Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiinternáci

0 bejegyzést írt és 1126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikusnak lenni nehéz. Az emberek azt szeretnék, hogy minden kívánságukat teljesítsék, de ez katasztrófához vezet. Például ki az, aki a lezárások szigorításáért kampányol? Mármint az orvosokon és a járványügyi szakembereken kívül? Mindenki az újra nyitásért lobbizik. Ha ő nyitva lehet, akkor én…..
antiinternáci 2021.03.28 15:00:04
@jozsef_12:

"Az ellenzéki pártok nagyjából ezt is képviselték."

Már hogy melyik országban?
Mert nálunk habzó szájjal nyitást követeltek még két-három héttel ezelőtt is.
Szabotálták az oltást is, mindent elkövettek, hogy a jelenlegi súlyos helyzet bekövetkezzen, romoljon.
Az Szaniszló nevű ÁVÓ Párti polgármester visszaküldte (!!!) a vakcinákat, talán hogy növekedjen az áldozatok száma. De hát le is ÍRTÁK, hogy minél több az áldozat,annál jobb nekik politikailag...

A kormánynak borzasztó ellenszélben kell dolgoznia, ilyen alávalóan viselkedő ellenzék a világon sehol sincs.
Ugyanakkor a kormány hibázott is abban, hogy a bolsevista uszítókat nem tartóztatták le, hogy nem szállt szembe határozottabban a szélsőségesek védekezés elleni propagandájával.
Most egészen biztosan nincs itt az ideje annak, hogy nyitásról beszéljen bárki is. Jobban kellene hangsúlyozni az egyéni felelősséget is a védekezésben, meggyőzni a szélsőségesek által feluszított választókat, hogy nem, nem lesz jobb, ha a járványhelyzet romlik.
Miközben Szerbiában a kormánypárti propagandát lerohanták  az ellenzéki tüntetők és összecsaptak a rohamrendőrökkel, Magyarországon sokan azt várják, hogy majd a Néppárt megfegyelmezi a zsebdiktátorunkat. Nem fogja...
A szobordöntések ellen tiltakozó szélsőjobboldali tüntetők összecsaptak a rendőrökkel és rasszizmusellenes tüntetőkkel...
Kevesebb mint két év van a következő választásokig, ha nem válik be Török Gábor jóslata az előrehozott választásokról. Ma még nincs miért előrehozni, hiszen a Fidesz továbbra is nyerő helyzetben van, az ellenzék meg keresi önmagát, vagy éppen próbál túlélni. Nézzük meg, hogy állnak az ellenzéki…..
Oké, nem lehet mondani, hogy annyira jóban lettek volna eddig is, de azért volt olyan, hogy összeálltak egy rövid koncertre vagy hogy az egyik fellépett a másik koncertjén. Most viszont újra áll a bál, ami abból indult ki, hogy Roger Waters karanténklipesítette a Mother című Pink Floyd-dalt, és…..
A máskor oly határozott és következetes Orbán-adminisztráció a koronavírus-járvány kapcsán meglehetősen ellentmondásos intézkedésekkel jelzi, hogy válságos pillanatokban megremeg a döntéshozók keze. Az igazi baj mégis az, hogy nem a szakmai szempontok vezérlik a kormány intézkedéseit, hanem a…..
antiinternáci 2020.05.10 13:54:55
@Etniez:
Melyik asszonyverés? Tudtommal például börtönbe csukták a győri kalapácsos asszonyverőt, de egy bolsevista bíró -a társszervek tiltakozása ellenére- kiengedte, és akkor megölte két gyerekét.
Tudtommal sok esetben, amikor a bizonyítékok megfelelőek, elítélik a tetteseket.
Matyi azt írja fentebb, hogy a komondoros ügy is ügyészi szakba került.
Ez pedig azt jelenti, hogy akkor ezek szerint van törvényi hely, ami alapján szankcionálni lehet a bizonyított eseteket. Szavaidból arra következtetek, hogy a komondoros ügyben (még?) nincs ítélet. De egyébként minden bűncselekmény, amit elveben szankcionál a jog, büntetéssel végződik? Mindig van bizonyíték? Soha sem vonják vissza a feljelentést? Vagy mire akarsz kilyukadni?
Egyébként valamennyien tudjuk, hogy az ilyen ügyek esetében a fő gond nem az, hogy nem lehetne büntetni, hanem a látencia. Vagyis nagyon gyakran nem derülnek ki az ilyen ügyek. És nem csak nálunk, sehol a világon. A magam részéről minden bűnelkövetést is elítélek, így a nők elleni kapcsolati, vagy szexuális zaklató, kizsákmányoló jellegűeket is. Ha minden eset a hatóságok tudomására jutna az ilyen bűncselekmény, nagyban javulhatna az ellenük való fellépés.
Korábban kérdeztem tőled valamit, nem válaszoltál.
Most ezt kérdezem: mit is változtatna a problémán a genderizmus illetve a migránsimport erőltetésének beemelése a belső jogba?
antiinternáci 2020.05.10 14:04:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Az általam írt 8-9. hely adat pont azon alapul: a millió főre eső halottak számát vettem figyelembe.
Az utóbbi 3 napban emelkedett a napi új fertőzések száma, és még csak most kezdődnek a bulizások, megnyitottak az edzőtermek, ahol a fertőzés veszélye sokkal nagyobb, mégis csak 1,5 méter távolság van előírva. Én nem értek egyet a lazítással, hiába egész Európában csinálják, így nálunk is. Szerintem ismét nőni fog a fertőzöttség, de lehet, mást nem is lehet tenni.
Abban biztos vagyok, hogy a kormány a lehető legjobbat akarja kihozni a dologból. Hiszen ez az érdeke politikai szempontból is. Ha elrontják a járvány kezelését, abba bele lehr bukni. Eddig jelsre vizsgáztak irdatlan alávaló ellenzéki akadályozás, gyalázkodás közepette is, innen felfelé már nem vezet út. Vagy stagnálnak, vagy lefelé mennek.
antiinternáci 2020.05.10 18:10:27
@math0:

