Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feca09

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bécsben jócskán az elvárások alatt teljesített a csapat, summázta a pénteken látottakat Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok 18 eddigi ausztriai meccséből egyet sem tudott megnyerni. Vasárnap adott a lehetőség a javításra, az egyik legerősebb és legjobb…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
A válogatott első számú kapusa bemutatkozott a Hannover Scorpionsban, a DEL élcsapata a Kassel Huskiest győzte le felkészülési mérkőzésen 2-1 (0-1, 1-0, 1-0) arányban. Szuper Levente a második harminc percben kapott lehetőséget, góltalanul tette a dolgát. Elkezdődött a sosnowieci…..
Van két gyorshírünk. Az egyik: az EBEL pénteki ligaülésén a résztvevők az előzetes várakozásoknak megfelelően úgy döntöttek, a horvát Medvescak Zagreb vehet részt tizedikként az osztrák bázisú bajnokságban. Ezzel négyországossá válik az EBEL: a hat osztrák, a…..
Feca09 2009.05.16 19:52:55
@Törpi/Timi: miből gondolod?
Az Alba Volán 19-et nagyon erős lengyelországi tornára hívják. Az EBEL végre nem sújtja anyagilag a magyar bajnokot. Valószínűleg horvát csapattal bővül az osztrák élvonal mezőnye. Hajtás alatt első híreink a székesfehérvári klub háza tájáról.A lengyel élvonalbeli…..
A következő bajnoki szezon előkészületei a szövetségben és a kluboknál lázasan folytak a válogatott vb-szereplése alatt is. A tavalyi Mol ligás csapatokat és az újonnan érkezni vágyó brassóiakat ugyanarról faggattuk. Mikor kezdték a felkészülést a következő szezonra, van-e…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
A 70-80 fős kölyök tehetséggondozási keretet három részre osztották az edzők. Áprilisban mindhárom csapat komoly nemzetközi tornán vesz részt. A B és a C jelű pénteken mutatkozott be, az A keret két hét múlva utazik Prágába. Olyan tornán szerepelnek, ahol lehet, hogy a magyar…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Feca09 2009.03.17 15:05:36
@jósoló: A VOLÁN! :)
Feca09 2009.03.18 19:43:42
Fantasztikus közönségtől búcsúztunk fantasztikusan vasárnap, summázta a lényeget Énekes Lajos Alba Volán-edző. Az EBEL 2008/09-es szezonjától ponttal köszönt el a fehérvári csapat, de ennél is fontosabb, hogy remek formában játszott az utolsó héten. "Vártuk a…..
Feca09 2009.02.17 20:57:44
www.erstebankliga.at/38f51e0256f3d6cd5043e3ed694cdfe4.html all-star szavazás:) volánosokra....:)
Története legnagyobb sikerét érte el a HC Csíkszereda, amikor söpréssel megnyerte a Mol Ligát. Kurkó Jánossal, a HC fő támogatójával beszélgettünk, minden szóba került.A szombati győzelem után nagy ünneplést csaptak. "A csapat, a támogatók és a szurkolók egy része a…..
Feca09 2009.02.17 20:57:06
www.erstebankliga.at/38f51e0256f3d6cd5043e3ed694cdfe4.html tessék szvazni!!! lehetőleg volánosokra...:)
"Az utolsó két harmadot 1-1-gyel lehoztuk, ez biztató. Sikerült előnyből is gólt lőnünk, ez is pozitívum" – értékelte a Villach elleni 2-4-et Énekes Lajos, az Alba Volán edzője. A csapat már hangolódik a Graz elleni sorsdöntő meccsre. További részletek tovább…..
Feca09 2008.12.22 11:37:53
Olyanok teljesítményével van gond, akiket nem lehet lecserélni, mert annyian vagyunk a keretben, ahányan pályára is lépünk, mondta Énekes Lajos edző a Vienna Capitals elleni 1-3 után. A fáradtság most nem magyarázat, a játékosok kipihenték magukat.Az első harmadban jó…..
