Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endlessride

6 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívüli Hangyász hétfőnket látják. Az elmúlt héten válságlevelezést folytattunk. Ennek eredménye az alábbi videós összefoglaló, ahol mindaz megismerhető, amit eddig elértünk. A legfontosabb, hogy a Hangyász mostantól egy szigorúan határidős projekt. Határidős hangyászt…..
A Lotus is blamával kezdi az első tesztnapot, nem lehet ez másképp nálunk sem - állt mellettem még egy perce Karotta, akinek a téli álomból felébresztett Hacsiján stabil az alapjárat, csak éppen 2500. Sipos úr Sierrája már néhány napja Merci-rugókön ül, de a Slovakiaring…..
A cím csak fikció: ugyan tényleg elmebetegről van szó, mopedje is van, főleg azzal elmebetegeskedik, de ez csak egy film. A motoros filmek általában ótvar szarok. Ha csak az utóbbi tíz év termését nézzük és elvonatkoztatunk attól, hogy a legtöbb filmben a motoros csakis köcsög…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Élőben nagyon csúnya teherautó a Praga, de így, plasztikkockákból iszonyú kívánatos cucc. Pár napja felhívott az egyik ismerősöm, aki a hétvégén megrendezésre kerülő Lego Truck Trial versenyt szervezi. Maga a verseny egy betétprogram, sok más egyéb mellett, a keretet a világ…..
Endlessride 2011.04.03 19:46:26
@Tomi_Hunlttc: Hello!

Az öcsém megszállott legós és hasonló problémákkal küzd, az első infrás r/c legó készletével, nevezetesen eltörnek a fogaskerekek:( Még csak most ismerkedik a truck trial-al, de nagyon lelkesen épít, csak 2 nap alatt 2 tányérkerék adta meg magát. Létezik olyan oldal ahonnan alkatrészeket lehet utánrendelni esetleg cikkszám alapján? Differenciálműre, kerekekre, fogaskerekekre lenne szükség, de ha nem nagy kérés esetleg egy e-mail címet adnál ahol feltehetünk pár kérdést?
Előre is köszönöm, a nevében is!
  Nem hittem a szememnek, amikor megnyitottam a linket. Starsky és Hutch 74-es Ford Torinója, a David Hasselhoff vigyorgó arcával elhíresült Pontiac Trans-Am, minden idők talán legszebb Aston Martinja – James Bond DB5-öse, Marty McFly DeLoreanje, és mindez egy kupacban?…..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Endless ride Itt a tavasz! 2009.03.08 18:18:50
Megint itt a jóidő, és egyre többen ülnek biciklire. Sajnos oylanok is akiknek nem biztos, hogy kéne...  Mégis mire számított?..
Léteznek extrémsportolók, és létezik Travis. Önmagát csak "Village idiot"-nak nevezi, és olyan dolgokat szeret csinálni ami a legtöbb ember fejében meg sem fordul. Freestyle motocross, bázisugrás, rally, ejtőernyőzés, valamint ezek ötvözete; neki mindegy, és mivel…..
Autófília A legkisebb autógyár 2009.01.20 13:00:00
Leleményes ökörségekre bukkanni az interneten mindig nagyszerű. Az elmebeteg találmányok általában Japánból jönnek, egészen meg is lepődtem, hogy ez most épp nem. A bogeni gimnázium (Németország) diákjai készítették ezt a teljesen automatizált autógyárat…..
Nincs nagy sztorija a képnek csak egy kis szombat esti bringázás, ahol több volt a röhögés mint a trükk. Csabi gyanútlanul centírozott de Zsolti alattomosan átbunnyzta. Én meg jó helyen voltam a géppel a jó időben.....
Helló,Jó eséllyel a bikemag hirdetésrovatából találtál ide, következzen tehát az eladó keró részletes bemutatása.A gép alapvetően mindenesnek épült, mert próbálkozom a dirttel, viszont szeretem a kevésbé durva Dh-t, meg valamivel boltba is le kell menni bár ez nem annyira volt…..
A monocikliről sajnos az a közhiedelem él, hogy az egy cirkuszi eszköz. Pedig az egykerekű már réges régen elhagyta a világot jelentő deszkákat, és igen komoly sporteszközzé vált. Szerencsém volt egy évig hajtani egy olcsóbb változatot, és minden megtett méter élmény volt…..
Endless ride Szép új világ... 2008.06.01 10:50:00
A blog elköltözött ide a blog.hu-ra. Változatlanul arról lesz szó mint eddig és egy kicsit több időm lesz irogatni mert túl vagyok az érettségin meg amúgy is itt a nyár. A régi bejegyzések elérhetőek a www.endlessride.blog.extra.hu címen!..