Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyunyó33

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botka László polgármester az index interjújában elhangzott azon kérdésre, hogy autómentes lesz-e a szegedi belváros, lényegében azt felelte, hogy NEM. Vagyis ezt nem mondta ki, csak, hogy büszke arra, hogy Szeged a legzöldebb város, és itt a legnagyobb a kerékpárral járók aránya magyar települések…..
Nyunyó33 2020.03.05 09:51:49
@gauchos: ennél van azért sokkal kultúráltabb megközelítés is mondjuk parkolóház építés hogy ne az út szélén parkoljanak, ahol ingyen le lehet tenni az autót és van bicaj tároló , ki nem szeretne a körúton belül bicajjal közlekedni egy autó mentes belvárosban? tiltani büntetni kiszorítani az nem annyira oké már a 21. században , ha voltál svájcban pl: ott nem engednek új házat épülni földalatti garázs nélkül ( 30 éve ! ) , nincsenek is autók az utcán, itt lépni nem tudsz a parkoló kocsiktól nem beszélve a parkolási társaság nyerészkedéséről , a beszedett pénz meg elfolyik a semmire pedig azt mondták mikor bevezették , hogy parkoló házat építenek belőle, egy épült is de hogy hogy nem nem sikerült üzemeltetni és már magán tulajdonba " került". Köszi Szeged városa.
Ha lehetne képet csatolni ide lenne néhány szép parkolóház képem , de it az url: www.citymediaadvertising.com/project/garage-26-south-miami-metrorail-station/
Be kell vallanom, imádom a tarhonyát. Minden formában. Ezért ez az étel is a kedvenceim közé tartozik. Villámgyorsan és egyszerűen elkészíthető, olcsó. Mi kell még? Talán egy kevés füstölt kolbász... :) Gondolnád, hogy kevesebb, mint 500 forintból jól lakhat az egész család?…..
Ennek a cégnek köszönhetjük a nudizmusnak és gyógyászatnak álcázott prostitúció fogalmát, Nudi hajóval, potencia gyógymasszázzsal és meztelen zsákbanfutással...
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Nyunyó33 2018.09.13 12:59:27
@strangers in the night: 1, Ember a víz sosem fogy el mert az csak kering a Földön a világűrbe nem tud kimenni, mindig itt lesz velünk és mindig itt is volt, az más kérdés hogyan oszlik el de el nem fogy
2 , Miért nevezel valakit narkós kurvának? Még ha az is lenne de nem az, akkor is az ő szive joga , hogy él mit csinál. Szerintem kívülállóként egész pontos képet festett Magyarországról. Ne legyél már ekkora tahó barátom , senkit nem pocskondiáztak le abban a jelentésben.