Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blerg

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Csütörtöki premierek 2010.09.23 12:00:00
Tizenhárom sorozat tér vissza/indul el ma este, kezdek kifulladni, és nem nagyon lérem utol magam az istennek sem. A mai adagból is sok nézős lesz, a (k) betű a kritikát, a kurzív az újoncokat, a táblázat meg a teljes gridet jelzi, azaz előfordulhat benne olyan sorozatok, amik még nem…..
blerg 2010.09.23 14:08:41
Javában dúl a pilotszezon, mint azt a mai posztjaink nagy többségéből minden bizonnyal észrevették az olvasók is, és mint mindig, a Hollywood Reporter zseniális Pilot Log nevű, csak pilotokkal foglalkozó szekciója idén is összegyűjtötte azokat a nagy neveket, akik egyelőre még…..
A nálunk A stúdió néven látható sorozat (a Viasat vetítette) új évadában szokatlan foglalkozású vendégszereplő érkezik majd Savanna Samson személyében: a hölgy ugyanis ismert és elismert pornószínésznő, a Wikipedia szerint 2000 óta legalább 81 filmben szerepelt, és 2004…..
Ahogy nézem, brazil szappanopera kezd kialakulni Madonna budapesti fellépését, illetve annak helyszínét illetően. A Kincsem Parkban a hangerő a lovak álmát zavarná meg, míg a Puskás Ferenc Stadionban (nekem Népstadion) a füvet kócolná össze a táncos kedvű és / vagy…..
blerg 2009.08.02 11:54:08
Zergus: Engem az érdekelne, hogy A Dadus (The Nanny) című sorozatot szándékozik-e kiadni valamelyik kiadó dvd-n? Egyáltalán kinek a tulajdonában van?FHE (Fórum Home Entertaintment), degyelőre nem tervezik a kiadását.198: A Burn Notice RTL Klubos ajánlója alatt szóló zene…..
Van egy kiváló sitcom az ABC műsorán, a Better Off Ted, ami egy képzeletbeli cég, a Veridian Dynamics főhadiszállásán játszódik, és egy ott dolgozó kutatócsoport munkatársairól, a főnökükről meg a többi alkalmazottról szól, és iszonyú vicces. Ne tessék nekük elhinni, itt…..
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..
blerg 2009.06.09 18:12:21
grr ezt jól elspoiloltam magamnak. valamiért aszittem, a 18. rész volt az utolsó, úgyhogy nagy lelkesen elkezdtem olvasni, és csak a tumornál jöttem rá, hogy hoppá ez nekem kimaradt. no mindegy, már írtam Bob bácsinak.

amúgy meg én is csatlakozom a hozsánnaáradathoz: a Mediumot azért imádom, mert (számomra legalábbis) a krimináleset a részek többségében szinte tökmindegy (bár azt is bírom, amilyen ötletesen időnként megoldják az álmokat - ld. némafilm vagy üvöltő zene), a család bemutatása meg a karakterek annyira elviszik az egészet. és hát tényleg kevés olyan nyomozós (meg egyáltalán) sorozat van, amiben a csajt nem a p*nagyárból szállították, a kamaszlány nem a kimbaueres buta liba vs kisribanc spektrumon van, a főszereplő nem egy elk*rt életű magányos meg enigmatikus meg cinikus meg anyámkínnya profi, és a legfontosabb, hogy a családi élet gondjai ugyanolyan súlyt kapnak mint a melóügyek, és nincs bennük semmi kiszámíthatóság, na persze nem is nősorozat, kacsint. (merthogy egyszer elkezdtem hallgatni a fotelpatkányok nősorozatos részét, és odáig bírtam, hogy a hölggyel együtt kiötöltétek, hogy a nők a kiszámíthatóságot keresik a sorozatokban.)

amúgy mennyivel szimpatikusabb itt arquette mint a régebbi filmjeiben, ld true romance, hú de idegesített. lost highwayból csak az ominózus 'szex a kocsi reflektorfényében' részre emlékszem, mármint őhozzá kapcsolódóan.

