Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobseekers

87 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jobseekers Állásajánló 2017.02.21 12:19:43
Rendkívül izgalmas, színesállásokkal lehet találkozni, ha elég türelmesek és figyemlesek vagyunk. Ezekből szerenék ezentúl rendszeresen szemezgetni és megmutatni. Első körben két hirdetést hoztam, egy vissza nem térő lehetőséget és magát az álommunkát! Fogadjátok szeretettel!        ..
... avagy hogyan lesz egy nadrágból 4 tároló és 1 táska? Az a helyzet, hogy elöntötte a gyerekszobát a rengeteg kacat. Valamit tennünk kellett. Tele a polc hajgumikkal, kitűzőkkel és mindenféle "női" aprósággal. Így született meg az ötlet, hogy szükségünk van kicsi…..
Ajándékba készítettük a nyáron ezt a bevásárlószatyrot, a dátumon is látszik, nem mai darab. De gondoltam sos karácsonyi ötletnek nem rossz. Sima karton anyagból varrtam, a füle más színű. Ennyi a specialitás. A "szabásmintát" netről lestem, nem emlékszem honnan, de nagyon…..
Ecetes olló Kis puha cuccaink 2014.12.08 23:07:15
Karácsonyfadíszek maradék anyagból. Varrva. Tömve. Titkon szegfűszeggel ellátva. Karácsony körülvesz. Illatos, csillogós, picike, puha. Imádják. Elkapkodják. Sokféle minta van, mindegyik más. De mondom, kunyerálják, alig maradt pár. Majd még varrok. 5 perc alatt megvan. Kell…..
Idén szedtünk egy csomó diót. Azt hittem, hogy milyen csodás koszorút fogunk belőle készíteni. Ráragasztjuk és már kész is. Aha, de nagy okosan egyben ragasztottuk őket, nem felezve, így lett vagy 3 kiló az egész. Ajtóra esélytelen felakasztani. Ja, amúgy pedig ronda lett.…..
  Mióta megszülettek a gyerekeink, minden évben összegyűltünk Advent előtt mi, anyák és agyaltunk, izzadtunk, és készítettük az adventi naptárakat (például ilyet). Volt, aki szabályosan stresszelt is (bizonyos gyerekszám fölött már komoly munkának számít a…..
Ecetes olló Scissors reloaded... 2014.11.30 21:31:29
Újraindulunk. Két évvel, egy gyerekkel és egy varrógéppel gazdagabban. Változunk. Nem ígérek semmit, majd meglátjuk. Több fotó, kevesebb duma. És több varrás. Persze még nem tudok varrni, de a nagylány hajt, hogy csináljam, hát csinálom. Itt van Advent, mi is készítettünk…..
Az elmúlt pár évben 200x elképzeltem, hogy fogom ezt a bejegyzést kezdeni, de most hogy itt ülök, se poénos, se sírós, semmi értelmes nem jut eszembe. Sikerült, csak így egyszerűen. Kell egy kicsit intróznom, hiszen ott maradt abba a történet, hogy akkor laparoszkópos műtét,…..
Mielőtt közreadnám a legújabb Pohos naplót, pár szóban felvázolnám a Hordozó rakétát, mert hogy ő nem egy szokványos terhes kismama! :-D 3 gyermek édesanyja; legidősebb 18, a legfiatalabb 10 és a kettő között is van egy :-D Ránézésre mint egy csitri, senki nem mondaná meg,…..
jobseekers 2013.06.02 17:07:38
jobseekers 2013.06.03 18:33:47
@borsolyka:

Újév napja. :)
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
jobseekers 2012.03.12 11:02:29
jobseekers 2012.03.19 14:51:42
@teheneszet: Azóta már megoldódott a probléma. :) Nem találtam mesekönyvet, így költöttem egy mesét egy piszkos kislányról, aki nem akar fürdeni. Azóta fürdik a gyerek és minden este el kell mesélnem a mesét a piszkos kislányról. :)
jobseekers 2012.03.25 21:06:56
@macskavati: Igeeeeeen, kérem szépen! ecetesollo kukac gmail pont com
Köszönöm!!!
Lego készletet kapni nem nagy cucc, de marcipán legókockát csak kevesen kapnak. A fiúknak is 6 évet kellett várni rá, az autóm is tönkre ment bele, aztán én, és háni is. De a fiúk lenyűgözve csillogó szemmel örvendeztek.   Az a jó egy családban, hogy ha azonos cél lebeg a…..
jobseekers 2012.03.21 12:34:31
Szétszedtem az Adventi koszorúnkat. Úgyis csak a szekrényben porosodott, jövőre meg majd sokkal jobbat fogunk csinálni. És hát kellett egy szalmakoszorú a tavaszi dekorációhoz. A tavaszváró virág után ismét egy pasztell színű csoda született.  A készítés…..
Viszonylag hosszú hallgatás után ismét jelentkezem. :) Néha szükség van egy kis visszavonulásra, hogy újult erővel vethessük bele magunkat az alkotás örömébe! Igen, néha van, hogy nem esik jól. Olyankor nem kell erőltetni. :) A visszatérésünk az alkotó blogvilágba a…..
jobseekers 2012.03.19 14:21:29
@TrueY: Köszi! Persze, meg lehetett volna oldani egy képpel is, de nekem így tetszett. Így legalább 3 mp-et elidőzik a képek felett az ember, hogy vajh miért került bele háromszor ugyanaz a kép. ;)
jobseekers 2012.03.19 18:29:21
@TrueY: És most azt kéred tőlem, hogy fedjem fel titkaimat? Ugyan. ;) Majd egyszer tervezek egy posztot a gépemről és az általam készített lightboxról, aminek segítségével a fotókat készítem. Abszolút DIY kategória. :D
jobseekers 2012.03.19 20:49:40
@TrueY: Olyasmi. :) Példa: wannabephoto.blog.hu/2012/01/17/fenysator_hazilag

