Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szavak erdeje

485 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Már nagyon régóta várom, hogy meg tudjam osztani veletek a nagy hírt, ugyanis végre, nagyon sok munka után elérhető az új weboldalam. Mostantól itt (www.fairypowderbooks.blog.hu) már nem lesznek új bejegyzések, ellenben a régiek elérhetőek maradnak. :) A mai naptól már az új oldalon…..
Szavak erdeje 2024! Készen állok! 2024.01.03 20:19:05
  Sziasztok! Szilveszter napja van éppen, egészen pontosan 40 perccel járunk 2024 előtt, amikor ezt a bejegyzést írom. Ketten vagyunk itthon a kisfiammal. Ő alszik (bár életem rejtélye hogy tud aludni a durrogtatástól, mikor abba még az ablakok is beleremegnek...), én pedig igyekszem behozni a…..
Szavak erdeje 2024.01.14 13:15:09
@Farkasos Lány: Szia! Köszönjük szépen, ma ünnepel a nagyfiú. :)
Nagyon köszönöm! :) Mi a pontos neve az oldaladnak? Bekövetlek én is, ha még eddig nem tettem! :)
Szavak erdeje 2024.01.20 21:01:21
@Farkasos Lány: Be is követtem a blogot :)
Szavak erdeje 2024.01.04 15:03:23
@kiscsillag_86: Szia! Isten éltesse az ünnepeltet! :)
Én is így érzem, az én kisfiam jövő héten lesz 3 éves, de úgy elröppentek ezek az évek.
Köszönöm, hogy követed a blogot, mindenképp kint lesz itt is, illetve facebook-on és instagramon is az új weboldal elérhetősége. :)
Nagyon boldog, és sikeres új évet kívánok! :)
  Szerző: Beth FlynnCím: Az idő ajándékaKiadó: Könyvmolyképző KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 544 Fülszöveg: Néhány ​titok jobb, ha rejtve marad… Három hónap telt el Jason „Grizz” Talbot kivégzése óta. A volt felesége, Ginny, akit kamaszkorában rabolt el egy vegyesboltból, és akit…..
  Szerző: Fritsi PéterCím: Szemét dolgokKiadó: SzülőföldKiadás éve: 2023Oldalak száma: 120  Fülszöveg: Sároskúton – ebben a baranyai apró faluban – soha semmi izgalmas nem történik. Egészen addig, amíg a 13 éves Trixy egykori legjobb barátnője, Redzsy el nem tűnik nyomtalanul az egyik éjjel. A…..
  Szerző: Fritsi PéterCím: A székkészítőKiadó: Szülőföld KönyvkiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 280 Fülszöveg: A ​székkészítő egy átlagos boldog család életének bemutatásával indul. Jólesően olvassuk a kezdő oldalakat, de közben néhány apró furcsa mozzanat nyugtalanítani kezd. A békés…..
Szerző: Mörk LeonóraCím: Holdfény szonátaKiadó: Jaffa KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 218 Fülszöveg: Alexander ​Thiemann világhírű osztrák zongoraművész, a klasszikus zene igazi sztárja akkora rajongótáborral, ami egy popsztárnak is dicsőségére válna. Bodrogi Eszter magyar orvos, aki…..
  Szerző: Charlotte Leonard:Cím: Elfújta a szél - Egy hollywoodi szerelem és minden idők legnagyobb filmjének történeteKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 414 Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz. Scarlett O’Hara szerepéről álmodozik, de vajon fontosabb-e a…..
  Szerző: Beth MoranCím: Let It Snow – Szerelem karácsonyraKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 416 Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz. Hull ​a pelyhes…Bea Armstrong, a helyi időjós – miután véget ért hosszú távú kapcsolata – igyekszik kerülni a családját, ezzel…..
  Szerző: Devney PerryCím: Indigo Ridge - Az Eden család 1.Kiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 382  Fülszöveg: Winslow ​Covington az élet, a szabadság és a törvények híve. A Montana-beli Quincy új rendőrfőnökeként mindenáron bizonyítani szeretné a helyi közösségnek, hogy az állását…..
  Szerző: Békésy PálCím: MeseutazókKiadó: MagánkiadásKiadás éve: 2023Oldalak száma: 120  Fülszöveg: A nyár, a nyaralás nagyon jó dolog. Főleg, ha vízpartra megy a család, ám, ha mellette még ott van a nagyapa is, na az a legjobb. És, ha olyan a nagypapa, mint Peti és Jutka Papája, aki esténként…..
  Szerző: Hulej EmeseCím: Unoka a Gerbeaud-házból / Edith történeteKiadó: Jaffa KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 230 Fülszöveg: Elischer ​Edith, a legendás cukrász, Gerbeaud Emil unokája jólétben, nagypolgári környezetben, szerető nagycsaládban cseperedett, igazi úrilánynak nevelték. Ám amikor…..
