Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a beela

912 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napirokk 2019.07.06 05:59:00
A Hammeres srácok nagyon jó érzékkel hívják el Pestre az olyan turnékat, amiket valami oknál fogva nem sikerült egy adott helyen és időben kiélveznem, ezzel biztosítják számomra a megnyugvást, hogy mégsem maradtam le semmiről. A Blues Pills-t a németeknél sikerült úgy látni,…..
Napirokk Hale Yeah ! H3... 2015.08.22 12:26:07
Budapest - Prága - London.  Budapest - Sziget.A szigeten kezdődött a kaland,honi viszonylatban igencsak húzós zsugával.Választás,de nem van így kézben a  majd húszezres belépővel célba vettük a szigeti kalandparkot.Budapest - Sziget.Azt gondolom nem kell ecsetelni,hogy már nem a…..
Black Stone Cherry ( 2015.08.10.- A38) Sold Out.. szerintem senki sem gondolta volna,hogy a BSC első pesti bulija teltházas lesz.Pedig de Mi korán kimentünk,hátha kapunk valamit az emlékalbumba.Tavaly Bécsben szerencsénk volt,bár qrva sokat…..
Szedd már össze magad b@szki ! Valamit írni kéne....ha egy banda,ami bakancslistás lassan - leírni is szörnyű- majd 25 éve és itt koncertezik a szomszédban,akkor menni kell. Az úton újfent egyedül  -ill nem, mert a Todi busz-al mentem,csak így a koncert után meg rögtön vissza -…..
Különleges állatfaj a rajongó.Nem lészen rest, utazni két napot és minden híresztelés ellenére, tudja a basszeros nevét is....Varsóból még hazajöttük Pestre - bár mentünk volna a turnébusszal - mert  csatlakozott hozzánk a tavalyi év legédesebb családja.Természetesen egy…..
Különleges állatfaj a rajongó.Nem lészen rest, utazni két napot és minden híresztelés ellenére, tudja a basszeros nevét is.Hullafáradtan,rommá ázva( az égiek miatt).tschurom vizes ingben képes dekkolni a koncert után, egy pici pluszért.Ha emelnénk a tétet,akkor mindezt kétszer…..
Anno, amikor elkezdtük összerakni a TOP10-es listáinkat, akkor volt egy TOP10 női frontember című összeállításunk. Mi is meglepődtünk aztán, hogy a cikk megjelenése után egy feminista blog megtalált minket, hogy mennyire alja senkiházi hímsoviniszta disznók vagyunk, hogy ilyen…..
Napirokk '14.10.15. Like i roll... 2014.10.16 18:41:27
Már nem bántom az én gólyámat.Régen elment már.De akkor is.Hibázott mikor engem ledobott. Valaki szeret itthon, otthon lenni.Valaki nem.Nem az a fajta.Semmit nem kell belemagyarázni. Black Stone Cherry Bécsben.Közel a határ,max egy óra.Mégis,ha újra úton vagy akkor elkap valami…..
A ma esti program elmaradt, eme fasza idő okán vs miatt.Pedig szépen lassan beindul(na) a klubbozás. A nyár ugye olyan volt amilyen, viszont aki keresett az talált programot magának a rengeteg eső ellenére.Mivel olyan semmilyen csütörtök van, gondoltam csinálok egy röpke posztot.…..
Rövid poszt. Szem kinyit, hangerő felteker...   ..
Napirokk Like i roll... 2014.06.25 07:51:20
Teszek egy próbát.Igaz még messze van, de bepróbálkozunk egy útitárs kereső rovat félével.Költséghatékonyság vs mert csak.Hívhatjuk közösségépítésnek is. No, az van hogy őszre két dátumunk már fix ( jegy a kézben ) a sógoréknál.lesznek a bulik, majd menet közben bővül…..
Egy álmos napon rám írt egy ismerősöm. Extreme - Mannheim ? A válasz az internet lassúsága miatt, majd fél percbe telt..Megyünk Mannheimbe.Több mint kilencszáz kilcsi, de erről szól a rákendroll - nem ? Írnám,hogy örök hála Mr Rakó, de lóf@szt, majd jövőre a MOR hajó…..
