Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csigataposó

0 bejegyzést írt és 790 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idejétmúlt lett a régi vicc, mely szerint az újszülött kisbabáról kérdezik a szülőket: – Kisfiú vagy kislány? A válasz: – Majd 18 éves korában eldönti. A "szép új világban" már nem kell várni a nagykorúságig, az óvodások is eldönthetik, hogy fiúk vagy lányok szeretnének-e lenni. A Daily Mail-ben…..
A világ legmesésebb tájait is be lehet barangolni a következő lakókocsikkal, melyek a lakóautózás legjeit mutatják be nekünk - ezekben a kocsikban ugyanis semmi sem elég extra, nagyvilági vagy éppen lehetetlen! Következzenek a világ legexkluzívabb és legváltozatosabb lakókocsijai, melyek…..
Csigataposó 2021.03.28 14:29:11
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
Előző posztunkban, mely nektek hála közel 15 ezres olvasottságot ért el, a történelem 4 legnagyobb vezetőjéről írtunk. Cikkünkben ígéretet tettünk arra, hogy következő írásunkban majd a 4 legnagyobb hadvezér listáját közöljük így most erről olvashattok a négyes blogon. Közkívánatra most is lesz egy…..
 A hamburger az egyik legnépszerűbb étel most már Magyarországon is. És nem csak Budapesten nyíltak az utóbbi években kiváló burgerezők, hanem máshol is, például Szegeden. Sokan keresik a nem gyorséttermi, hanem kézműves hamburgereket. A hamburger népszerűségét és a nálunk kapható ínyenc burgerek…..
Kritikus Vitatható Oscarok [17.] 2019.04.11 17:30:34
Az Oscar gálák 90 éves történetében rengeteg olyan eset fordult elő, amikor érthetetlen és érdemtelen módon került megjutalmazásra egy-egy filmes alkotás. Ha az utóbbi 30 évet vesszük górcső alá és csak a "legjobb film" kategóriára fókuszálunk, öt esetet emelhetünk ki, melyeknél erősen vitatható…..
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Csigataposó 2017.07.25 13:49:17
@borzlány: Nem az ostoros csaj volt az ostorjanal fogava felakasztva, a landzsas meg egy landzsara tuzve. Mindenkit a sajat fegyvervel van megabuzalva. Szrintem celozgatas, hogy milyen sors var a keses. mergezos feltestverre is. :)
Csigataposó 2017.07.25 13:54:39
@Bicepsz Elek: Hat a Tyrellek cimet, gondolom foldjet is eppen Randyll Tarly-nak igertek, persze lehet egyszerre tobbnek is igerni. De ha mindenki ellenuk akkor boven van ellenseg akinek foldjebol igerni lehet.
A történelmi filmek külön kategóriát jelentenek a mozi-világban és sajátos, egyedi stílusjegyekkel rendelkeznek. Az egyik ilyen, hogy valamilyen valós történelmi korban játszódik cselekményük, az adott időszak jellemzőinek hű visszaadásával. Ennek értelmében nem tekintjük történelmi filmeknek a…..
Csigataposó 2017.06.09 00:03:58
@Egyallampolgar: Csatlakozom. +Hid tul messze volt.
Azt gondolhatnánk, júniusra végképp kiürül minden a filmszínházakból a szuperprodukciók mellől, idén azonban csak ekkor indul be igazán az élet. Jön Mundruczó Kornél óriási sikert arató filmje, Edgar Wright legújabb alkotása, de az sem jár rosszul, aki otthon marad, ugyanis a…..
Csigataposó 2017.05.30 14:15:00
@carp3tm0nster: Igen amerika mindig jofiu, es szuperhos mindig amerikaiak oldalan harcol mert o is jo.
I. VHban nemetket pedig nehez gonosznak latattni. Sot a gyarmatok kiszipolyozasa miatt siman lehetett volna erdekes tortenet ha csavarnak rajta.
De marad egyszeru popcorn mozi, tele primitiv klisekkel. Ami nem baj Guardians of the Galaxyn pl jol elszorakoztam. Az zavar, hogy ha tobbnek akar latszani es lesz belole egy Age of Ultron vagy Man of Steel szeru fos. Baljos eloerzetem hogy ez inkabb utobbi lesz, de majd meglatjuk
Litchfieldben elszabadul a pokol, nagyjából ezt ígéri az Orange Is Thew New Black 5. évadának legújabb előzetese. A több, mint 2 perces kedvcsinálóból kiderül, hogy a legújabb évad pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a 4. évad véget ért. Korábbi nyilatkozatokból már azt is lehet tudni, hogy…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Csigataposó 2017.02.04 13:16:02
@Sigismundus: Tokeletesen egyetertek, plane Monty-val. Ha nincs a dekododolt enigma es igy megfejtett ellenseges hadrendek birtokban az eletben nem nyert volna semmit Afrikaban.

