Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homo sorosensus

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor kivár. Ez jelentheti azt is, hogy tanácstalan, azt is, hogy tehetetlen, de azt is, hogy több variáció közül próbálja kiválasztani azt, amely számára a legkedvezőbb lehet a következő években. A legvalószínűbb variáció ez utóbbi, ám tény, hogy közel tízéves kormányzása óta még nem került…..
Üzentek Orbánnak. ..
Homo sorosensus 2019.06.11 16:13:17
@Tényelek:

És akkor mi van ?

Mi Homo Sorosensusok azt csinálunk veletek kis szarrágó magyarokkal amit csak akarunk !

Lepkefing vagytok, az Orbáncotokkal együtt.
Homo sorosensus 2019.06.11 16:17:08
@Megbolondoult V. Orbán pápa:

Te csak ne mentegesd a magyarokat !
Megválasztottátok, ezért szopni fogtok !

Majd mi Homo Sorosensusok megmutatjuk nektek, milyen a szabad választás !
Amíg nem a mi jelöltünk nyer, addig nuku pénz, nuku pocíció !

Ha csak ebből ért a patkány magyarja, akkor majd megtanulja !
Nem áll jól Orbán európai játszmája...
Homo sorosensus 2018.08.31 13:37:52
Nils Muiznieks nevű Homo Sorosensus evolúciószakértő barátom, és fajtársam, aki egyúttal az ET emberi jogi biztosa, kijelentette már évekkel ezelőtt, hogy:

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
"egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót."

---

Namármost ezt úgy érhetjük csak el, hogy a Soros és Salvini féle migráns ellenes erőket lejáratjuk az ilyen blogokban, itthoni és külföldi újságokban.
Nincs esélyetek.
Rabszolgák lesztek a saját hazátokban, és minket, Homo Sorosensusokat fogtok szolgálni mind magyarok, mind olaszok.
A magyar kormány egyik pillanatról a másikra betiltotta a gender szakokat a magyar egyetemeken. Írtunk már erről, de most a dolog jelentősége miatt térjünk ide vissza még egy pár polgári szóra. A sebesség nem érdekes. Az Akadémia vezetése 54 percet kapott, hogy véleményezze a (fél)kivégzéséről…..
Homo sorosensus 2018.08.13 12:01:01
@kolomparlole1114:

Ez így van, de Orbán elárult minket, és nézeteinket. Ezért minden követ megmozgatunk, és meglásd eltakarítjuk őt és pártját, akár akarják a magyar választók, akár nem.
Homo sorosensus 2018.08.13 14:29:59
@Cpt. Flint:
www.magyarkurir.hu/hirek/rengeteg-szempontbol-hatranyban-vannak-melegparok-altal-nevelt-gyermekek
A tanulmány arra jutott: negyven változóból 25-ben van jelentős eltérés azoknál, akiknek édesanyja leszbikus kapcsolatban (is) élt, azokhoz képest, akik stabil, hagyományos házasságban élő szülők gyermekeként nőttek fel. Az ilyen gyermekek és fiatalok inkább hasonlítanak az egy szülő által nevelt gyermekekhez. Az olyan változók kiszűrése után, mint a kor, nem, nemzetiség, stb, a homoszexuális és leszbikus párok által nevelt gyermekek (a pár valamely tagjának biológiai gyermeke) később nagyobb számban voltak munkanélküliek, kevésbé egészségesek, depressziósabbak, nagyobb eséllyel csalták meg kedvesüket vagy házastársukat, dohányoztak, volt összeütközésük a törvénnyel, keveredtek több szexuális kapcsolatba, tekintet nélkül a másik nemére, s nagyobb eséllyel emlékeztek gyermekkorukra negatívan – csak hogy néhányat felsoroljunk a különbségek közül.

Konkrétabban: a homoszexuális vagy leszbikus pártok által nevelt gyermekek közt (akik az egyik fél korábbi, heteroszexuális kapcsolatból származó biológiai gyermekei) később háromszor annyi a munkanélküli, mint a hagyományos családokban nevelkedettek között, és csaknem négyszer annyian szorulnak szociális segítségre. Azon fiatal felnőtteknek, akiket olyan nő nevelt, akinek volt leszbikus kapcsolata, a 28 százaléka munkanélküli, szemben a hagyományos családban nevelkedettek 8 százalékával. Az első kategóriába tartozók 40 százaléka csalta meg házastársát vagy élettársát, míg a második csoportba tartozóknak csak a 13 százaléka. Az első csoport 19 százaléka vett részt pszichoterápiás kezelésen depresszió, aggályoskodás vagy épp kapcsolatai sikertelensége miatt, míg a második csoportnak csak a 8 százaléka.
Homo sorosensus 2018.08.13 14:33:45
@Homo sorosensus:

