Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HungaroRaft

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent megteszünk azért, hogy programjainkon jól érezd magad, és örök élménnyel térj haza.  ...ezért: szlovéniai és montenegrói vadvízi túráinkra a 2020-as szezontól bevezetjük az ÉLMÉNY GARANCIÁT. 24 év tapasztalatára, és sok-sok elégedett vendég pozitív visszajelzésre bátran építünk, ugyanakkor…..
Vegyük lépésről lépésre, hogyan érkezz egy klasszikus szlovéniai "fél-napos" rafting túrára A szezon függvényében napi 2-3 rafting túrát indítunk: 8:15 / 12:30 / 16:30 órai kezdettel. A lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel érkezz meg autóval a HungaroRaft boveci rafting bázisra.  Legyen rajtad…..
Hamarosan vége a télnek és újra itt a RAFTING szezon. A Soča-folyó Szlovéniában március 15-én nyitja kapuit. Ugyan Bovec és a völgy ilyenkor már készül a tavaszra, de a falu fölé magasodó 2500m-es Kaninon még a tél az úr. Kuriózum a szezont délelőtti síeléssel és délutáni rafting túrával váltani,…..
Az ősz a csapatépítő programok évszaka. A nyáron szanaszét hullott csapatot ilyenkor kell újra gatyába rázni.  Sok cég él is a lehetőséggel: a kollégák ilyenkor raklapokból építenek várat, egymás karjába dőlnek bekötött szemmel, mert ettől erősödik a bizalom. Mások rögtönzött színtársulattá…..
Kétszer is visszahallottam e szavakat, feltehetően nem egyedi esetekről van szó, ezért úgy gondolom, megér egy misét. Fura dolgokat szül a verseny-helyzet. Ki így éli meg, ki úgy. Van akit motivál, cselekvésre-, és fejlesztésre biztat, arra ösztönöz, hogy jobbat nyújtson, van aki pedig küzd,…..
Wildalpenben, Ausztriában rendezték meg a Rafting Európa-, és Világ Kupa egyik állomását, amely magyar Európa-bajnoki válogató is volt egyben. A nőknél és a férfiaknál is a sprint, a head to head (egymás elleni kieséses), a szlalom és a down river számokban elért eredmények után születik egy…..
Első blognak nem ezt szántam, de ezt az infót nem lehet csak úgy félre söpörni. Valójában Tirol várható időjárása miatt kattintottam a Bergfex-re, amikor a szlovéniai Bovec fölé magasodó Kanin 670cm-es, vörössel kiemelt aktuális hójelentése gyakorlatilag kiverte a szememet. Oké, mértek itt már 13m…..