Puzsér nem lett volna olyan rossz, mint Karácsony: őt nem tudta volna az ÁVÓ Párt ide-oda ráncigálni.
Márpedig, akinek az ÁVÓ Párthoz bármi köze van, az csak kártékony lehet és szégyellje magát.
Szinte mindenki ismeri Lugosi Béla nevét, nemcsak Magyarországon, de Amerikában is. Azonban kevesen ismerik a színészlegendának azt az életét, amelyet Amerikába távozása előtt élt itthon, Magyarországon. Ez a cikk az ő életével foglalkozik, kifejezetten az első világháború és az 1918/19-es…..
Elsőre szokatlanul hangozhat, amikor Törökországot és az egyenjogúságot egy lapon emlegetik. Különösen, ha valaki ismeri a török állam és az ott élő kisebbségek kapcsolatát. Van azonban egy társadalmi csoport, aminek tagjai elégedetten dőlhetnek hátra, ha ezt a szókapcsolatot meghallják...
antiinternáci 2020.04.04 09:18:59
Semmiképp sem szabad ratifikálni, sőt, inkább ki is kell lépni belőle. Ugyanis, ha netán a bolsevisták kerülnének hatalomra, akkor azok majd ratifikálnák.

Szörnyű veszélyeket hordoz ez az egyezmény.
Egyrészt, ratifikálásával jogforrássá válna a "gender", mint fogalom. Ez azzal a szörnyű veszéllyel járna, hogy innentől kezdve a tömegével tobzódó, az objektív valóságot tagadó bolsevista bírók teljesen más ügyekben is arra, hivatkozhatnának, hogy "dehát ebben is benne van a genderre való hivatkozás", tehát az ő kiforgatott, fals ítéleteikben miért ne lehetne... Ezzel beláthatatlan következményekkel járó fegyver kerülne a szélsőséges felforgató erők, mint az Gyurcsány Apró Vadai, a fizetett Soros-ügynökök, stb... kezébe.