ja és a főcímzene+képsor sztem übereli az x aktákét. tessék, kimondtam.
Ahogy növekszik a levegő hőmérséklete, nem csak a csajok vetkőznek intenzíven, hanem a pasilábakról is lekerül a ruci, a férfiaknál a póló is, remek. Nem csak a pasik füttyöghetnek be, nekünk is csoroghat a nyálunk egy egy igazán szép láb láttán. :) (senki sincs…..
Emmy-díjas sorozatokkal, újoncokkal, animációs sikerekkel és régi ismerősökkel is találkozhatunk majd a Viasat és a TV6 tavaszi műsorstruktúrájában. A jelenleg is adásban levő és minden bizonnyal folytatódó szériák mellé jön a 30Rock, a Leverage, a a Law&Order: SVU, a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.11 09:00:00
Tűz ütött ki a Dr. Csont forgatásán, de hálistennek senki nem sérült meg. A kár felmérése után döntenek arról, mikor folytatódhat a forgatás. Fura, de Oprah vendégszereplése a 30 Rockban elég nagy bukta volt: a múlt heti nézettségrekordos epizódhoz képest félmillióval…..
Kép, abszolúte kommentár nélkül. Tracy Morgan rulz...
blerg 2008.11.10 14:55:50
Valljuk be elég rosszul áll Liz szénája: Floyd Clevelandbe költözött, Jack tudja, hogy ő is tudja, hogy elaludt a múltkor Phoeben és ráadásul néhány nappal a szezonzáró adás előtt Tracyt elnyelte a föld. Így persze nem csoda, hogy sírógörcsöt kap a kivizsgáláson, amikor a…..
w Rakétákról lányoknak 2008.08.22 07:15:00
Rakétapara, már megint. Tiszta retró. Its so 1980’s. Lengyelország amerikai rakétákat fogad be, Oroszország atomcsapással fenyegeti Lengyelországot, Irán műholdat bocsát fel. Általános iskolában mi – hat-nyolcévesen – többek között nukleáris rakétákról…..
blerg 2008.08.26 10:36:01
"tudod, gyerekeknek egyenesen tankönyveket írnak abból kiindulva, hogy a kis csíra úgysem tudja, miből lesz a szöcske."
aha, és a tankönyv szövege úgy szól, hogy 1. oldal: 'na gyerekek most elmondom a szöcskét. a szöcskét azért kell elmondanom, mert nem értetek hozzá, mert buta kis csírák vagytok. buták. mondjátok utánam: bu-ták-va-gyunk.' 100. oldal: 'na most sok mindent tanultunk, és mivel ti olyan kis buták vagytok, jöjjön egy kis hófehérke. anyám de buták vagytok, hófehérkét néztek.' stb.
szóval csak azt akartam mondani: az írásaidat eddig kivétel nélkül elolvastam. egy részük magamtól nem feltétlenül érdekelt volna, de élvezem a stílusodat meg a szemszöget, pláne ha politikatörténet van benne, meg sok újat is tanultam. képzeld, még a korábbi rakétás cuccokat is olvastam, mert ilyen nőietlen lány vagyok. most viszont közölted az emberiség 50+ százalékával, ahová éppen én is tartozom, hogy ez őket genetikailag nem érdekelheti, feltéve persze, ha néhány pofásabb példány szekszuálisan fel akar ülni a fallikus rakétádra, meg mi különben is csak a hajunk húzogatására várunk (ie. megdugjanak), meg hogy hagyjátok már abba a hülye rakétázást. tényleg? tényleg ezt gondolom? miről beszélsz?
halál fölösleges volt ez a sértegető körítés. az értelmes vita így is kialakult, de mért ilyen áron? mitől jobb ez? ha valami rejtett bocsánatkérés akart lenni, mert szerinted szakbarbár vagy, emlékeztetnélek: ez a te blogod. mindenki tudja, aki ide jár, mik érdekelnek, mit ellenzel és mit nem, ezért kattintanak.
ja korábban több kommentelő mókázott azon, hogy a lányoknak annyi köze vban a fiúk háborúihoz, hogy ők robbantják ki őket, mert izé. asszem a művelt angol ezt hívja victim blamingnek, és most nyilván ordas nagyot túloztam, de majd úgyis megmondjátok.