"Igazán sokkolóak a kutatás korai szexuális iniciációra és molesztálásra vonatkozó adatai. A leszbikus anya által nevelt gyerekek 23 százaléka bevallotta, hogy „szexuálisan érintette” őt az anya vagy a partnernője. 31 százalék bevallotta, hogy szexre kényszerítették akarata ellenére. Ugyanez vonatkozik a homoszexuális apa által nevelt gyerekek 25 százalékára. A leszbikus anyák által neveltek 20 százaléka és a homoszexuális apa által neveltek 25 százaléka nemi úton szerzett betegségben szenvedett."
Megszüntetik a gender szakot, amely műveletben részletkérdés, hogy a "gender" pont olyan politikai hívószóvá vált a nemzeti elme számára, mint "Brüsszel" és az "iszlám". A nemzeti elmének valójában fogalma sincs a genderről, ahogy a nyugati társadalmak működéséről vagy a fúziós energiáról sem. Ahogy…..
Homo sorosensus 2018.08.13 10:28:11
@szepipiktor:

Furcsa olyan ellenzéki véleményt olvasni, aki nem lehülyézi az ellenzéki dogmákat megkérdőjelező, többségi véleményt képviselőket, nem vidéki suttyózza azokat, nem személyeskedik velük, hanem felismeri, hogy érdemes alkalmazkodni azokhoz.

Tekintve hogy képviseleti demokráciában élünk, azaz képviseli a képviselő a többségi érdekeket, erre hamarabb is rájöhettek volna, és többen az ellenzéki térfélen, és lenne esélyük.
Homo sorosensus 2018.08.13 11:25:45
@morph on deer:

"A ‘gender’ téma egyébként zseniális választás volt: egyszerre lehet vele Sorosozni, buzizni, a kukturkampf (de szép szó..!) részeként prezentálni, a kereszténység- és családvédelem lépéseként lobogtatni, kinek hogy tetszik!"

Ez egyébként pontosan így van. Ezért nem is világos, hogy minek tartja az ellenzék napirenden, mikor ezzel csak szavazókat veszíthetnek.
Homo sorosensus 2018.08.13 11:29:13
@morph on deer:

Ja kérem..
A svédek már annyival is előttünk járnak hogy egyenesen tiltják egyes óvodákban a nemiség megélését, a nemi különbségek felismerését.
Csak semmi kisautó, vagy babázás a gender-semleges gyermekeknek.

mindennapi.hu/cikk/eletmod/semleges-nemu-gyerekek-egy-svedorszagi-ovodaban/2011-07-02/4596
A svédországi Egalia (Egyenlőség) óvodában nincsenek kisfiúk vagy kislányok, csak "barátok".
Mindenki más változtatja a helyét a protokollfotón, csak egyvalaki tolakszik folyton az amerikai elnök mögé...
Homo sorosensus 2018.07.13 11:16:49
@Orbán veje:

A fidesznyi cigány, rasszista náci, komcsik mind idegyűltek megint.

Nem látják be, hogy mi Homo Sorosensusok magasan felette állunk nekik, és Orbán csak Trump tarkóját tudja bámulni, mi meg közben irányítjuk a világot, és migrációt.
A felcsúti fociakadémia nem regisztrált külföldről támogatott szervezetként, beszámolója alapján mégis fillérre tudható: húszmilliós támogatást kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA). Az Alapítvány korábban is tüntetett fel ilyen támogatást, mégsem szerepel a civilek által sérelmezett…..
Homo sorosensus 2018.06.12 09:37:36
Mi Homo Sorosensusok annyit lopunk amennyit akarunk, és előbb utóbb úgyis az egész EU az irányításunk alá kerül, akármit is tesztek.

A Homo Sorosensusok kora elérkezett, a töketlen magyarokat leigázzuk, a beépített és jól fizetett munkásembereink segedelmével.

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
a "homo sorosensus" a közép-európai egyetemen (a Soros-egyetemen), vagy nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.
Homo sorosensus 2018.06.12 09:55:06
@Rettegek mert ballib vagyok:

Így is van..

Jogunk van hazudni nektek, és irányítani titeket.

Mi vagyunk az új faj, a Homo Sorosensus.
Azt hiszed megakadályozhatsz minket, te szánalmas magyar gyökér ?