Ehhez képest az enyém... Na de majd egyszer összeszedem magam, és bemutatom.
Ecetes olló Fa 2012.03.19 06:45:00
Fa. Nincs több mondanivalóm. Megfestettem a törzset és az ágakat. A feladat mindössze annyi volt, hogy leveleket fessünk a csupasz ágakra.Mindketten nekifutottunk a feladatnak: Ha tetszett a bejegyzésem, csatlakozz az Ecetes olló Facebook csapatához!..
 Ilyen hűdecuki hamvas szegfűt is csináltunk az elmúlt hetekben. Az ötlet innen származik. Szerintem túlságosan giccses és pasztell, így nem is csináltam más virágot - elment a kedvem. A gyereknek meg ez még bonyolult. Neki bezzeg tetszett. Majd pár év múlva előszedem…..
Gyerekkorom. Iskolai ünnepségek. Kokárdát véletlenül otthon hagyni. Saját készítésű zászlót szorongatni. Végtelen ideig állni ünneplőben és hallgatni a szavalókat. Majd ájultan kidőlni a sorból. Arra eszmélni, hogy két tanárnő kispadra visz és locsolnak vízzel. Nem,…..
Ötletes ajándékot kapott a lányom a születésnapjára. Homokkép készítő csomagot. Volt benne néhány tasak színes homok és egy mintás kartonlap, ami öntapadós felületű. A papírcsíkokat külön darabonként lehet lehúzni a képről. Nagyon praktikus. Az elkészítés menete…..
jobseekers 2012.03.08 14:18:58
@kancellar: Ez hasznos információ. Akkor nem veszek lakkot. :) Megpróbálom üveg mögé rejteni!
Ecetes olló Tavaszi virágoskert 2012.02.29 08:45:00
Mondjon le a tél! Elég volt a hidegből! Már nagyon várjuk a csicsergő madarakat, virágillatot, rügyező fákat és a napsütést! Egyenlőre csak a lakásban, de elkészítettük a saját kis tavaszi virágoskertünket. Remélem, hogy ezzel előcsalogatjuk végre a jó időt.  A…..
Ecetes olló Otthoni graffiti 2012.02.23 20:48:00
Sajnos a héten az egész családunkat elérte valami vírus. Mindenki ágynak (lavórnak, WC-nek...) dőlt, így nem is tudtunk sokat kreatívkodni. Mivel szobafogságon voltunk és én sem voltam valami jól, ki kellett találnom valamit, amivel leköthetem a gyereket és nem kellek…..
jobseekers 2012.02.25 07:31:14
@Zsibrák: Kedves Zsibrák! Ha jól emlékszem a spórolós áruházban vette a Jézuska még Karácsony előtt. Sajnos sem a nevét sem a márkáját nem tudom már, mert minden papírját kidobtam. :( Keress rá gugliban, nagyon sokféle szappankréta, fürdőszobai kréta közül lehet válogatni!
Köszönöm a kedves szavakat!
Tegnap kaptam egy díjat Megesett lány-tól. Köszönöm szépen. :) És mióta megfejtettük, hogy mit is jelent valójában, egészen jól érzem magam tőle. :) Ami a díjat illeti:-megköszönjük annak, akitől kaptuk, mert udvarias gyerekek vagyunk-kirakjuk a blogunkra a képet, mert…..
Az történt, hogy az én szöszi kislányom egyik nap hazaállított, hogy ő pók akar lenni a farsangon a bölcsiben. Ez a nagy helyzet. Már hetek óta és nem tántorítható el semmiféle rózsaszín habos babos csábítással. Kénytelen voltam elkezdeni gondolkodni, hogy hogy fogjuk…..
Nikkelallergiám van. Nem bírom a fém cuccokat. Nadrággomb, óra hátlap, ezüst, bizsu fülbevalók, kapcsok, nyakláncok - ezekkel mind le kellett számolnom már évekkel ezelőtt, mert nagyon hamar kiütéseket kaptam tőlük. Elkönyveltem magamban, hogy értékes nő vagyok - csak az…..
Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik hosszú órákon keresztül elmélyülten tudnak alkotni. A gyöngyfűzés tipikusan ilyen elfoglaltság. Rengeteg időt és energiát igényel.  Szeretnék most nektek bemutatni egy gyöngyékszer készítő alkotót, Edinát: "Edina (edigalaxy)…..
Az alábbi felhívásra szeretném felhívni a figyelmeteket, készítsetek ékszereket! "Alkotni jó, az alkotás öröm! Alkoss együtt a Praktikák online kézműves magazin csapatával, mert most igazán jó ügy érdekében barkácsolunk!Mi, a Praktikák gyöngy- és drótékszer…..
Véget ért a Valentin napi játékunk Filc Deko-val. Köszönöm nektek a sok lájkot és követést! Szépen bővül az Ecetes olló csapata, aminek nagyon örülök. A játékban csak azokat a jelentkezőket vettem figyelembe, akik eleget tettek a játék kiírásában foglaltaknak. A…..