Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShepherdB

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban a kutyatartás egyre nagyobb teret hódít, mondhatni, már lassan divattá válik. De belegondoltál már abba, hogy mi alapján választod meg kedvenced? Michael Roy a Kaliforniai Egyetem pszichológusa világított rá elsőként a kutya és a tulajdonosa közti hasonlóságra. A kutatás során, csak…..
A migrén az, amit legszívesebben örökre száműznénk napjainkból. Nem lehet tőle koncentrálni, egy jót enni, vezetni, lényegében a fekvésen kívül másra képtelenek vagyunk. Ha szerencsénk van csak egy napra vonjuk ki magunkat a forgalomból, rosszabb esetben napokig is kínzó társunk lehet a…..
Ez idáig nem volt rá példa, hogy egy alternatív rock–metal stílus képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Sokakat sokkolóan érinthet a stílus, mégis a fiúk zenéi annyira szerethetőek, hogy még a rockot nem kedvelők is szájukra vehetik a dalt. Az AWS kiérdemelte a nézők többségszavazatát,…..
A megcsalás szó hallatán, mindenki fejében megjelenik egy már előzően beépült negatív gondolat. Még annak a fejében is, aki már megtette, vagy épp megteszi, vagy gondolt már rá. Miért? Mert senki sem szeret ilyen helyzetbe kerülni, megcsaltnak lenni. A megcsalás fáj, egy pillanat alatt lerombolja…..