Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gera Renáta

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan sikerül kipihennünk a szilvesztert, és visszarázódunk a normál kerékvágásba, ami csak részben jelenti a régi életvitelünket. Apu hétfőtől újra dolgozik, anyu viszont már nem, ugyanis megkezdi táppénzes itthonlétét a nőgyógyász szigorú utasítására, hogy csak rám és az egészségünkre tudjon…..
Elseje nagyon kómásan kezdődik. Később kelünk a megszokottnál, mégis fáradt, kimerült vagyok, és érzem, hogy anyu is az. Emellett valami újat is észlelek, amit eddig nem. Anyunak izomláza van; nagyon furi érzés, máshogy is mozog tőle.  'Hihi, nem megmondtam, hogy sok lesz a…..
A következő három napban anyu másra sem tud koncentrálni, csak hogy engem magában tartson. Nagyon vicces, ahogy szinte minden izmával erre összpontosít – mintha így tényleg megakadályozhatná hogy bármi rossz történjen velem. Veszélyeztetett terhes, ami miatt az első 12 hétben különösen sokat kell…..
  Karácsony után hazatérünk Szegedre, vissza a dolgos hétköznapokba. Anyu folyton nyugtatgat, hogy csak ezt a 4 napot bírjam ki, tudja, már táppénzen kellene otthon pihennünk, de ígéri, az én érdekemben nem fog feszített tempóban dolgozni. Megkezdjük hát a hetet és minden erőmmel azon vagyok, hogy…..
Anyu kapott az ünnepekre szabadságot, ami most, hogy pihennie kell, extra jól jön. Megvárjuk, míg apu végez a munkával, majd sietünk karácsonyfát venni. Mindketten nagyon izgatottak, másról sem fecsegnek, csak hogy milyen jó lesz már hármasban lenni körülötte. Másnap reggel mindent megértek.…..
 Eddig volt szerencsém megtapasztalni az emberi boldogságot, nem is akármilyen szintűt. Most, anyuval együtt érzem a szomorúságot, a gyászt. Tudták, hiszen figyelmeztette őket az orvos, hogy ez előfordulhat, nem elég erős az egyik magzat, nem tud rendesen megtapadni. Értik, és elfogadják. Ettől…..
Boldogságban megfürödve visszatérünk a realitásba és megyünk konzultációra a nőgyógyászhoz, akinek az arca tükrözi a teljes meglepődést. 'Egy százalék esély a teherbe esésre, mi dokikám? Ahhoz képest anyuék mindjárt kettő babát összehoztak!' Az orvos próbálja elhitetni a két vigyorgó szempárral,…..
Dec. 9.:Juhú, megyünk ultrahangra!    Megható érezni anyu és rajta keresztül apu visszafojtott lélegzetét ahogy várják az első képet rólam. Nehéz lenne eldönteni, ki kíváncsibb a másikra, ők, vagy én. Először a doktor úrral találkozunk, de szerencsére nem húzza sokáig az időt, át is küld a…..
Nicsak, ki vagyok! 5 hetes magzat 2018.02.23 18:30:02
Hétfő:     A nevem Vivien Arielle. Vagy Márton Tamás. Anyuék nem tudják még a nememet, ezèrt egyelőre mindkettőt mondogatják nekem. Friss jövevény vagyok a családban, mindössze néhány perce tudnak a létezésemről. Anyu ma extra korán ébredt, egész hétvégén azon töprengett - persze magában-,…..