Szerző: Velenczey DávidCím: Az anyai szívKiadó: Semper Paratus KftKiadás éve: 2023Oldalak száma: 226 Fülszöveg: Anya ​és fia között különleges a kapcsolat. Ha nem tudnának beszélni, akkor is megértenék egymást: a pillantásokból, egy kósza mozdulatból, a test rezdüléseiből. Harmonikus, idilli…..
Szerző: Erin SterlingCím: Ex Hex – Csiribú, szerelem!Kiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 352 Fülszöveg: Kilenc ​évvel ezelőtt Vivienne Jones úgy gyógyította összetört szívét, mint bármely fiatal boszorkány: vodka, sírós zene, habfürdő… és átok a szörnyű exbarátra. Vivi persze tudta,…..
  Szerző: Susanna LeonardCím: Dian Fossey - A hegyi gorillák megmentőjeKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 448 Fülszöveg: Kalifornia, 1940. A kis Dian biztos benne: ha nagy lesz, állatokkal akar foglalkozni. Sok-sok évvel később tényleg elutazik Afrikába, hogy a veszélyeztetett…..
  Szerző: Bakos PéterCím: ElégtételKiadó: Book Dreams KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 218  Fülszöveg: Az élet vajon ott és akkor ér véget, mikor elveszítjük azt, aki az egyik legfontosabb, és akit a legjobban szerettünk? A bosszú hajszája kegyetlenül pörgeti az embereket, és olykor önmagukat…..
  Szerző: Mörk LeonóraCím: A Hellinger-MadonnaKiadó: Jaffa KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 320 Fülszöveg: Kata, ​az elegáns pesti galéria művészettörténésze a szakmájában sikeres, a szerelemben kevésbé. Egy fájdalmas csalódást követően úgy dönt, kipróbálja a Hellinger-féle családállítást,…..
Szerző: Bauer BarbaraCím: Vörös posztóKiadó: Jaffa KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 300 Fülszöveg: Körösi ​Laura háromgyermekes, boldog házasságban élő ötvenes nő. Az élete ugyan izgalmaktól mentes, de talán éppen ezért gondolja úgy, hogy ennél többet nem is kívánhatna magának. Férje sikeres…..
  Szerző: Marissa StapleyCím: LuckyKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 320 Fülszöveg: Mi lenne, ha megnyernéd a lottón a főnyereményt, de nem válthatnád be a szelvényt? Lucky egy szélhámos lánya, maga is bűnöző. A barátjával együtt elkövetett bűncselekmény után már az új életét…..
Szavak erdeje C. J. Box: Pusztaság 2023.11.14 11:51:19
  Szerző: C. J. BoxCím: PusztaságKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 320 Fülszöveg: Az ​észak-dakotai Grimstad városa felduzzad, amikor a robbantásos palaolajkitermelés miatt férfiak tömege érkezik. Elszaporodnak a vendéglátó- és szórakozóhelyek, és a szervezett bűnözés…..
  Szerző: Stella AlbrightCím: Holdfény szonáta - Mielőtt elmentélKiadó: Álomgyár KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 448 Fülszöveg: Egy ​dallam megváltoztathatja a múltat Ray, a fiatal francia rockzenész élete gyökeresen megváltozott, amikor egy súlyos balesetben elveszítette minden emlékét.…..
  Szerző: Sáfrán JuditCím: Az írisz áldozata (Örökölt királyság 2.)Kiadó: NewLine KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 586  Fülszöveg: Egy lány, aki a múltat keresi.Egy férfi, aki bűnt követett el.S egy testvér, aki rossz útra tért. Cylia és Kein fogságba esett a Hitetlenek Birodalmában. Míg…..
  Szerző: Ellen Marie WisemanCím: Philadelphia árvái - Elveszett gyermekek a spanyolnátha árnyékábanKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 475 Fülszöveg: 1918 ​ősze. A tizenhárom éves Pia Lange – egy német bevándorló család gyermeke – minél messzebbre vágyódik Philadelphia…..
  Szerző: Eva-Maria BastCím: A vanília illataKiadó: Kossuth KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 416 Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz. „A vaníliás cukor különösen finom ízt kölcsönzött a süteményeknek, de minden más édességnek is. Josephine szerette a vanília illatát, ami…..
  Szerző: Clémence MichallonCím: A csendes bérlőKiadó: Libri KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 436  Fülszöveg: Rendelkezik ​feletted. Az életed felett. De te nem adtad fel. És csak egyetlen esélyed van.Aidan Thomas mintapolgár. A szűkszavú, csendes férfi mindig ott van, ha segíteni kell,…..
  Szerző: Harlan CobenCím: Úgyis megtalállakKiadó: Jaffa KiadóKiadás éve: 2023Oldalak száma: 400 Fülszöveg: A ​Maradj mellettem és Az idegen című Netflix-krimisorozatok bestseller-szerzőjének új könyve! David és Cheryl Burroughs igazi áloméletet éltek hároméves fiukkal, Matthew-val, amikor a…..