A másik, még ennél is közvetlenebb veszély a "bántalmazott" illegális migráns nők számára adandó kötelező befogadásból fakad. Innentől kezdve tízezrével jönnének hozzánk a "bántalmazott" migráns nők. Akik aztán 2-3 hónap múlva mégis "kibékülnének" a férjeikkel, és a Soros-terroristák azonnal követelnék, hogy akkor márpedig a férjet is be kell engedni, hiszen lelki szenvedés a nőnek, hogy nincs itt a férje. És utána családegyesítés, minden nő, akit az Isztambuli Egyezmény alapján be tudtak erőszakolni, hozna 10-20-30 rokont is. Így Egy-két év alatt százezerre tudnák növelni a valójában még mindig illegális migránsok számát. Onnantól pedig határ a csillagos ég, gyerekeink már várhatják majd az Iszlám Állam kikiáltását, ahogyan Svédisztánban lesz pár év múlva.

(Ne felejtsük el: a Soros-terroristák több ezer illegális migránst erőszakoltak be úgy Nyugatra, hogy azok homoszexuálisnak vallották magukat, így aztán automatikusan ott is maradhattak... A következő sztori a "bántalmazott nő" lesz, ha hagyjuk nekik...)
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
antiinternáci 2020.03.24 16:40:42
@Nekoashi2005:

"ha rosszul alakulnának a dolgok", akkor minden felelősség a kormányé! "

Ezt már grabovszkij megmondta írása végén a szokásos bolsevista korrektség maximumát alkalmazva:

"Ha a járvány véletlenül még se robbanna fel Magyarországon, az nem az Orbán érdeme lesz. Ha - mint az valószínű - mégis, az viszont az ő bűne."

Szóval, lemaradtál egy brosúrával, de ez kivételesen a javadra írható: el tudtál képzelni a vezető elvtárs világos irányvonalától eltérő variációt, amikor nem a Zorbán a felelős mindenért.
Önkritikára fognak kötelezni. Ezt jól elcseszted: ezredmásodpercnyi esélyt adtál a tisztességnek.
Most várhatod éjszaka a lesötétített fekete autót. Fel a fejjel: talán be tudod majd bizonyítani Bauernek, meg Apró-Dobrevnek, hogy csak nem figyeltél...
antiinternáci 2020.03.24 17:04:16
@morph on deer:

Kösz, eléggé tájékozott vagyok a témában, de ez is hasznos info.
Mi még az elején vagyunk, a jelenlegi adatokból nem sok minden szűrhető le. Ezért találom elképesztőnek ezt a bolsevista gyűlöletcunamit.
Az idő fogja megmutatni, milyennek minősülnek majd a meghozott intézkedések. Szerintem sehol sem lesz hibátlan a helyzet kezelése, nálunk sem. Hogyan is lehetne? Senkinek sincs igazán tapasztalata ebben a kérdésben, és nyilvánvaló, hogy az egyes kormányok az ottani járványügy, a pillanatnyilag elérhető információk és tapasztalatok valamint a fizikai és gazdasági lehetőségek függvényében intézkednek.

De ugye grabovszkij a tőle megszokott intelligencia-deficittel ezt írja:

"Ha a járvány véletlenül még se robbanna fel Magyarországon, az nem az Orbán érdeme lesz. Ha - mint az valószínű - mégis, az viszont az ő bűne."

Azt hiszem, ez a mélypont a bolsevistáknál...
antiinternáci 2020.03.24 17:10:03
@6.Lenin:

80-90%-ban támogatjs a lakosság a covid-törvény meghisszabbítását. Erre a bolsevisták leszavazzák úgy, hogy egy hét múlva csont nélkül át tud menni.
És ezek a politikai idióták akarják átvenni az ország vezetését!!!

Náluk súlyosabb büntetést csak az érdemelne, aki rájuk szavaz...
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
antiinternáci 2020.03.22 12:40:39
@Szergej Szergejevics Szergejev:

Nincsenek pontos ismereteim a cseppfertőzéssel kapcsolatban, sztem kb. az emberek 98%-a hasonlóan van vele..
Ha neked vannak, légyszi magyarázd el.

