Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK19

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási eredmények megismerése után kezdtek magánemberek tüntetést szervezni vasárnapra. Már akkor sem értettem, hogy most minek? Ami ellen tüntetnek az már jóval korábban is ismert volt, akkor kellett volna tüntetni. Ki lehet fejezni az ellenérzést a kormány módszereivel, a választási…..
FCUK19 2018.04.11 12:31:26
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
A párt 0,63%-ot ért el a választáson, vissza kell fizetniük a kampánytámogatást, ami 194 millió forint. Van még egy 25 milliós bankhitelük is. ..
Kopasz verőlegények gyülekeznek a Vakok Kertjénél és a Néprajzi Múzeumnak kiszemelt 56-osok terén, ahol a Városliget Ingatlanfejsztő Zrt. újabb faátültetésre készül...
FCUK19 2018.04.10 11:13:48
@szociál: nem tudom,tudod-e, de az EU-nak az ország a tagja, nem a kormány. tehát Vityának nem tud bekeményíteni. meg egyáltalán nem tud, mert az Unió nem arra jött létre.

a Bizottság tud esetleg keménykedni, de az meg ugye egy végrehajtó szervezet, szóval nem nagyon van rá eszköze. a többi ország keményít be? na az érdekes lenne :)
Ha jól tudjuk, a Pethő Sándor alapította lap utoljára 1944. március 19-ét, a német megszállást követően szűnt meg...
FCUK19 2018.04.10 11:11:15
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
FCUK19 2018.04.09 14:04:51
@kekex: tudod, az a különbség a vidéki meg a pesti lakosság között, hogy a pestiek éhenhalnának vidéken, a vidékiek viszont egészen élhető várost tudnának csinálni itt Pesten.

bár te ezt sosem érted meg, mert betonparaszt vagy.
18.30-kor 68,13%-os volt a részvétel a 2018-as országgyűlési választásokon. ..
Az országos listákra leadott szavazatok 80,76 százalékos feldolgozottságánál a pártlistákra leadott szavazatok száma a következő:  1. FIDESZ-KDNP (49,08 százalék, 1 912 626 szavazat) 2. JOBBIK (19,86 százalék, 773 949 szavazat) 3. MSZP-PÁRBESZÉD (12,04 százalék, 469 277 szavazat) 4. LMP (6,65…..
Így reagált az ellenzék a tragikus vereségre...
A  milliárdos üzletembernek a Fidesz elnökével történt szakítás óta 4 éve, a rossz viszony elfajulása óta 3 éve, 2 hónapja és 1 napja lett volna, hogy puszító információkat hozzon nyilvánosságra egykori barátjáról és szövetségeséről...
Az embereknek elegük van az állami bundák sorából, de kormánybuktató hangulatot nem tapasztalni. A szüntelen hivatalos félelemkeltés Hódmezővásárhelyen inkább az ellenzéket hívta harcba. A piszkos tízek: oligarchák csodálatos felemelkedése Orbán közvetlen közelében...
FCUK19 2018.04.02 19:39:19
@v.f.michael: nem az ellenzéki pártok a lényeg, hanem maga a takarítás. de ha a választók nem tudják megtenni, valakinek meg kell...
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
Ahogy arra számítani lehetett, Orbán ünnepi beszédében a végsőkig feszítette a soros-migráns-brüsszel-civilek elleni háborús pszichózist. Újdonság: "a választások után elégtételt fogunk venni" az ellenfeleinken - ígérte...
FCUK19 2018.03.16 19:48:15
@taga20: arról nem a fidesz tehet, hogy ti 2002-2010 között előbb külföldi cégeknek toltátok a lóvét, és azok csak csurrantottak egy keveset (lásd megyó és az alstom), aztán 2010 után eltűntek a pénzzel. látod, ha lett volna balos lőrinc, a mai napig menne a népszabi.

ebből is látszik, hogy a baloldali ellenzék balfasz, képtelen bármire is. reméljük, 9-étől oszlani legalább képesek lesznek.
Sokan azt gondolják, Lázár meghülyült, vagy Orbán így bünteti. Pedig a videója egy tudatosan felépített stratégiára épül. Egyszerű elterelés...
FCUK19 2018.03.11 07:51:37
@otapi: lehet, hogy tévedek, de emlékeim szerint a letelepedési kötvényekre kevesebb kamatot fizetünk, mint fizettünk az imfnek, ami meg szerinted bomba üzlet volt:) ne haragudj, de ennyire nem lehetsz hülye:)
FCUK19 2018.03.11 09:37:11
@Emmett Brown: cica, azt a vásárló fizeti, miért égeted magad tájékozódás helyett? És de, abban az időben nem kellett volna magasan tartani a kamatokat, meg elbaszni a gazdaságot. Igenis a kamatok összehasonlíthatóak.
FCUK19 2018.03.11 09:56:32
@Emmett Brown: nem is érted, amit írok, meg nem érted az egész konstrukciót sem. Olyan ez mint a gázár: először a rezsi csökkentés tönkrevágná a szolgáltatót, most meg legyen még:) cica, itt úgysem lesz semmi jó, amíg nem ti baszhatjátok el kormányról.
Igazán nagyot ment a minap a külgazdasági miniszter. Nem kevesebbet állított, minthogy: Európában a legversenyképesebb beruházási környezet Magyarország, főleg az alacsony adók miatt. Szerencsére Kósa földjén edzettek már a plafonok, nem szakadnak olyan könnyen...
FCUK19 2018.03.11 02:22:11
"a Világgazdasági Fórum évente elkészített versenyképességi rangsorában Magyarország a 60. helyen áll, 137 vizsgált ország közül. A Visegrádi 4-ek országait, miként a legtöbb régiós riválist és a kontinensünk nyugati államait előrébb kell keresni a listán" egy szubjektív listán. ez olyan, mint a mennyire van demokrácia-lista, meg a szuverén államadósság-lista. az utóbbin épp befektetésre ajánlottak voltunk, mikor az IMF mentett meg az éhenhalástól... szóval felejtős, viszont:

