Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsonyka

40 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok!Tegnap reggel megérkeztem Izmirbe! Miután Seyhan reggel elfuvarozott Tarsusba a reptéri buszhoz, felszálltam az Izmiri repülőre és egy és egy negyed órával később landoltam az Izmiri Adnan Mendres reptéren. Háromnegyed óra és egy sajtos perec után felszálltam a…..
 Szerb busztok (bár lehet stílusosabb lenne Dolmus sztok-kal köszönni :D)A helyzet a következő, kevés dolgon kívül nem történik itt az égvilágon semmi. A kevés dolgok:1. Megfáztam. Köhögök és vááá!! Mi lesz otthon ha itt a 30-18 fokba átmenve megfagyok?2. Zarjával és…..
 Hello mindenki! Tegnap a hegyekben voltunk. Reggel a megszokott 1 órás késéssel hagytuk el Kazanlit és mentünk Mersinbe, ahol Seyhan barátai csatlakoztak hozzánk. Utána Felautóztunk a hegyekbe, de mivel el voltunk késve és még egy csomót tököltünk a vásárlással, ezért…..
Türkiyeyi çok seviyoruz! Adana 2011.10.30 06:42:44
 Sziasztok!Akkor következzék a beszámoló az adanai utazásról. Reggel felkeltünk Mariával és átbattyogtunk a buszmegállóba, ahonnan némi várakozás után elindult a busz Mersinbe. A vonat 8:00-kor indult, mi 7:53-ra értünk Mersinbe, de mivel úgy tudunk futni, mint maga Forest…..
 Sziasztok! Éppen jelt, adok magamról, bár semmi érdekes nem történik itt. Tegnap megcsináltuk a színházhoz a teknősök páncélját Zarjával. Jól szórakoztunk, mert a téglatest alakú papírszemetesekből készítettük őket és mókásan festettünk benne, mikor magunkra…..
 Szervusztok!Épp egy órája, hogy felkeltem, megittam a kávét elintéztem a reggeli teendőket, s most várom, hogy mindenki más is felébredjen, mert kérem itt mindenki álomszuszék. Én a fél napomat letudom, mire a többiek nagy nehezen kikászálódnak az ágyukból. A levegő egy…..
 Na akkor Görgő kedvéért egy kis asszociácó-sor :) Napsütés, tengerpart, rákok, teknősök, tojások, tojásrántotta, If you want you can eat my cucumber :D, Arif, esküvő, Zoli, család, haza, török zászló, tüntetések, Izmir, Berat, zene-film-csere, barátság, facebook,…..
 Na a 4. napon kipróbáltam végre a szálloda fürdőjét és a szaunát. A fürdő igazi török hamam, ami azt jelenti, hogy egy szoba, tele márvány kővel, öt darab szökőkútnak tűnő dolog, ahonnan forró víz folyik, és van 5-6 különböző illatú olaj amit a saját vizedbe…..
Szervusztok! Október 11-16-ig Antalyában tartózkodik piciny csapatunk, mert cirka egy hónappal megérkezésünk után onörrájvöl(azaz megérkezési) tréningen kell részt vennünk, amit a török nemzeti iroda/ügynökség szervez és ahol az összes, Törökországba érkező önkéntest,…..
 Sziasztok!Történések vannak, úgyhogy írok :). Tegnap délután elmentünk Mariával, a bolgár lánnyal a mersini plázába "soppingolni". Úgy kezdődött a dolog, hogy Kazanlivól bementünk Mersinbe. Namost Mersin igencsak nagy város, ezért sok helyi buszjárat van.  …..
 Sziasztok!Tudom, tudom, régóta nem írtam, mea culpa, de elég gyorsan történnek itt a dolgok. Tegnap bevásároltunk a kreatív utcában! Vissza kell oda mennem, olcsó és fantasztikus :D. Közben Zarjával elég jól szórakoztunk a saját hülye poénjainkon. A mai nap a kreativitásé…..
 NA itt vagyok. A többiekkel épp sztend báj mí karaokízunk, de én azért visszatértem befejezni a bejegyzést. Szóval ma a kreativitás jegyében telt a nap. Délelőtt a kis erdőfoltban takarítottunk, aztán söröskupakokat mostam meg üvegeket. Ás most karakokíí, meg este…..