Dániában elkezdődött a 20 éven aluliak világbajnoksága. Három részben bemutatjuk a magyar főszereplőket. Ábécérendben haladunk, 7 játékossal kezdtünk, 7-tel folytattuk, 8-cal fejezzük be. Első mérkőzésünket az osztrákokkal játsszuk.A divízió kettes ifjúsági…..
Feca09 2008.12.15 17:06:17
Ötször vezetett az Alba Volán az Innsbruck elleni rettenetesen fontos meccsen, és a vendégcsapat szerencsére csak négyszer tudott egyenlíteni. A rendes játékidő – mint kedves olvasónk online közvetítéséből kiderülhetett – 4-4-es iksszel végződött, a magyar bajnok a…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..
Feca09 2008.11.18 20:34:43
...
A horvátok 2-0-ra vezettek az első meccs első harmada után a talán esélyesebbnek gondolt litvánok ellen, egy pillanatig arra gondoltunk, szombaton lesz a budapesti olimpiai selejtező döntője. Ám a baltiak gyorsan felálltak a második felvonásban, annak végén 3-2-re vezettek.…..
Minden marad válozatlan, mondta Énekes Lajos Alba Volán-edző a Villach elleni idegenbeli mérkőzés előtt. Elsősorban a csapat összetételére gondolt, de azt is sugallta, reményei szerint kitart a csapat pénteken felvett lendülete a vasárnap esti meccsig. "Most jónak tűnt a…..
Aaron Voros, a New York Rangers magyar származású játékosa szívesen játszana a válogatottban – repítette világgá a hírt az MTI. A 27 éves balszélső előzőleg a Duna Tv-nek elmondta, nagyapja 1956-os menekült, és bár ő maga nem tudja a nyelvet, beszállna a világ…..
Elindították a pakkot az utánpótlás-bajnokságokban is. Főként 3 korosztályról írunk, azokról, amelyek eredményei publikálhatóak. A legifjabbakkal, a kölykökkel kezdünk. Régi kommentezőnk, Hokikori mostantól szerzőnk, olvassák tudósításait szeretettel. A…..
Feca09 2008.10.04 19:25:39
Kiváló eredményt ért el az EBEL-szezonra készülő Alba Volán Bécsben,  3-2-re győzött úgy, hogy minden gólt magyar játékos ütött. Részleteket a klub honlapján találnak, de két érdekességre külön felhívnánk a figyelmet. Az egyik, hogy Hetényi védett, a másik, hogy…..
Alakul az EBEL-szezonra készülő magyar bajnok légióssora: leigazolták a kanadai Nathan Martzet, aki az előző szezont Norvégiában, a bajnok Storhamar IL-ben töltötte.A 188 cm magas center 1981-ben született Chilliwackben, Brit-Columbiában, pályafutása az 1997/98-as szezon óta…..
Feca09 2008.09.02 15:37:54
Fölöslegesnek bizonyult az a fajta aggodalom, miszerint az európai játékosok nagy tömegekben áramlanak a tengerentúlra. Az idei átigazolási szezon végén 63 játékos igazolt az NHL-be, onnan viszont 64-en érkeztek különböző európai ligákba.52 európai születésű játékos írt…..
A várakozásoknak megfelelően az Alba Volánhoz szerződött Szuper Levente, a magyar válogatott első számú kapusa. Az ennek bejelentésére összehívott sajtótájékoztatón id. Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója mellett az érintett játékos is részt vett. Az EBEL-szezonra…..
November elején először láthatjuk kedvenceinket a szapporói világbajnoki siker óta. Az olimpiai előselejtezőre hamarosan elkezdődik a jegyértékesítés. Megvannak az árak. A magyar jégkorong-szövetség augusztusi hírlevelében tájékoztat arról, hogy "a november 7-én…..