Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andisipiczki

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi média még mindig az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy ma az interneten és a vállalkozáson belül növekedjen az üzlet és a márka. De ez még mindig egyben a legkomolyabban időigényes és erőforrás-elvezető piac is lehet. Miért? Jelenleg több, mint 2 milliárd…..
A Google AdWords a vállalatok számára ideális mód arra, hogy termékeiket vagy szolgáltatásaikat online népszerűsítsék. Egy megfelelően felépített AdWords kampánnyal elérhetjük célközönségünket a megfelelő helyen és a megfelelő időben, ennek összetevőit szedte össze a Social Media Impact. Megfelelő…..
Vannak általános hibák, amelyeket mindannyian el tudunk kerülni (például követők vásárlása - erről itt írtunk), de sok más kevésbé nyilvánvaló is akad, amikre talán nem is gondolunk, de ezeket gyűjtötte össze a SocialMediaToday. Nincs ötlet vagy stratégia „A győzelem szereti az előkészítést.” -…..
A közösségi média platformokon szinte hetente van algoritmusfrissítés s az Instagram se kivétel ez alól. A legfrissebb módosításnak „hála” a magánszemély felhasználóknak nagyobb megjelenést biztosítanak, de ez sajnos azt is jelenti, hogy nehezebb együttműködni a…..
A Nielsen Total Ratings (TAR) tanulmánya 31 kampányt vizsgált meg Brazíliában és Mexikóban, hogy feltárja, hogy a TV és Facebook hogyan növeli a platformon belüli elérést. Az eredmények nem csak azt mutatják, hogy a TV és a Facebook kiegészítik egymást, hanem azt is, hogy a Facebook segítségével a…..
Tegnap este Mark Zuckerberg az évi rendes F8 Facebook konferencián tartott beszédében számos újdonságot árult el a legnagyobb közösségi média platform fejlesztési irányairól és igyekezett pontot tenni a Facebook (Cambridge Analytica) botrány végére. A vezérigazgató a folyamatos adatvédelmi…..
Szeretnél profibb Insta történeteket készíteni? Szeretnél zenét és más elemeket adni hozzá? Ebben a bejegyzésben 6 könnyen használható eszközt mutatunk be a SocialMediaExaminer gyűjtéséből. Easil Ára: Az alap tervek ingyenesek, de 7,50$-ért is találsz. Az Easil egy böngészőalapú tervezési…..
Ha már Neked is felugrott a Facebook és az Instagram ellenőrző felülete, akkor ne ijedj meg, teljesen normális, hogy a személyreszabott hirdetésekről és az arcfelismerésről érdeklődik tőled a két közösségi média felület! Az elmúlt hetekben ugyanis több lépést tett a Facebook, hogy a felhasználók…..
Az elmúlt pár napban jópofa hirdetések tudatták a magyarokkal, hogy elindult a Facebook Local! Keresd az App Store-ban vagy a Google Playen! Mostantól ha szeretnél egy görbe estét, nem kell a Facebook eseményeket bogarásznod, a Local nevű alkalmazás ugyanis segít felfedezni a közeli bárokat,…..
Olyan eszközt keresel, ami több felületet tud kezelni egy felületen? Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan használd a Cyfe nevű alkalmazást, ami képes egy oldalon összefogni a platformjaidat. Miért használd a Cyfet? Egyszerűen fogalmazva, egy analitikai eszköz, amely különböző közösségi média…..
Úgy tűnik, hogy Vevo YouTube-fiókja a hackerek áldozata lett. Számos nagyszerű zenei videót megrongáltak. Minden idők leglátogatottabb YouTube-videója, Luis Fonsi és Daddy Yankee Despacito-ja, rövid időre eltűnt a YouTube-ról. A videó képét megváltoztatták egy maszkos bandára (a Netflix show Casa…..
A Facebook, Instagram és Snapchat lehetővé teszi, hogy saját „esemény-specifikus” kiegészítőket készíts. Éltél már a lehetőségekkel? Keret készítése Facebookra Facebookon személyre szabhatod a profil-, oldalfotóidat és a történetekre keretet is rakhatsz. Ha szeretnél…..
A Facebookon 45 millió, az Instagramon 80 millió követője van a National Georapchic-nak. Ezeknek a számoknak köszönhetően ez a platform az egyik legnagyobb híresség a „nem-celeb” listán. Ha bármelyik csatornáját követed, akkor érted, hogy miért. A képek és a videók lenyűgözők és a történetek…..
Az Instagram sztoridat használod marketingnek? Vajon hol találhatóak a mutatói? Ebben a bejegyzésben kiderül, hogy hogyan használhatod az elemzéseidet a történeteidnél. Miért követi nyomon a KPI az Instagram sztoridat? A történetek az Instagram szerves részeivé váltak. 800…..
Miért nehéz követőt szerezni a közösségi médiában? Ha valaki megkérdez egy marketingszakértőt arról, hogy hogyan szerezhet követőket azt a választ fogja kapni szinte minden esetben,hogy “Gyárts tartalmakat!”. Jó út, de nem a legjobb stratégia, írja Neil Patel. A Ruthgers…..
A héten a New York Times információi szerint közel 50 millió Facebook felhasználó személyes adataihoz jutott hozzá a Cambridge Analytica nevű adatelemző cég. Mark Zuckerberg a Facebook alapítója és tulajdonosa ma egy közleményt adott ki a saját profilján.  „Szeretnék megosztani egy friss…..
A „Z” generáció, vagyis az 1990-es évek közepén és a 2000-es évek elején született emberek 34 százaléka azt állítja, hogy rendszeresen kikapcsolja a közösségi médiát, és 64 százalékuk mondja, hogy szünetet tartanak a platformokról - derül ki a Hill Holliday…..
A közösségi médiában nagyon vékony a határ a hasznosság és a függőség között. Elhatározni, hogy törlöd a fiókod és meg is tenni... nem egyszerű történet. A platformok nagyon ragaszkodó típusok, hiszen szinte mindent tudnak rólad, ezért is nehéz megválni tőlük. Íme…..
Januárban a Facebook kiadott egy közleményt miszerint csökkentik a hírek áramlását a hírfolyamon, helyette és az ismerősök/rokonok bejegyzéseit helyezik előtérbe. Valójában már egy éve drasztikusan esik a hírek megjelenése. A Parse.ly adatai legalábbis azt mutatják, hogy a 2016-os amerikai…..
Szeretnéd megtartani a feliratkozóidat? Érdekel, hogy hogyan hozhatnád közelebb őket? Ha erre a két kérdésre igennel válaszoltál, olvasd tovább a bejegyzést. ;) Sok ember azt hiszi, hogy a Youtube-on nem lehet mást csinálni, mint videókat nézni, likeolni, kommentelni valamint…..
A Vodafone és az NRC tavaly végzett egy kutatást az Y és a Z generáció között, ami a 16 és 37 év közöttiek közösségmédia-használati és online tartalomfogyasztási szokásait vizsgálta. A felmérésből kiderült, hogy ez a két korcsoport hetente átlagosan 22 órát internetezik.…..
  A hashtag kiemelt része az Instagramnak, hiszen szinte minden fontos dolgot le tudunk vele kommunikálni. A felület nemrégiben egy új funkcióval rukkolt elő, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók mellett már hashtageket is kövessen a felhasználó. Ez azért jó, mert így nem kell…..