Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaCabre

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen parányi napelem képes teljes gázzal röpíteni az autót, akár félárnyékos indoor környezetben is. A cellákban tárolt energia maximálisan elegendő a szintén nem túl nagy elektromotor számára, nincs rásegítés, hibrid maszatolás! Mielőtt azonban megülnénk a tort a…..
MaCabre 2008.08.14 14:15:25
MedIQ Egy webkamera előnyei 2008.08.14 10:46:15
Vegyünk egy egyszerű példát. Egy vidéki kórházban vagyunk, ahova agyvérzéssel hoznak be egy beteget. Gyorsan kell dönteni, kapjon-e trombolitikus terápiát (rögoldást). Az Egészségügyi Minisztérium ajánlása szerint:A trombolízis a tünetek kezdetétől számított 3h-n belül…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
Amikor néhány hónapja először láttam ezt a reklámot, percekig csak pislogtam értetlenül, és próbáltam kitalálni, hogy pontosan minek is voltam az imént szemtanúja. A hihetetlenül bénácska animáció és a bugyuta reklámdal kettőse azonnal beleégett a retinámba. Pedig akkor még…..
    pjrm-től kapott tudatalatti agyteremtményt publikálnám elsőnek, aki nem mellesleg szerzőtársam az elkövetkezendőkben, tulajdonképpen az alábbi nonszensz képzethalmaz indította útjára a blogot. A tanulságot nem érdemes keresni, annál inkább várjuk a lehetséges…..
Hogymiez ez? Feneketlen katlan, repülő kityrákottyok fortyogó üstje, a mocskos mancsainkkal tapintható bűzös-bűnös világ átellenes oldala, ott bent a fejetekben, mélyen, egyre szűkülő tudatunk kisgyermekkorunkban elásott kincsesdoboza, és felnőttkorunkra kibővült torzképek…..
Egy igazán jó, lórúgás-erejű képes szóvicchez nem kell kifinomult technika, Photoshop-mágia és egyebek - ezt bizonyítja Csaba pályaműve is, amit azzal a megjegyzéssel küldött el nekünk, hogy "Azt hiszem nem szabadna ezt a sajat emailcimemrol kuldeni, de lusta vagyok letrehozni…..
Tamás minden eddigi posztunkért megbüntetett bennünket, a lehető legbrutálisabb módon: képeslapba zsúfolt szóviccáradattal. Ha a szóvicc ökölcsapás az agynak, akkor a tárgyalt munkadarab tömegverekedés a fejben, a mennyiség kiütéses győzelme a minőség fölött. Mi még mindig…..
A TVGuide tesz közzé hamarosan egy listát a legjobban fizetett tévés személyiségekről, mindenféle bontásban (napközbeni, főműsoridős, sorozatos, egyéb, stb.), ebből szivárgott ki egy pár infó a netre, mert hát information age, meg webkettő. No more secrets. A honfiúi/honleányi…..
Alig csak néhány hónapja annak, hogy Uj Péter és Szily László a Tékozló Homáron gratuláltak a teszkónak azért a frappáns megoldásért, hogy a bevásárlókocsikat földelik, mára azonban mintha visszautaztunk volna az időben, sajnos ismét csípő, rázó bevásárlókocsikról kell…..
  Soha nem felejtem el, amíg élek azt, amit a fogtechnikusom mondott nekem. Alternatív csajozási metódus.Unalom űző? Vagy egyszerűen idiotizmus. Fogkő levételre mentem. Egy 30-körüli kopasz, szőrös mellű nagydarab pasas fogadott. Csillogó szemekkel. „- Nem vagyok oda…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Éééés figyeleeem! Áttención! Ettensön! Ilyen még nem volt! Igazi, valódi rövidfilm a macskákról! A film rendezője, Hallohallo ajánlotta figyelmünkbe a következő alkotást, és mi olyan hálásak vagyunk érte, hogy csak na. ..
"Május 30-án imádott nyuszikám életet adott 5 csodálatos csöppségnek. Őket szeretném bemutatni Nektek. Domino kivételes anya: az átlag nyúllal ellentétben ő napi háromszor is szoptat" - írja Crazy nevű olvasónk. És ha valakinek még ez sem elég, itt van egy…..
Építő-kocka M0 Északi Duna-híd 2008.06.02 13:26:00
A CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt. sajtóközleménye/via Épinfó-blog/           Egy réges-régen várt új híd épül a főváros északi határánál, a Megyeri híd. Június első napjaiban emelik helyére az utolsó hídelemet, a nagy…..
Elég nagy fejtörést okoz a tanároknak és a diákoknak is az egyetemen oktatott tárgyakhoz és féléves tervezési feladatokhoz használt szoftverek jogtiszta volta, vagyis az e köré felépült dilemma, miszerint ugye ezek a programok meglehetősen sok pénzt kóstálnak, ami természetesen…..
Az első bejegyzés mindig egy próbaelőadás. No persze nem főpróba, mondjuk úgy inkább csak egy olvasópróba. Amiről a blog szólni fog az minden olyan érdekesség illetve újdonság, ami az építőmérnöki szakmával kapcsolatos. Nem a száraz, egyetemi-főiskolai tananyagról lesz…..