Én úgy képzelem, hogy a sebészeti maszk is felfoghatja a felém jövő vírust, ha az annak fizikai anyagára "csapódik be". Pontisabban azt, azokat a vírusokat, amik a fentieknek megfelelnek. Világis, hogy a maszk nem zár eléggé, tehát oldalról, alulról, stb... a levegőben lévő, vírusokat tartalmazó aeroszol bejuthat alá, meg hogy a vírus nano-mikron méretű cseppecskéken utazik, és az átjuthat a maszk szövetének "közein".
Vagyis én úgy látom, hogy a felém vírusokkal érkező aeroszol egy részét megfogja a maszk, ha viszont nem lenne, akkor az egészet belélegezném.
Azt nem tudom, hogy akár egyetlen vírus beszedése is fertőzöttséget idéz elő, vagy van egy minimum mennyiség, ami kell ehhez. Nyilván, ha már egy is elég, akkor gáz van.
De ha több kell, és a maszk akármennyit is felfog, akkor lehet, hogy megvéd, mert pont az általa felfogott vírusmennyiség hiányzik a kritikus tömeghez...

Ez persze tisztán csak mechanikus felfogása az ismeretlennek.
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
antiinternáci 2020.02.11 18:07:39
@R.V.J.:

Csakhogy az olyanok mint én, már most is sokszorta többet tesznek a közösbe. Többet nem akarok, illetve improduktív, értelmetlen, gusztustalan és/vagy felháborító dolgokra egy fillért sem szánok. Szóval, ha a bolsevisták valaha is hatalomra kerülnének, úgy elviszem a cégeimet az országból, hogy csak úgy füstöl.
Soha többé bolsevista rabigát, tegyük ki a parlamentből a haza ellenzékét, mint az ÁVÓ Párt, a Nyom(oren)tum, a Maszop meg a Ballik!
antiinternáci 2020.02.11 18:14:18
@R.V.J.:

"Mindt ö maga mondotta, a neje kezébe adja a botot,"

Dobreva mist bukitt hatalmasat az európai minimálbér és egybesült államok nevű baromságaival, bukott szamár.
Ő természetesen még Gyurcsánynál is sokkal rosszabb, hiszen ha nincs az Apró-klán, nem lett volna Gyurcsány sem...
A Gyurcsány Apró Vadai terrocsoport létrehozása még nagyobb bűne Apróéknak, mint a gyilkoskormányban való tagság förtelmes vétke.
antiinternáci 2020.02.11 18:42:52
@morph on deer:

Figyelj, a fidesz "lopásait" a bolsevisták mondják, tehát én nem hiszem el, mint általában semmit, amit ők mondanak. Ugye, az ellenőrizhető dolgokban 100%-ban lebuktak.

Az nem lopás, ha x helyett y végez el egy munkát, felháborító az erről szóló boksrvists propaganda.

A kommunisták lopásai viszont közismertek, azt nem kell bizonygatni, hogy bolsevista =tolvaj (is). Elegendő megnézni, hogy a kb. 70 év bolsevista uralom minden szakasza után csődöt kellett menedzselni: 90 után, 94(!) után, 98 után, 2010 után egyaránt csődben volt az ország. 70 évetek volt eredményt felmutatni, de nulla az eredmény.
Ennek a fő oka az volt, hogy a bolsevisták úgy loptak, hogy nem baj, ha a többi ember éhen döglik. Így csinálták meg az ország történetének legnagyobb lopásait, mint a manyup, meg a devizaALAPÚhitel.
Ezzel szemben, ha vannak is fideszes lopások, az ország fejlődik, a bérek növekednek: tehát a bolsevistákkal ellentétben másnak is hagynak...