" Talán elég, ha a világrekorder, 27 százalékos forgalmi adóra gondolunk. Ilyen magas ÁFA nem hogy Európában, de a világon sincs máshol." ugye, benne van a nevében, hogy fogyasztási adó, itt meg termelő egységek jöveteléről van szó, őket az ÁFA vajmi kevésbé tartja vissza :) baszki, a b1nél ennyire luxus a gondolkodás?

"Eddig azonban nem látnánk, hogy emiatt multik rohantak volna ide, ahogy ezt tették hasonló lépések után Írországba. " valóban. csak dupláz a Mercedes, mert megéri nekik, és dupláz az Audi, mert megéri nekik, és a Peugeot-Citroen épp idehozza a fejlesztését, mert megéri nekik. ti melyik országban éltek, mert hogy itt nem, az tuti.

" Ebben pedig – vagyis a munkára rakódó adóterhelésben - szintén éllovasok vagyunk a régióban. Hazánkban ugyanis 100 egységnyi nettó jövedelem kifizetése mintegy kétszer annyi, 196 egység teljes költséget jelent a munkáltatónak jövedelemszinttől függetlenül. Ez az érték Szlovákiában 164, Csehországban 160, Lengyelországban 166, Romániában pedig 175 egység a gyermektelen dolgozó havi 500 eurónyi jövedelemszintje esetén. Igaz, a hazai mutató az elmúlt években javult, de mind az 500, mind a 2000 eurós havi jövedelemnél a 19 ország összehasonlításában továbbra is csak a stabil utolsó helyre elég." és hogy is nézett ez ki 10 évvel ezelőtt? na, szóval akkor kuss.
Magyarországon megsértik az alapvető normákat, erről a demokratikusan megválasztott kormány gondoskodik.  A tekintélyelvű magyar és lengyel rezsim az európai rendet veszélyezteti. Karácsony Gergely hajlandó volna korlátozott együttműködésre a Jobbikkal, hogy kiüssék a nyeregből az államapparátusba…..
A szlovákok azt hitték, hogy a korrupciót tekintve különbek a magyaroknál, pedig nem; Az MPSZ-Párbeszéd miniszterelnökjelöltje patthelyezetet jósol a választások után, de lehet, hogy Orbán talál valakit koalíciós partnernek; Orbán mindent egy lapra tesz fel az uniós támogatások ügyében...
FCUK19 2018.03.04 11:54:04
@LAM: egyébként 40 hely behúzása mellett is megvan Orbán többsége. A matek sosem volt a ballib erőssége. Mondjuk a kormányzás sem.
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
A miniszterelnök szótárában nem szerepel a konszolidáció kifejezés - így, aki azt várta, hogy visszavesz az uszításból, nem ismeri igazán Orbánt. Ám az a verbális ámokfutás, amibe most kezdett, valóban példátlan...
FCUK19 2018.03.02 16:22:31
@Toportyán Zsóti: nálunk 2006-ban kezdődött a válság, mint tudjuk az őszödi beszéd óta. Azt ne fogjuk már a 2008-as amerikai válságra :)
FCUK19 2018.03.02 16:23:54
@Zoltan Hazafi: akkor lassan a balosok is szavazhatnak a Fideszre, mert ez a stílus balról már úgyis megszokott 20 éve.
FCUK19 2018.03.02 18:56:20
@imi60: előbb emeltek, és utána rokkantunk bele, ezt is írtam, arról nem tehetek, hogy szövegértésből nulla vagy, agyból meg mínuszos.

szerinted nem kellene mindenkinek adózni, aki ebben az országban pénzt keres? mert a melldöngetés ment régebben is, aztán kiderült, hogy a sok minimálbéres is köztük van. na most már döngethetik a mellüket, hogy adófizető állampolgárok lettek. egyébként a nettó minimálbér 8 év alatt 50%-kal lett magasabb, ez a korábbi 8 évben mennyi volt? csak mert sokan akkor is minimálbéren voltak (hivatalosan) foglalkoztatva, csak ezt mindig elfelejtitek :)
Soros helyett az eredmények kommunikációjára kellene helyezni a hangsúlyt – vonta le a Fidesz-média a tanulságot a hódmezővásárhelyi, történelmi vereségből. Ennél nagyobb marhaságot kitalálni sem lehetett volna...