Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaGabi

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt megátkozta azokat, akik szerint a miniszterelnök harácsol. ..
BaGabi 2019.06.20 20:05:45
@Kuglóf. Az: Aki még ezek után is az orbánsegget nyalja, azt is!
"Kedves" sofőr a fekete Mazdában! Először is azzal kell kezdenem, hogy elnézésedet kérem, amiért ma a középső ujjamat mutogattam neked Budaörsnél. Belátom, nem volt szép tőlem. Remélem, értékeled kedves szavaimat, mert ezek voltak az utolsó kedves szavaim hozzád. Miközben az ujjamat mutogattam,…..
BaGabi 2019.05.31 19:21:19
@gergo: Nem leszek népszerű, de szerintem te kibaszott hülye vagy.
1988. augusztus 14-ről 15-re virradó éjszaka a Csongrád megyei Csengele, 129-es számot viselő Sebők-tanyában 11-en aludtak, mit sem sejtve arról, hogy a falakon kívül három férfi benzinnel teli kannákkal és égő kanócú flakonokkal éppen rájuk gyújtja az épületet. A pártállami idők legszörnyűbb…..
1865. Krónikus fejfájás elleni népi gyógymód a falusi kovácstól, Angliában..
BaGabi 2019.05.14 08:23:08
@MAXVAL bircaman közíró: "Akkor mégse az, hisz Putyin nem diktátor."
Jól van "közírókám", nyugszik a beteg. Menjél szépen vissza a rácsos ágyacskádba.....
1899. Hippolyt Romanov, orosz arisztokrata mérnök szentpétervári elektromos, kísérleti autóbusza..
BaGabi 2019.05.14 08:07:06
@molnibalage: "Gyilkossági kísérletért és más bűncselekményért felfüggesztett járt...? Mivan..?"
Van az a pénz......
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Friss hír, hogy Nagy Blanka első fokon pert nyert az Origóval szemben.  Az ügy persze szimbolikus, pont úgy fog elveszni a Ripost-Bors-Magyar Idők-Pesti Srácok-helyreigazítások éterében, ahogy az összes többi elveszett Vona Gábor homoszexualitásától a Simicska Lajostól kapott, pontosabban nem…..
BaGabi 2019.03.06 03:44:55
@MAXVAL bircaman közíró: Hiába nyalod a fideszsegget birkageci köcsögöm, attól a TÉNY, mármint hogy EZT is beszoptátok seggszopók, TÉNY marad!
Köcsög kis birkagecike.
1893. Az első vízalatti (búvárruha nélküli) szelfi, készítője a francia Louis Boutan..
BaGabi 2019.02.12 15:44:07
@enpera: Nem vagy egyedül ezzel.
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
BaGabi 2019.01.28 17:14:29
@lac1: Oké. Kezdjük anyáddal. Aki sajnos nem baszott a falhoz mikor kiszart a világra.
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
Tijana Dapčević ismertté vált dalának refrénje szerint „Sve je isto, samo njega nema”, ami jelentős mértékben elmondható a mai Szerbiáról, a kilencvenes évek viszonylatában. Ugyanaz a két párt uralja az országot, még ha az egyik időközben nevet is változtatott, a vezérek ugyanúgy szétlopják az…..
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
Magasabb bérekre, kevesebb túlórára és rugalmas nyugdíjrendszerre cserélnék be a vasutasok a kormánytól kapott karácsonyi ajándékot, a békés családi ünnepre időzített rabszolgatörvényt. A magyar vasutasok ugyanis nem akarnak és nem tudnak már többet dolgozni, a szakszervezet pedig nem hagyja, hogy…..
BaGabi 2018.12.24 18:12:01
@CyberPunK: "...hogy mit dolgoznak keményen (ja, mint az állomásfőnök,..."
KURVÁRA nem kéne egy lapon emlegetni a DOLGOZÓKAT, és az állomásfőnöknek nevezett foskupac gecit! Értve, bazmeg??????