Azért nem vonták Gyurcsányt felelősségre, mert a rendszerváltás után olyan laza törvények voltak, amelyek lehetővé tették a kommunistáknak a lopást. És ők tudtak lopni, hiszen nekik colt a szükséges információ a birtokukban. Ahogyan a pufajkás Horn mondta: törvényes, de nem erkölcsös.
Erre írtam korábban azt, hogy ha lehet is lopni, mert a törvény nem akadályozza meg, nem kötelező.
Orbán irodalmi-kulturális harcosa is elítéli az "ideológiai töltetű irodalmat". ..
antiinternáci 2020.02.09 18:29:10
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:

És akkor perverz, aberrált Gréczy farka meg a bolsevistáké...
antiinternáci 2020.02.09 18:45:31
@eszti.....:

"Gyanítom, nem valamiért, hanem valami ellenében lett ennyire közkedvelt."

Ez eléggé hasonlatos Eszterházyhoz.
Egy családja történelmét ismerő történész azt mondta: a család hercegi ága "nemes" emberekből állt, a grófi ág (gyakran) rongy emberekből.
Én nem tudom így van -e, de ő a grófi ágról származott. És politikai-közéleti tevékenysége az állítást támasztja alá.
A kitüntetéseket pedig az ilyen emberek számára marokszám osztogatják az internacionalisták azért, hogy az legitimálja, támogassa politikai tevékenységüket. Ezért a "világhírű", "kiváló", stb... jelzők hallatán én óvatos szoktam lenni: meg kell nézni, kik mondják és kiről. Ha internáci mondja internáciról, akkor kilóg a lóláb...
Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. ..
antiinternáci 2020.01.25 20:39:17
@Muhammad Balfas:

Egyáltalán mit borkaizik itt ez a gyökér, mikor a Zsótti gusztustalan fényképei és zaklatási ügyei százszorosan überelték Borkai kurvázását (amit bolsevista gazemberek szerveztek)?
Külön akarnak indulni. ..
antiinternáci 2020.01.20 10:43:28
@R.V.J.: legmebízhatóbb miniszterelnöke nyugaton

Ja, emlékszem, hogy Gorbacsov, meg Jelcin is Nyugaton számított "nagy politikusnak", mert lefeküdtek az internáciknak, otthon meg utálták őket, mint a kutya a bogáncsot
Az LMP korábbi elnöke szerint az ellenzéki EP-képviselők elárulják a nemzet érdekeit...
antiinternáci 2020.01.20 09:28:52
@Toller Béla:

"barátainknak állandóan magyarázzuk"

Igen, mi is. Mert mindenki meg van rökönyödve azon, hogy külföldön a magyarországi bolsevisták mit művelnek. Mindig mondom nekik, hogy csak viccelnek, a belpolitikát okádkják az asztalra, csak a kassza kulcsát akarják. De azért látom rajtuk, hogy azt gondolják magukban, micsoda emberek ezek a magyarok, ha nem szégyellik ezt művelni külföldön...
antiinternáci 2020.01.20 10:35:53
@látjátok feleim szümtükkel:

Senki nem mondja, hogy ez nem adósság. A lényege az, hogy csökkentse a külföldiek kezében és/vagy devizában fennálló adósságot. Nem hallottam még róla hogy, van aki ennek hasznosságát kétségbe vonná. Stabilizálja az államháztartás helyzetét, csökkenti a piaci sokkokkal szembeni kitettségét.
Igen, ez teljesen más, mint a Gyurcsány-dúlás borzalmai, szerencsére.
Na jó, tudjuk, hogy a Zorbán, a Varga, meg a Matolcsy csinálja ezeket a pozitív lépéseket, és akkor utálni kell még azt is, ami jó.
Semmit sem tanultok. Pedig pont erről beszélt Schiffer, aki a nagyon kevés számú tisztességes baloldali politikusok egyike. Bár természetesen nem értek vele egyet a baloldali dolgokban, de legalább nem hazaáruló, és ez ma óriási dolog....
antiinternáci 2020.01.20 12:57:55
@miért:

