019.04.11 21:23:03
@Retkes László: A jól müködő országok azért működnek jól, mert létezik bennük szabályozás. Aki rendelkezik minimális iq-val, az tudja, hogy a korlátlan, szabályok nélküli kapitalizmus egy brutális elnyomó rendszert hoz létre, de minimum az emberek 99% brutális szegénységbe vinné le, és minden a felső 0,1% tulajdonába lenni. Azért kellenek a szabályzó törvények, hogy ezt a beteg kifutást megakadályozzák. Fontos, hogy minnél nagyobb egy cég vagy egy vagyon, annál több adót kelljen fizetnie, és fontos támogatni például adócsökkentéssel a kicsiket, akiknek sokkal kisebb esélyeik vannak a nagy cégek mellet. A kötelező minimálbért is azért találták ki, hogy visszafogják a nagy cégek túlhatalmát. Egyébként több lépcsős kötelező minimálbérre lenne szükség, minnél nagyobb egy cég, annál nagyobb minimálbér, az 1 főt foglalkoztató cégeknél pedig simán el lehetne hagyni a kötelező minimálbért. Ez még jobban kiegyenlítené az igazságtalan piaci feltételeket.
Hampi, Sri Virupaksha Temple Nemrég Dél-Indiában töltöttem egy egy hónapos szabadságot, majd Nepálban megcsináltam az Annapurna Circuit nevű túrát. Az utóbbiról csak annyit, hogy ez az élmény, teljesítmény, sok más élménnyel és teljesítménnyel, amit az életemben elértem, szerintem messze nagyobb,…..
BCS911 2019.04.11 21:01:01
A nem bizonyított felvetéseket nevezzük elméletnek. Ha egy elméletet sikerül bizonyítani, onnantól nevezhetjük ténynek is. Rendkívül fontos, hogy a bizonyítás képes legyen kizárni mindenféle egyéb alternatívát. A világban sokan összekeverik az elméletet a tényekkel. Ennek egyik oka, hogy a médiában…..
Resident Evil 2 Remake, Leon-A végigjátszás S+ rang NEHÉZ fokozaton -------------------- PC-s verzió2 óra 9 perc lett ezzel a végigjátszással.A lazább megoldással 2 óra 16 perc. Az S+ rangot kifejezetten nehéz elérni nehéz fokozaton! 2 óra 30 perc alatt kell lenni és max 3 mentést szabad,…..
Évtizedek óta nézzük Budapesten a velejéig korrupt politikai elit színjátékát: a kamerák előtt ölik egymást, a felszín alatt viszont nagyon is megy a közösen megálmodott „szakpolitika”. Amikor a budapesti adóforintok milliárdjainak lenyúlásáról van szó, akkor évtizedeken keresztül teljes…..
Ez a videó nagy segítség a kezdő játékosoknak, sokat tanulhatnak belőle. Teljes pályabejárás, mindenféle dolog felszedve, ráadásul mindezt úgy, hogy meg van az S+ rang 2 óra 33 perc alatt. Ami majdnem 1 órával kevesebb mint ami kell az S+ ranghoz! Az eredeti Resident Evil 2 zenével szerintem…..
Ezt a végigjátszást voltaképpen magamnak csináltam, hogy sikerüljön az S+ rang, és voltaképpen már nincs kedvem kijavítani benne a helyesírási hibákat és esetleg 1-2 egyéb apró hibát. De azért megosztom, mert elvileg sok embernek hasznos lehet! Resident Evil 2 Remake, Leon-A…..