Tavaly ősszel szintén a sógoréknál volt szerencsém a zenekarhoz.Idén bedupláztam. Linz kötelező menetnek ígérkezett, ám  a hab a tortán, hogy kiderült hozzánk is benéznek.Lodz kérdéses volt, de ha mi kimaradtunk volna a szórásból, akkor \is/ mentünk volna turnébusz…..
Eldöntöttem..Megyek Mannheimbe jun 17-én egy mindent elsöprő pornograffitti-ra- re, osszátok bé. Minden sínen,így a mai etűd nem is lehetne szebb és jobb mint egy alapmű... ..
Napirokk Píntek... 2014.05.23 14:48:40
A fesztiválszezont ezennel megnyitom.Már a hétvégén is lehet a szabadba költözni és talán az idő is alkalmas egy kis tévútra.Gondoltam, kaptok egy kis hangulatjavító csokrot.Három tömény etűd, melyek kapcsolódnak az "elinnendegyorsan" érzéshez.Tessék útra kelni, mert ugye…..
Korábban már írtunk róla, hogy a vintage rockban utazó kaliforniai Rival Sons új albuma június 9-én kerül a boltokba Great Western Valkyrie címmel, A csapat az Open My Eyes című tételhez most videót is készített, melyet alább nézhettek meg.  ..
a beela 2014.05.18 07:38:57
Egy kevésbé ismert album a mai áldozat.A modern \?/ heavy metal egyik gyöngyszeme. Eget romboló torokkal vs ördögien dühös témákkal telitűzdelt, aprólékosan kidolgozott dalokkal és totális gitár háborúval. Talán az egyetlen hibája   - amiért nem tízes -, hogy egy picit leül,…..
Napirokk ez nem az a hely... 2014.05.17 07:31:24
Már megint megy a köpködés.Igen, az új TCS kapcsán.Én csak röhögök csendben a sok okoskodó "kőrokkerarcon" és nem értem...Nem értem miért kell mindenbe belekötni, miért van az hogy itten semmi sem jó.Ha valami nem tetszik, nem hallgatom oszt' ennyi.. Kritikát megfogalmazni lehet,…..
Sokmindent adnék egy AH koncertért, de arra még várnom kell. Helyettem olvassátok ZSzL beszámolóját, már csak a sunatartalom növelése miatt is: "És igen! Eljött ez a nap is. Május 8-án a Backstage Pub-ban lépett fel az Asphalt Horsemen, egy igazán kellemes estét teremtve a…..
A nap albuma, egy idén negyedszázados rockmocsok.A Sex Pistols ikonjának második szólóalbuma, talán a legjobbkor jött ki, anno. A tegnapi kirándulásom  hozománya és nem akar kimászni a lejátszómból. Nagyon nem ragozom, akinek kimaradt tessék pótolni. A vendéglista, na az  is…..
Olyan igazi áprilisi időben vágtunk neki a kalandnak, hogy másnap hajnalban, egy kiadós beltéri vihar után a hotelben elmélkedjünk a látottakról..A Szene adottságai miatt a jegyek hamar elfogytak, így full telt ház várta a Halestorm bécsi buliját.Megyek még idén sok koncertre, de…..
Napirokk Pínteki dilema.... 2014.04.11 10:30:00
No, az van , hogy probléma van a péntekkel, illetve az estével.A fő ok, hogy hova is essek le.Előzetesen (előzetesben) a Sing - Sing volt a fő irány, de közben beütött a crach. Az Asphalt Horsemen is eme napon tartja meg a lemezbemutató buliját, ráadásként egy ezer éve nem látott…..
Mivel itt figyel a polcomon a bakelit, és holnap negyedszázados lészen, a mai vs holnapi  napra, tisztelettel ajánlom eme remek album átrágását, azon kis butusoknak, akiknek kimaradt.Oly slágerek találhatóak rajta, mint példul a Fire Woman vagy az egyenesen a …..
Napirokk The Live Room. Shinedown 2014.03.20 10:00:00
Warneréknél van egy lehetőség,bemész és muzsikálsz egyet.Még tavaly volt vendég a Shinedown és én -sokadjára - nem bírok leszakadni róla.A teljes akció a The Warner Sound oldalán megtekinthető, vagy a hivatalos oldalon szépen egyben - Shinedown - ,tessék választani.Ízelítő…..