Schiffer most éppen jóvátesz valamit az örökségéből.
Ellentétben a Dobreva, Fegyőr, Donut, Bauer jellegű alakokkal, akik még fokozzák is alávaló elődeik förtelmes tevékenységét, megmutatják, hogy még azoknál negatívabbak is tudnak lenni.
Noha első ránézésre csak egy újabb fejezet a brit uralkodói család szappanoperájában, a Harry herceg és (főleg) Meghan hercegné körüli botránynak súlyos üzenete van az Egyesült Királyságban élő határátkelők, így a magyarok számára is...
Orbán aggódik, hogy Európa megfogadja a javaslatát, és átveszi az osztrák modellt. ..
antiinternáci 2020.01.02 20:24:17
@morph on deer:

Egyébként eddig hány Soros-terroristát ítéltek el, vagy csak vádoltak meg a szervezett és erőltetett illegális migrációban való bűnrészesség miatt?
Na, ennyit az itteni nagy szigorról...
antiinternáci 2020.01.02 20:39:26
@morph on deer:

És ha a vendégházba beköltöző hajléktalan majd azt mondja, hogy mostantól nem érdeklik a szokásaid, az eddigi életmódod, hanem az ő -tiéddel ellenséges- szokásai szerint kell élned, gondolom akkor is örülni fogsz neki...
Legalábbis eddigi kifordított, természetellenes válaszaid alapján most azt kell mondanod: nagyon helyes, úgy is elavultak az eddigi dolgaim, jó hogy jött valaki, aki teljesen mást fog csináltatni velem.... Ha még abalygatja is az asszonyt néha, az sem baj. Az meg, hogy igényt tart arra, hogy el is tartsam, teljesen OK.
Neírdalá János megint aláírta. ..
antiinternáci 2019.12.22 12:34:05
@eszti.....:

"Az együgyű dk-s cselekedete talán morbidabbnak hat, viszont egy fillér közpénzbe sem került."

Nehogy már...
Az együgyű DK-sok és más bolsevisták cselekedetei miatt például nagy összegeket felemésztő felvilágosító és tájékoztató kampányokra kellett költeni az illegális, szervezett és erőltetett migrációval kapcsolatban is.
A haza ellenzéke több tízezer illegális migráns betelepítését erőltette (mármint első lépcsőben, aztán jött volna a többi), amivel szemben védekezni kellett.
A legalávalóbb módon azonban a bolsevisták ezt az éppen miattuk szükségessé vált védekezést is veszett kutyák módjára támadták, mindent megtettek a haza ellenében, Soros-keretlegények hada (természetesen busás vérdíjért) szórta az átkot az országra.
A szóban forgó, valóban az egyik legegyügyűbbnek számító ÁVÓ Párti pártszolgálatos pedig a legvadabb 5-6 egyike volt közülük is, nyilván ezért is lett vezérürü.
antiinternáci 2019.12.22 12:36:29
@eszti.....:

"szánom, mert nem merik kivárni"

Helyesen: "szánom, mert nem merik kiverni"

Igen. Ezt csak a legbátrabbak teszik nyilvánosan.
antiinternáci 2019.12.22 14:31:38
@Grimbusz Makszimusz:

"regélj a dk által kiosztott közpénzekről, amit a kliensek kapnak az önkormányzatoknál és felügyelő bizottságokban?"

Hát, amint rászabadultak a közpénzre, azonnal a legdurvább zabrálásba kezdtek, és ez még csak a kezdet.
De mindez semmi az EU történetének legalávalóbb politikai korrupciós botrányához képest, ahol az EU pénzeli közpénzből az ÁVÓ Párt fedőszervét, az Apró-Dobrev-Gyurcsányi klán cégét.
Aki nem lép egyszerre, elpusztul még estére. ..
antiinternáci 2019.12.21 17:29:19
@látjátok feleim szümtükkel:

"Arrról szól, hogy aki nekünk segített, azt ne fosssuk le"

Soros shortolni akarta Orbánt, de megszívta, mert felment az árfolyama. Ennyi. Nem lehet mindent megvenni, bár ő ezt nem akarja megérteni.

