Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leslee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A középszakasz második mérkőzését a Gyergyószentmiklósi Progymmal játszotta csapatunk. A mérkőzésen hat játékosunk nem lépett jégre: Moldován pihent, Niinikoski és Zsók sérülés miatt, míg Antal Isti, Kósa és Sprencz eltiltásuk miatt nem…..
Csapatunk 4-3-as vereséget szenvedett a MOL LIga első elődöntőjében, így nem tudta elérni kitűzött célját, a döntőbe jutást. Háromszor is vezettünk a pragmatikusan játszó UTE ellen, ők mindannyiszor egyenlítettek, mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk és emberelőnyeinket…..
leslee 2010.01.24 14:36:49
@Club Drukker..:ha valaki ugy erzi ,hogy bantottam ot vagy a csapatat az rosszul ertelmezte a dolgokat,en konkret szemelyekrol es esemenyekrol meg a puszta valosagrol beszeltem,es azert azt ne mond hogy "se csapat se enek,"mert a HC maradandot alkotott es az a csapat amilyen meccset a tavaly a volannal jatszott a csiki ember emlekezeteben el es meg sokaig elni fog.Nekem a HC a csapat...
Budapesten egyeztetett hat magyar és négy román jégkorongklub vezetője arról, hogyan lehet áthidalni az OB 1 feldúsítása és a keleti szomszédok által forszírozott közös bajnokság közötti különbségeket. Megegyezés még nincs, tervek már vannak. Amelyekről Kovács Zoltán, a…..