Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evice79

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
Igazán örömteli, hogy az MTVA, az RTL és a TV2 mellé odalépett a Viasat is, és saját gyártású magyar sorozatokkal jelentkezik - a 200 első randi mellé most az Ízig vérig érkezik, egy hetente jelentkező dramedy Gryllus Dorka és Simon Kornél főszereplésével. Az alkotógárdában ott van Herendi Gábor és…..
Csontjanik rendkívül fontos szerepet töltenek be az egészségünk, a mozgásunk, az egész életünk szempontjából. Egyrészt a csontokon tapadnak meg az izmaink, másrészt a csontok részt vesznek a mozgásunk alakításában, a vérképzésben, és védik a belső szerveinket is. Bár sokat tanultunk róluk az…..
Határátkelő Mamma mia! 2018.02.20 06:30:00
A mai poszt Olaszországba visz, és talán a címből is kitalálható, hogy az anyaságról lesz megint szó. Ami meglepő, hogy amennyire családközpontúak az olaszok, annyira elengedik a szülők kezét a gyermek születését követően. Éva beszámolója következik, aki egy Torino melletti…..
Evice79 2018.02.21 15:51:03
@Mrs. Clayton: ott a pont... Nem tudom miért háborodnak fel hogy a kórháznal fontos a parkoló főleg szulesnel, főleg hosszú távra vagy minden nap. Mivel a végén már minden nap voltunk.. Nem beszélve egy ügyeletrol ami itt se jobb mint otthon
Evice79 2018.02.21 15:51:03
@szaszo71(D): csak 1 kísérő tortenetesen apa (vagy váltva vkivel) a többieknek szigorú látogatási idő.
Evice79 2018.02.21 15:51:03
@Csodabogár:persze fontos hogy tiszta meg minden a kórház meg az orvos de sajnos errefelé parkoló is. Városon kívül lakunk tehát kocsi Torinoban a kórházak előtt fizetős parkoló ami általában megtelik kicsit olyan korhazvaros, minden egy helyen és kevés parkoló.. Ha nem akkor lehet szerencséd és talalhatsz az utcán de erre kB 0 az esélyed ha van is 2km rel arrébb.. És akkor is fizetsz mert jön a nem hivatalos parkoloor Amikor az utolsó napokban mindennap kell menni, vagy itt is van 9 órás ügyeleti várakozás azért nem mindegy a pénztárcának.. Azért itt sem kolbászból van a kerites :)