+Sun Tzu-nal nem von Clusewitz lenne a stilusos pottag?
Utolsó előtti részéhez érkezett az HBO-n a Westworld. Tovább mögött spoileresen tárgyaljuk az epizód, illetve az évad legfontosabb kérdéseit...
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ma jön a Viasat6-ra a Kolónia című sci-fi első évada. ami arról szól, hogy milyen lenne az élet Los Angelesben, ha azt lerohannák a nácik ufók. A történet középpontjában egy család áll, és persze kurva sok morális kérdés, mit teszel meg a gyerekért, hajlik-e a gerinc, ha a párod élete a tét és így…..
Csigataposó 2016.10.19 19:06:21
Ez egy meglehetősen fasza sorozat lesz, és ezt nemcsak az előzetes alapján mondjuk. Kritika hamarosan...
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Csigataposó 2016.09.09 11:10:01
@Ad Dio: ok ket dolog. Ha szerinted sincs összefüggésben a két dolog közt akkor egy konkrét neked intézet kérdés miszerint a tényekkel szemben mire alapozódik teoriad, hogy nem befolyásolja negatívan... Erre írtál egy nekem címzett választ hogy mindig lesz... Mivel összefüggésben szerinted sincs akkor meg mindig várom hogy kifejtse mire alapozódik a véleményed.
Csigataposó 2016.09.09 11:29:24
@Ad Dio: 2 ez saját fejlesztésű okossag ? Mert remekül hangzik ahogy elképzelés. Csak apró különbség, hogy míg te gondold addig én nem gondolom hanem tényekre alapozva állítom. Nézd meg az országok korrupciós rangsorát. A diktatúrák nincsenek a top 50. Ben. Mert ugyan diktatórikus eszközökkel könnyebb nagyjából bármilyen gyakorlati problémát megoldani. Itt van egy kommunizmus szerű paradox. Papíron baromi jól hangzik gyakorlatban visontai mindenütt cáfolják. Ugyanis működtető emberek ellen érdekeltek.
Röviden pár sorozatról, amit most nézek, de sajna heti rendszerességgel nem tudok róluk írni. (Ilyen lesz innentől ad hoc rendszerben, aztán majd meglátjuk, milyen megjelenési sűrűséget lehet vagy kell neki kitalálni.) Ballers (Nagymenők) s2 (HBO) Amennyire rühelltem az első évad elejét,…..
Afelől már rég meggyőződhettünk, hogy a televízió napjainkban inkább ad otthont a minőségi élmények számára, mintsem a mozi. Ez nem jelenti azt, hogy ne csúsznának be minőségi filmek vagy minősíthetetlen sorozatok, inkább azt, hogyha valakinek kevesebb a büdzséje, de inkább szeretne kreatív lenni és…..
Csigataposó 2016.07.24 23:44:24
@Nicker: Nekem tetszett a befejezes, ahogy kirtizaltak sajat magukat is a keszitok. Hogy a D&D befejezeskor a Thessalhydra utan a gyerekek panaszkodnak, hogy: "Ennyi volt, legyoztuk a szornyet azt happyend? -Mit akartok 10 ora. -Na jo de mi van evvel meg avval meg amavval az elvaratlan tortenetszallal." Hogy ez jelenet egyertelmuen a kettos athallasa miatt lett berakva nekem nagyon bejott.
Mindig is a neoliberális gazdaságtan hazai fellegvárának tartották, így nem véletlen, hogy a 2010-es kormányváltás után mindvégig szúrta a Fidesz szemét a Budapesti Corvinus Egyetem. 2011-12 tájékán már tették kísérletet arra, hogy jelentősen csorbítsák az egyetem…..
Csigataposó 2016.06.10 08:43:27
@BircaHang Média szerkesztősége: Hiába hiszitek ti ballibák, hogy az emberiség elnyomása örökké fog tartani... Nem a liberalisok pontosan tudjak, hogy semmilyen elnyomas nem tart orokke, mert a szabadsag elobb utobb mint a viz elsopri az ostoba gatakat. Minnel eroszakosabb es elnyomobb egy rendszer annal nagyobb ellenallast gerjeszt maga ellen. Epp ezert faj a liberalisoknak az esztelen Orbani neokommunista velemenyterror es az abba olt ezermilliardok, mert pontosan tudjak, hogy kidobott penz ido es energia volt amibol a jovot is lehetett volna epiteni es akkor nem elnenk egyre szarabbul evrol-evre mialatt minden szomszedos orszagban boldogabb emberek elnek es elhuznak mellettunk az eletszinvonalukkal....