Egyébként: Orbánnak (mivel közben min. elnök lett) semmilyen joga sem lenne hálásnak lenni Sorossal szemben. Mert azt hívnák korrupciónak, ugyebár. Ez a bolsevisták gondolkodásának megfelel ugyan, de a haza érdekeinek nem.
Orbánnak hivatalból kötelessége szembeszállni a haza potenciális ellenségével, aki sokak szerint Európa-szerte embercsempészeket, felforgatókat, zsoldosokat, aberrációkat terjesztő hálózatokat pénzel.
antiinternáci 2019.12.22 10:04:04
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem találsz olyat tőlem, hogy kinyírni kell benneteket. Én azt szeretném, ha az emberek kiröhögnék azt a kifordított, silány, természetellenes, élet- és emberellenes és gyakran perverz, gusztustalan, sokszor gyilkos világképet, amit a bolsevisták erőszakolnak terrorisztikus módon.
Hihetetlen, hogy a világtörténelem leggyilkosabb eszméje ma más álarcban (de épp csak némileg másban) Nyugat Európa és Amerika uralkodó áramlata lehet. Óriási pénzhatalom áll mögötte, és a bolsevista gyűlöletmédia is szinte kizárólagos uralmat élvez.
Ennek képviselői valóban állampolgárok nálunk is. Pontosabban csak állampolgárok.
De Hegedűs hadnagy is az volt. Meg Ephialtész is az volt másutt. Szóval az állampolgárság nem mentség.
Mindent elkövet annak érdekében, hogy ismét odafigyeljenek a mondandójára, ugyanakkor saját párttársai sem veszik már komolyan. Lázár János lényegében belső emigrációban tölti mindennapjait Hódmezővásárhelyen és Makón, miután kegyvesztett lett főnökénél, és a mellőzöttség keserű kenyere kezdi…..
Várhelyi annyira elhatárolódott Orbántól, amennyire anélkül lehetett, hogy Európa-ellenes diktátornak nevezné...
antiinternáci 2019.11.19 15:50:20
@Tényelek:

Tény: Európaban ma két innovatív vezető politikus van: Orbán és valamennyire Macron.
Ők ketten gondolkodnak nagyban, távlatokban, és lépnek túl a tabukon, az ostoba és lealacsonyító polkorrekten és a dogmákon.
Macron természetesen nem pálya, ő a "gépezet" terméke, Orbánt pedig minden gusztustalanságát bevetve akarja megsemmisíteni a szélsőséges tábor.
antiinternáci 2019.11.19 15:58:14
@morph on deer:

A ballibbantak kórusban sápitoztak, ha a Zorbán vagy a V4 valamiben különvéleményt fogalmazott meg. Most viszont nagy kussban vannak, amikor 24 országgal szemben 3 nem pártolta a bővítést. Higy is van ez? Vanbak egyenlők, meg egyenlőbbek már megint?
Wass Albertet idézve nehéz is lenne hazazavarni őket. ..
antiinternáci 2019.10.26 09:25:58
@Sir Bates dö Hól:

Ja, kértem elvbarátodat, hogy segítsen ki információval, de megtagadta. Vagyis nem elvhű: szolidáristalan.
antiinternáci 2019.10.26 10:56:44
@Ménár Atya:

Szerintem az baj, ha a szélsőségesek ideológiája szerinti önkormányzás van. Ez rengeteg kártékony dolog sejtburjánzását fogja okozni.
És én nem örülnék kifejezetten annak sem, ha a kerületemben Szamuely Tibor, vagy Kádár Apró Dögei lenne a polgármester, és sok jó utat építene, meg felújítaná a játszóteret. Két akasztás között.
De nem vagyunk egyformák.
antiinternáci 2019.10.26 16:53:23
@Sir Bates dö Hól:

Nem zárom ki, hogy ő német értelemben kereszténydemokrata.
De szerintem a CDU (és sajnos ma már a CSU is) nagyjából az utolsók közé tartoznak, akiket követnünk kellene. Talán egy árnyalatnyival ha jobbak, mint a legelvetemültebb szélsőségesek. De szerintem a neofiták mindig rosszabbak, túl akarják teljesíteni az eleve elvetemülteket. Undorral szemlélem a nap mint nap végrehajtott hűségesküket, csak hogy megfeleljenek a bolsevistáknak.

