Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SonkaMod

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hőn szeretett márkánk termékeire kaptunk egy csokornyi kupont a Geekbuyingtól, amelyek senkinek sem fognak csalódást okozni. Én személy szerint egyre jobban vonzódok ehhez a webshophoz, pedig elég erős a mezőny, a többi bolt is ki szokott tenni magáért, ha kuponokról van szó. Bár a válogatás csak…..
Lassan tengereket lehetne megtölteni a projektor tesztjeinkkel, de olyat, mint az Alfawise A12 még nem láttunk. Ez így azért enyhe csúsztatás, de ilyen olcsón valóban nem tudtunk még hasonló gépet beszerezni. A mindössze 28.000 forintos ár igen csábító, ráadásul az áfa- és vámmentes szállítási mód,…..
A termékválogatások lényege, hogy ne a kedves olvasóra háruljon a keresgélés, hanem a szerkesztőségi tagokra. Mi az anyatejjel szívtuk magunkba a jó ajánlatok kiszagolását, így általában nem marad le semmiről, aki minket olvas. Az alábbi szösszenetben sem rabolom az értékes perceket, hanem tömören…..
A Blitzwolf BW-LT9 hivatalos nevén éjszakai fény, tehát nem olyan világítás ami mellett éjszaka olvashatunk, hanem arra jó, hogy félálomban is kitaláljunk a vécéig. E funkcióját remekül hozza, ráadásul szépen mutat az éjjeliszekrényen is, mert merész, modern formavilággal áldották meg. Az ára…..
Kezd nagyon sok home security kütyüt gyártani a cég, de a Xiaomi Xiaofang IP kamera az egyetlen, amelyik 360°-os képet tud rögzíteni. Ennek megfelelően elég egyedi termékről van szó, ami reményeink szerint hozza a megszokott minőséget. A 15.700 forintos ára is megfelelő, ennyiért nem is lehet…..
A szekrényeink sötétjét kívánja megváltoztatni a Blitzwolf BW-LT8, mely nagyon érdekes megoldást nyújt a gardróbunk kivilágítására. Eleve az, hogy nem kell konnektorba dugni, nagyon szimpatikus, de az USB-s töltés mindent visz. A lámpa mindent tud, amit kell neki, de cserébe meg is kérik az árát.…..
A Bluedio F2 tesztelésére már nagyon vártunk, mert a gyártó már rég ismert a Kínából rendelők közösségében, és általában dicsérni is szokták a termékeit, az aktív zajszűrés pedig egy olyan húzó fícsör, ami igencsak érdekessé tette számunkra ezt a fejhallgatót. Előljáróban elmondható róla, hogy…..
Ami létezik, olyat gyárt a Xiaomi, legalábbis ezt szokták mondani - kis túlzással - a cégről. Ezzel vitatkozni nem tudok, mert például meglepett, mikor pár éve elkezdték nyomni a táska-ruházat vonalat, de így a Xiaomi baseball sapka megjelenésén már egyáltalán nem csodálkoztam. Mostanság nagyon…..
A Xiaomi Mijia körkéses borotva nem az első, ami nálunk járt, viszont az első, amivel valóban pozitív élményeket szereztünk. Az előző modell a nagyon kicsi, utazósnak árult termék volt, ami nem körkésekkel rendelkezett, és gyakorlatilag használhatatlannak bizonyult. A mostani verziót már a…..
A gyártó középkategóriás telefonjaival már lassan Dunát lehet rekeszteni, de ebbe a palettába csak sikerült még belepréselniük egy újabb játékost, a Xiaomi Redmi S2-t. Az ára alapján ugyan csak az alsó kategóriába kerülne, de szerencsére  néhány műszaki paramétere túlmutat ezen. A kamera működése…..
Az újabb okosotthon kiegészítő, amit teszteltünk, az a Xiaomi Mijia okos éjjeli lámpa, ami hasonlóan a többi világító termékükhöz, nagyon igényes és szép lett. Az intelligens funkciók olyan határtalanok, hogy azt kihasználni szinte lehetetlen, de minden egyes alkalmazási módnak helye van az…..
A márkától már régebben is láttunk remek telefonokat, így nagy várakozással tekintettem elébe a Cubot X18 Plus tesztjének. A fiatalos fícsöröket felsorakoztató készülék nem is okozott csalódást. A kijelzővel megcélozták a mostanság divatos megoldásokat, és ezt igencsak jól tették. A hardver…..
Mindig is nagy híve voltam az otthoni időjárás állomásoknak, amilyen például a FanJu FJ3365. Nem túl bonyolult szerkentyűk, de nagyon hasznosak tudnak lenni, mikor arról van szó, hogy mennyire öltözzek fel reggel elmenetelkor. Kétségkívül a legfontosabb funkciója a kinti hőmérséklet mutatása, de…..
Azért jó a minimum 720p felbontásra képes projektorokat tesztelni, mert hiszem, hogy ezek már tényleg elég széles körben használhatók. Az Alfawise X is ilyen termék, és hasonlóan a már eddig kipróbált vetítőkhöz, ez is megéri az árát, de azért rendesen kell kompromisszumokat is kötnünk. Az…..