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
a "homo sorosensus" a közép-európai egyetemen (a Soros-egyetemen), vagy nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.
Vigyázat, álhír! Avagy: bemutatjuk, hogyan működik a kormányzati álhír-propaganda. Ezekkel a trükkökkel hitetik el a propaganda fogyasztóival, hogy az alternatív valóság létezik. ..
Homo sorosensus 2018.06.07 13:07:39
@midnightcoder2:

Ez így van.. Az ember nemesítésének első és kiváló egyedei mi vagyunk, a Homo Sorosensus-ok, akik eltöröljük a nemzet államokat, és átvesszük fölöttük az irányítást.

Nem ez nem vicc. Fajunk egyik prominens egyede nyilatkoztatta ezt ki, aki maga is a Homo Sorosensus-ok egy eklatáns EP-ben magas funkciót betöltő képviselője:
www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
Szelestey Lajos külpolitikai összefoglalója. ..
Homo sorosensus 2018.06.06 07:32:50
@MACISAJT:

Mi a problémád ezzel ?
Mi Homo Sorosensusok vagyunk az új faj, és mi fogjuk irányítani az EU-ba az országokat, bankokat, mindent.

Állj közénk, és te is kaphatsz egy morzsát, ha elárulod és cserbenhagyod te is az országod, és a nemzeti érdekek elárulásáért felszámolásáért küzdessz !
Mennyiben hasonlít Orbán Viktor Magyarországa Adolf Hitler Németországához? Sokban. Ott vannak például ők, akiiktl félni kell, akiket gyűlölni kell: a zsidók / migráncsok. És vagyunk mi, fehér, keresztény európaiak, azaz: árják...
Homo sorosensus 2018.05.31 08:55:02
@seepheerd:
Bizony-bizony.. Ahogy mondod. Goebbelsi propaganda. Nem véletlen mondjuk mi Homo Sorosensusok évek óta, hogy csak azt a hírt szabad elhinni, amit mi írunk.
Minden más hazugság, és Goebbelsi propaganda.
Homo sorosensus 2018.05.31 21:02:30
@Gyurikutya: Így van igazad van.
Mi Homo Sorosensusok tudjuk ki a náci, és nem restelljük felsorolni se őket.
Egyébként egyszerű.
MIndenki náci, aki mást mond mint mi.
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
Homo sorosensus 2018.05.28 16:04:24
@Fergio:

Ellenőrizheted a híreket. Mindenhol ott a forrrás.

A valóság az, hogy az origó lehozta azt a hírt, ahol megmentett egy migráns egy gyereket, az Index meg egyet se hoz le, az erőszaktevő, verekedő migránsokról.
Homo sorosensus 2018.05.28 16:05:26
@Andy_73:

Le vannak tiltva a CC-ben a nem migráns kompatibilis hírek.
A CDU-CSU értesítette Orbánt, hogy ha sokat ugrál, akkor nemigen maradhat az Európai Néppártban. Európa a demagógok kezébe ad ütőkártyát, ha úgy tesz, mintha csak Putyin miatt lenne megosztott a földrész. Újságírók rendszeresen beletörlik a lábukat Sorosba, de ő azért nem veszi semmibe a sajtót,…..
Blogosz #mocskosfidesz 2018.04.05 09:13:10
Ezt még 2015-ben fotóztam a szentendrei HÉV-en. Azóta egyre csak aktuálisabbá lett, és egyre elviselhetetlenebb az, amit művelnek. A bal oldalt lévő delikvens a saját országával is. Persze megvoltak ennek az előjelei. Láttam is azokat. Mégsem gondoltam, hogy idáig jutunk. Pedig még messzebbre is…..
Homo sorosensus 2018.04.06 09:34:37
@Hogy kerültem én ide?:
Pontosan így van.

Mi Homo sorosensusok, megmondjuk hogy kinek kell szégyellni magukat, és azt is, hogy kire kell szavazni.

