Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hdradmin

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruckner Zsófi az elsők között volt, aki a HDR 2016-os indulásánál a canicross mellett belekóstolt a kutyás akadályfutás műfajába is.  Ez az ismerkedés olyannyira jól sikerült, hogy a 2017-es, 2019-es HDR Base futamokat meg is nyerte kutyájával, Candy-vel. Zsófi eközben a Canicross versenyeken is…..
Fotó: Lesi Zoltán Lesi Zoltán és Runy kutyája rendszeres résztvevője canicross világ- és európa bajnokságoknak, háromszor teljesítették a Trophée Des Montagnes (TDM) versenyt. Ez utóbbin 9 nap alatt 10 futamon vettek részt a francia Alpokban. Megnyertek 2 ultrafutást és 2 Hard Dog Race futamot.…..
Romantikába hajló giccses képeslap. Naplemente a tábor felett. Az, hogy mikor, miben, mit látok azon múlik, milyen szemmel nézek a világra. A következő pár fotót mind a táborban csináltam. Bezárva ugyan, de az ilyen pillanatoknak is köszönhetően soha, egy percig sem éreztem azt, hogy ne lennék…..
Ahogy akkor kint, úgy most is nagy jelentőséget tulajdonítok az emberi kapcsolatoknak. Mind azzal, akivel a legszorosabban össze vagy zárva, mind a szomszédokkal, és bárkivel akivel találkozol. A lehető legtoleránsabban viselkedtünk a másikkal szemben, na jó ne legyünk szép lelkek és…..
Fotó: Varga Erika A 4 terrás vinyó tartalmának elfogyasztására nem térnék ki részletesen, de volt 12 évados sorozat, amin gondolkodtam, hogy elkezdjem-e újra nézni...Pedig egy ilyen nagyságú gyűjtemény és egy laptop a missziós katona alapfelszerelésének a része, mármint a privát felszerelésé. Így…..
Attól megkíméllek, hogy részletesen leírjam, milyen volt az első két hetem. Azon túl, hogy vastagon be voltam szarva, azt sem tudtam, milyen bolygón vagyok. Viszont amikor beállt egy kis rutin és belerázódtam, ez elmúlt. Magyarán elfogadtam azt, amiben vagyok, azt, hogy most ez az életem. Utána…..
  A csapból is folynak a jótanácsok: mit tegyél, mit ne tegyél. A cél szent: a társadalmi érdekű home office és a “maradj otthon” össznépi összefogás végére ne legyél se alkoholista, és a válóperes ügyvédek ha lehetséges ne a Ti zsebetek terhére tompítsák a válság miatt kieső esetleges bevételek…..
Egy vallomással kell kezdenem. Igen, a címet kölcsönvettem. A kedvenc magyar rock bandámnak, a Road Zenekarnak van egy remek száma, az “Onnantól eddig”,  melyben visszatekintenek az elmúlt 15 évre. Igaz mögöttünk nincs még 15,csak 4, és az ötödiket kezdjük. Hű, négy év de gyorsan elment. Négy év,19…..
Emlékszel? Úgy kezdődött, hogy a család számomra legkedvesebb tagjától, vagyis tőled kaptam ajándékba egy nevezési indulást a HDR Wild-ra. Választásom nem nagyon volt, egyszerűen rám néztél és azt mondtad, kicsattanó boldog arccal, hogy “Befizettem, most már futás.”..
A sorozat első részében ott hagytuk abba, hogy kijöttünk az orvostól, aki makkegészségesnek nyilvánította kutyánkat, azzal a felkiáltással, hogy a jó sors is HDR versenyre teremtette...
A cím ne tévesszen meg senkit. Bár ezt az írást elsősorban azoknak szánom, akik még sosem jártak HDR pályán, de rutinos versenyzőinknek sem tilos elolvasni. Ártani nem árt, meg aztán a jó pap is holtig tanul, hát még egy magunk fajta! Vallom, hogy a kutyázásban nincs olyan, hogy már mindent tudsz, a…..
Előző bejegyzésemben részletesen írtam arról, hogy mi az, ami már nem lesz ősszel a Hard Dog Race Wild utolsó piliscsévi futamán. Beszéljünk most akkor arról, ami viszont nagyon is lesz. Írhatnék marketing szöveget, hogy ilyen meg olyan jó lesz és gyere, mert mennyire fogod élvezni.  A fenéket lesz…..
Nosztalgikus, egy kicsit vissza, de sokkal inkább előre tekintő írás következik. Vissza azért, mert az eddigi szezonok tapasztalatai szolgáltak tanulsággal bőven, előre pedig azért mert elvem szerint, aki folyton a múltba tekint az seggel megy a jövőbe. Seggel menni a jövőbe pedig nem túl…..
KUTYAKEMÉNY Ahová én sem mennék 2018.02.20 12:09:52
„András, Te igazából magadnak csináltad a HDR-t, hogy legyen hol futnod! Valld be!”  Egy kedves barátom ezzel a mondattal zárta le első HDR versenyét, nyakában az éremmel. Először meglepődtem, hiszen nem tudtam, hogy ennyire ismer, és rájöttem: ezt így soha nem mondtam ki még, magamnak sem. Tegyük…..