Franz-Jozef Strauss és Helmuth Kohl kilépne ezekből az elkorcsosult, bolsevisták által megszállt pártokból. Nem véletlen, hogy Kohlt, aki pechükre hosszú életet élt, a CDU-bolsevisták minden eszközzel elszigetelték a külvilágtól. F-J Strauss szerencsésebb volt, nem kellett megérnie ezt a gyalázatos ámokfutást, amit hajdani pártja nevében ma művelnek.
Orbán Viktor éppen azt fejtegette, hogy a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, amikor a független ellenzéki országgyűlési képviselő odalépett, és egy táblát tartott elé. Orbán megpróbálta elvenni a táblát, de nem tudta. Végül Kövér embereinek (update: fideszes képviselőknek!) sikerült.…..
antiinternáci 2019.10.22 16:14:46
@inreallife:
És Wittinghof felesége? Ja, az HAVERI pornó.
Mint annak idején, amikor egy kommunista csirkefogó kokót akart rejteni (az akkor még tisztességes) Hír Tv riporterének kocsijába, hogy aztán majd megtalálják a HAVERI KUTYÁK...
antiinternáci 2019.10.23 08:28:38
@eszti.....:

Ez nem interjú, hanem tartalmi ismertetése annak, amit Dzurinda mondott - állítólag.
A Do To Ho az gondolom, valami indikínai pol potista fórum. Annyi biztos, hogy a magyarokat utálja. Illetve a kommunista magyarokat nem annyira...
A NER megalapítása, a "keresztény"-"nemzeti" rendszerváltás óta. ..
antiinternáci 2019.10.22 18:52:39
@GNDL:

Igen, a bolsevisták forszírozták mindig az ügynökakták ügyét. A rabtartók, a zsarolók, a hazaáruló gazemberek, az ÁVÓ-sok követelték, hogy legyenek nyilvánosságra hozva.
Csodálkozom, eddig azt hittem, hogy liberálfundamentalista vagy. De nem?
Hogy van az, hogy nyilvánosságra akarod hozni a Péter Gáborok, Szamuelyk, Bauerek,
Petők, Sargentinik, Gyurcsányok, Donáthok, Timmermansok, New York Timeszok, FAZ-ok, TASZ-ok, 444-ek B1-ek által megzsarolt, meggyötört emberek adatait? Mert ugye az adatok egy része ártatlan emberekről szól, gondolom ezt még te sem tagadhatod le. Egy részük persze aljasságból, tévedésből elkövetőké.
Tehát te, mint liberális, hogyan mondhatod, hogy vesszen száz ártatlan, mint hogy egy bűnös megmeneküljön?
(OK, ezzel 1:1 az elvek megsértése. Bár az én esetemben ez elengedhetetlen, míg nálad önkéntesnek tűnik.)
Hogy lehetne ilyesmit tenni addig, amíg a rabtartók itt grasszálnak közöttük? Amíg ÁVÓ-sok, gyilkosok, sortűz-vezénylők békében, büntetlenül távoztak el, amíg egy pufajkásból min. elnök lehetett, amíg Kádár Apró Dögei régi-új kiadásban, Gyurcsány Apró Vadai formában reinkarnálódnak napjainkban?
Elképesztő elgondolás...
antiinternáci 2019.10.22 18:56:22
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ha a fejed tetéjére állsz, akkor sem tudod semmissé tenni, hogy még több lopás mellett elvtársaid csődbe juttaták az országot.
antiinternáci 2019.10.22 19:07:21
@GNDL:

Én rendesen beszéltem veled, attól függetlenül, hogy még a vesszőkkel sem értek egyet, amit leírsz. Úgy látszik, kár volt.
Én is leírjam, milyen jelzőket ismerek, amiket rád illőnek gondolok?
Annyira primitívek vagytok. Azt hiszitek, igazatok lesz, mert undorítóan viselkedtek...
Mondjuk érveitek nincsenek, nem is lehetnek, mert nem is léteznek.