Mostanáig egyetlen hiteles csontvázat ismertünk az Árpád-házból, III. Béla királyét. A most előkerült macsói Béla herceg, IV. Béla unokája anyai ágon Árpád-házi leszármazott. A csontmaradványain talált sérülések nem egyszerű kivégzésre, sokkal inkább brutális mészárlásra és csonkításra…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
BaGabi 2018.12.18 14:45:50
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: "Miskolcon a helyi legenda szerint a rendőrfőkapitányt."
Nem ismerem a történetet, de lehet hogy megérdemelte?
BaGabi 2018.12.18 14:47:57
@Gyorgy007: "...és bár szeretném érteni a demokrata náci logikát, de nem megy a fejembe!"
Mivel már tele van szarral, ezen nem is csodálkozom.
BaGabi 2018.12.18 14:51:31
@Gyorgy007: "Akkor a cigányok a nácik?"
Ne kérdezd! Mondd csak ki nyugodtan. Ha valaki fajgyűlölő, ők aztán tényleg azok. De te csak nyugodtan terelj tovább a témáról fideszbuzikám.....
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
BaGabi 2018.12.11 17:13:16
@Gery87: "Régen még írtál értelmeseket is de már csak önmagad paródiája vagy."
Már csak egy rühes kis fideszsegg nyaló geci. MINDENT háttérbe szorított a seggnyalás, és a fideszt érintő arcpirító geciségek elmaszatolása miatt.
BaGabi 2018.12.11 17:18:47
@Berelhetoreklamfelulet: Ja. A sivatag kurva jó hely az életre. Miután lehúztál ott 10 évet, majd visszatérünk erre a szösszenetre.
BaGabi 2018.12.11 17:22:39
@maxval balcán bircaman: "Anglia is köztársaság."
Meg a kurva anyád, akit toszogatsz az orbánc oltár előtt esténként.
"Az Egyesült Királyság államformája monarchia, kormányformája parlamentáris monarchia, ahol a király „uralkodik, de nem kormányoz". "
ENNYIRE egy hazug köcsög fideszgeci állat vagy.
  Horváth Csaba is hozzászólt az elektronikus jegyrendszer fiaskójához, amivel sikeresen bebizonyította, hogy mindössze két dolgot nem ért: hogy mi történik a fővárosban és, hogy mit gondolnak a választók. Miközben az establishment-baloldal folyamatosan azt mondogatja, hogy de Budapesten még…..
BaGabi 2018.12.06 17:21:57
@Terézágyú: Kurvanagymagyar szlovákiából vagy oroszországból ugatja ide a szart. Köcsögök onnan pofáznak.
BaGabi 2018.12.06 17:23:28
@szepipiktor: Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de igazad van.
A rendes ember, mikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldell a nyárfa az ablak előtt, látja amottan a téli világot, és karácsonyra készít költségvetést. Ez a művelet arra is jó, hogy sorra vegyük a rokonokat eldöntve, akarunk-e ajándékozni, avagy örüljön a delikvens, ha nem keressük fel…..
BaGabi 2018.12.06 14:27:49
@Zoltán Szigetvári: Na, én is így vagyok vele. Legutoljára a bedöglött éjszakai áram villanyórájának cseréje miatt járt nálam szerelő. 10 éve.
Bayer Zsolt ismét szólt egyet. Megint csúnyát persze, ismét megszegi ígéretet, amit a meghatottság pillanatában, nagy állami kitüntetése kapcsán közhírre tett: “Felhagy a trágár es durva politikai publicisztikák irásával. Ideje,hogy felnőljön a kitüntetéssel járó felelősséghez”- nyilatkozta...
A kegyetlen bánásmódra hivatkoznak, de a helyi lakosok kinevették a kezdeményezést. Ráadásul a javasolt új név kifejezetten hülyén hangzik...