Sziasztok!Ne haragudjatok, hogy nem írok mindennap, de amikor nem írok, akkor a szemétszedésen és az esti teázáson kívül nemigen történik semmi. Viszont tegnap beindult a fantáziánk és kreativitásunk Zarjával, a szlovén leányzóval így ma összeszedtünk minden szemetet, amit…..
 Sziasztok!Tegnap este bícsparti volt vicces játékokkal sok nevetéssel és hullócsillag-nézéssel. Nagyon jól éreztük magunkat. Aztán ma reggel elindultunk Kizkalesiba. Ez egy vár, ami a tenger közepén fekszik. Csodálatos volt. 3 órát kell utazni hozzá, de nem vészes, mert…..
 Na helló! Tudom, hogy nem vagyok a legmegbízhatóbb blogvezető, de majd ha régebbi lesz a jogsim, akkor talán ügyesebb leszek. Szóval nézzük a délelőtti történések ugyanazok, általában szemetet szedünk a parton, de a minap például én kisikáltam helyette a lakóhelyünket,…..
 Sziasztok!Minden nagyon rendben van, egy kicsit asszem megfáztam, mert nincs rendes takaró, de tegnap találtam egy nagy köteg plédet, majd ma kimosok egyet és akkor lesz az is. Az elektromosság még mindig a horror filmekre emlékeztet. Csörög zörög és néha nincs áram. Viszont…..
 Hát akkor kezdjük a tegnap előtti eseményekkel! Délután még bementünk kicsiny, de annál lelkesebb csapatunkkal Mersinbe. Dolmussal mentünk, ami olyan mint egy kisbusz és kábé minden sarkon dudál egyet, innen tudják az emberek, hogy fel kell szállni. Mókás volt, mert itt is…..
 Sziasztok Ti mind, akik olvassátok majdan! Megérkeztem Mersinbe tegnap! A reptéren azonnal összetalálkoztam a Szlovén leányzóval, aki nagyon aranyos, csakúgy mint a többiek, akkikel 4 órán belül találkoztunk a repülők megérkezésének idejétől függően. A házigazdák…..
Ma jó kedvem van, mert kész a szakdolgozatom! És hát ez egy vicces, nem nyári videóklip. Várunk Mesi :D ..
Azt hiszem ittlétem tragikuma, hogy ezen a húsvéton sonka, tojás és torma nélkül maradok...Hogy lehet ez?! Sebaj, van helyette zsírban tocsogó xoosoor, meg booz:) A kezelésemnek vége, szerencsésen meggyógyultam, nyugodjatok meg (ha esetleg aggódtatok volna). Pár napja írtunk egy…..
Mesike-kontakt Péntek, tavasz! 2010.03.20 02:28:52
Kedves Mindenki!Először is, szép hétvégét! Biztosan jobban megy a pihenés abban a szép időben, ami otthon van. Itt is kezd alakulni a dolog, bár pár napja leesett a hó. De az idő jó, nem panaszkodom. Tegnap megismerkedtem a két újonnan érkező német lánnyal. Ők is egyből tudák,…..
borsonyka 2010.03.20 08:51:02
  Ne mutlu Türküm diyene – áll a Haydarpasa vasútállomás bejáratánál Atatürk ismert jeligéje; Isztambul szívében. A híres mondat annyit tesz, hogy „De boldog aki töröknek mondhatja magát”. Mindez a török nemzetállam kialakulásának korát idézi,…..
Ma aztán olyan nőnapom volt, hogy kívánni sem lehet szebbet. 10 után kikászálódtam az ágyból, nekiálltam reggeli teendőimnek, amikor egy sms, majd nem sokkal után egy hívás is befutott. Az üzenet Maitsetsegtől jött, hogy egy órakor, ha találkozunk, jó-e nekem. Naná, hogy jó. A…..
Mesike-kontakt Szombati kiruccanás 2010.03.07 09:37:08
Tegnap, mint ahogy írtam is, elmentünk ebbe a Dzsingisz-komplexumba, mely nemzetközi (japán, koreai, cseh és mongol ) összefogással épült meg 2006.2009 között. A tetején gigantikus Dzsingisz szoborral. Előtte volt turista látványosság: lovaglás, tevegelés, dinók! No ez utóbbi…..