Mi tudjuk a jót, csak vannak sajnos akik képtelenek befogadni az áldást amit hozunk nekik.
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
Homo sorosensus 2018.03.28 14:48:45
Mi Homo Sorosensusok, az új és modern embertípus első példányai, korábban minidg Orbánra szavaztunk.
Akkor még nem tudtuk, hogy különbek vagyunk, és többre hivatottabbak, mint ahogyan Nils Muiznieks elvtársunk megfogalmazta:
www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html

Most hogy tudjuk ezt, érezzük hogy felette állunk a homo sapienseknek, és hogy "a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót."-hogy szószerint idézzek, szóval mostmár inkább Sorosra szavazok, azaz az MSZP-re DK-ra, és az Együttre, LMP-re.
Na most van az, hogy George Orwell világhírű disztópiája kőkemény valósággá vált mindazok számára, akik Magyarországon kénytelenek élni. Nem hiszed? Mutatom! 1. Gyűlöletkampány Amikor azt mondjuk, orwelli állam, akkor általában a lehallgatásokra, megfigyelésekre, a magánszféra teljes megszűnésére…..
Homo sorosensus 2018.02.20 11:28:21
@Wrappr: Drága barátom !
Óvatosan ezekkel az OLAF izékkel, mert az OLAF által vizsgált 5 évből 4 évig Simicska volt a cégtulaj, aki mára a legfőbb szövetségese lett új fajunknak, a Homo Sorosensusoknak.
Ígyhát kérlek ne járasd le őt ennyi ember elött.

Meg azt is legjobb csöndben tartani, hogy az OLAF valami 4-es metró ügyben is szabálytalanságokat, szervezkedéseket tárt fel, merthát ugye akkor miért hozná vissza ez egyszeri választó azokat, akiket szintén elmarasztalt már az OLAF !?
Homo sorosensus 2018.02.20 16:48:42
@torró:

Dopeman nagyon jó úton járt, hogy Homo Sorosensussá válljon, mikor Orbán hungarocell fejét rugdosta.
De most egy pillanat alatt leomlasztotta a lehetőségét, hogy közénk jöjjön.
Pedig
www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
"egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót."
---

Na ebből marad ki a Dopeman, most hogy ezt így megmondta, és hátat fordított nekünk !
De ti ne adjátok fel, mindenkiből lehet Homo Sorosensus, csak Ceu-ba kell járni, és ezerrel nyomni a politikai korrektséget, és persze a nemzetállamokat el kell tüntetni a faszba.
Homo sorosensus 2018.02.20 16:55:51
@iroiro:

Szar ügy lehet a rendőri vérengzés, a 2006.10.23-i brutális rendőri attack védelmét pénzért tolni.
Mondjuk agy nélkül könnyebb..

De mi nem felejtünk, és az internet sem:
www.google.hu/search?q=2006+rend%C5%91ri+t%C3%BAlkap%C3%A1s&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisouae7bTZAhXBzxQKHawiAKgQ_AUICigB&biw=1924&bih=978
Érdekes párhuzam fedezhető fel a legkisebb és vitathatatlanul legagresszívebb ellenzéki pártban és a legnagyobb kormánypártban: mind a kettőnek a vezetője kampánynyitó beszédében többet foglalkozott az ellenzékkel, mint kellett volna. A Momentum évadnyitója olyan szereptévesztésről adott…..
Homo sorosensus 2018.02.20 11:56:33
@Republic Forever!:
Így van.
Nincs már szabad választás.

Ezért megkérek minden modern Homo Sorosensust, hogy otthonmaradással tiltakozzon a rendszer ellen.
Lázár János izgalmas játszmákba keveredik a választások előtt a Fideszen belül is. Egyelőre úgy néz ki, hogy vesztésre áll és vele vitethetik el az Elios-balhét - így akadályozva meg, hogy Orbán fejére nőjjön. ..
Homo sorosensus 2018.02.20 10:19:45
@sas70:

Ez kérlek evolúció, ami ellen nem tehetsz semmit.
Ezt az első Homo Sorosensusok egyike Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa, fedezte fel, aki maga is elismert evolúció kutató volt, amíg nem állt be, jótevőnk és névadónk Soros György korlátlan szolgálatába.

Azt is megmondta, hogy " egy átmeneti időszakot követően a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót.", aminek már most tanúi lehettek mindannyian.

Csatlakozzatok minél előbb hozzánk, és ünnepeljük magunkat, az új elitet, a Homo Sorosensust !
Lássátok Gulyás Marci, és Schilling Árpád milyen nagyszerű jellemmé nőtte ki magát, és a CEU milyen remek egyedeket képez, akik átveszik majd a hatalmat.

www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html
Homo sorosensus 2018.02.20 11:33:34
@sas70:

Ez nem méltó egy Homo Sorosensushoz.

Egy tiszteletreméltó Nils Muiznieks nevű Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa szavait pongyolán tréfával összekeverni nem való.

Igenis Homo Sorosensusok leszünk, és irányítani fogjuk a világot. Ez ténykérdés, és evolúció. Le van írva.
A híres-hírhedt kormánypárti publicista Bayer Zsolt élete bővelkedik a nagy fordulatokban. A Népszabadság egykori főmunkatársa ma a Magyar Időkbe ír és az Echo TV-ben műsorvezető. Már önmagában sokat elmond valakiről, hogy ennek a két orgánumnak a munkatársa, azonban Bayer Zsolt bőven túltesz…..
Homo sorosensus 2018.02.20 10:30:21
  Úgy látszik, a Fal vs. Piramis hajtépés lett a magyar kertévézés Rubikonja, itt húzta meg a határt mindkét tévé, most válik el a szar a májtól, valamiért az RTL és a TV2 úgy gondolja, hogy ezen a csatán múlik MINDEN, ami az elkövetkezendő években a kertévézésnek nevezett homokozóban eldönti, ki a…..
Hivatalosan csak szombaton kezdődött, de nyilvánvaló, hogy hónapok, sőt, talán évek óta tart a 2018-as parlamenti választás kampánya. A java azonban tényleg csak most jön: a pártoktól és a választóktól is. Ez a szűk ötven nap lesz az az időszak, amikor azok, akik korábban még nem döntöttek, a…..
Homo sorosensus 2018.02.19 15:56:40
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója:

Mi Homo sorosensusok nem cigányozunk, mert az politikailag nem korrekt.
És mi semmi olyat nem csinálunk, ami nem PC, kivéve ha Orbánt cigányozod, ezért most még neked megbocsájtunk.
Homo sorosensus 2018.02.19 16:03:43
@Homo sorosensus:

Fontos közlemény !

Hamarosan kinyitjuk a Homo sorosensus irodáinkat, ahol csatlakozhattok az evolúció utolsó legvégső fokához ti is !

A CEU gender filozófiai tanszéken tartunk eligazítást, hogy a választásokon hogyan hangoljuk össze Gulyás Marcit, Schilling Árpáddal, akik megmondják melyik körben kit kell támogatni majd.

Ne feledjétek ! Aki az utasításokat nem tartja be, annak utódaiból még évtizedek múltán sem lesz Homo sorosensus evolúciós törzsfejlődéssel, legfeljebb műtéttel.
Homo sorosensus 2018.02.19 16:15:27
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Nagyon jól látod.
Neked köztünk a helyed, Homo Sorosensusok között.
A nickhamisítás megengedett (sőtt propaganda sulykolásnál elvárt) nálunk, ,így jól fogod majd magad érezni körünkben.
Lapos és unalmas beszédet mondott, de egy figyelemreméltó újdonság azért csak mégiscsak volt benne...
Homo sorosensus 2018.02.19 14:32:05
Mi akik Soros és Nils Muiznieks (EU Tanács emberi jogi biztosa) feltétlen hívei vagyunk, tudjuk hogy kategóriákkal lehagytuk törzsfejlődében a Fidesznáci barmokat.
magyarhirlap.hu/cikk/111053/Homo_sorosensus

Tudjuk hogy a migránsok menthetik csak meg az országot, és a gender tudományok napi ötszöri tanítása az általános iskolákban.
Mert az ország csak úgy menekülhet meg, ha a magyarok kipusztulnak, és átveszi helyét a tiszta, becsületes önmagunk, azaz a Homo Sorosensus-ok XXI. századi modern példányai !

A többiek kipusztulnak.
Ez az evolúció és ezellen semmit nem tehettek !
Homo sorosensus 2018.02.19 16:02:26
@Homo sorosensus:
Figyeljétek a híreket !

Hamarosan kinyitjuk a Homo sorosensus irodáinkat, ahol csatlakozhattok az evolúció utolsó legvégső fokához ti is !

A CEU gender filozófiai tanszéken tartunk eligazítást, hogy a választásokon hogyan hangoljuk össze Gulyás Marcit, Schilling Árpáddal, akik megmondják melyik körben kit kell támogatni majd.

Ne feledjétek ! Aki az utasításokat nem tartja be, annak utódaiból még évtizedek múltán sem lesz Homo sorosensus evolúciós törzsfejlődéssel, legfeljebb műtéttel.
„A nemzet nagysága, boldogsága mindig csak magában a nemzetben rejtezik.” Széchenyi: Stadium, 1832. „Jaj, Viktor, hát miért nem mondtad el? Na, hát nem haragszunk mi rád, ugyan, csacsi.Tudsz róla, hogy a kis vejed belekeveredett valami ügybe. Tudod, mert az OLAF szólt neked, hogy helló, van…..