Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ágens

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
A Mérce megköszönte a miniszterelnöknek, hogy a sok tiltakozás ellenére mégiscsak eljött, hogy ártson a politikától és pártoktól magát tudatosan függetleníteni kívánó civil megmozdulásnak. Így az időjárással összefogva sok embert mentett meg a hideg széltől és a civil…..
Kettős Mérce Heti Filmajánló 2008.08.10 08:21:00
Mostantól kezdve még egy rovattal bővülünk, ez a heti filmajánló lesz. Ma a tv-műsorújságból csemegéztem nektek. Az állami tv adókkal sok problémám van nekem is, csak úgy, mint nektek, gondolom…De egy dologban verhetetlenek, ez pedig a kevésbé populáris, szerzői filmek…..
Kettős Mérce Pride Bécsben 2008.07.07 10:40:00
Elolvasva az előző postot és az utána való szájtépést, ami néha nem is találja témáját, gondoltam, megosztom veletek a tapasztalataimat a Bécsi gay pride-ról.Hát, ott egészen kulturáltan zajlott le az esemény, a résztvevőket nem inzultálta senki. Csak két-három rendőrautóra…..
Ahhoz képest, hogy Kóka Jani még azzal riogatott, hogy Fodor visszatér a koalícióba, most érik a Fidesz-SZDSZ összefogás.  Fodor Gábor ajánlatot tett a Fidesznek, hogy mit vár el az előrehozott választásokért cserébe (mit nem tehet a Fidesz, ha hatalomra kerül,…..
ágens 2008.06.10 10:24:28
Tulajdonképpen én is eléggé fidesz fóbnak tartom magam.
De úgy gondolom mivel az mszp is néppárt és a fidesz is végül majdnem hogy mindegy melyik csücsül a kormányon.
A fidesz közeli Oriens pépnzügyi elemző cégnek megjelent egy ajánlása a gazdaság rendbetételére.
Nekem szimpi, lehet, hogy azért mert mikor olvastam nem tudtam honnan fúú a szél.
de mostmár nem fogom akkor sem megváltoztatni a véleményemet róla.
Nekem szimpi, nem akarnak egykulcsos adó és radikális adócsökkentést ami nekem fontos, mert az adó kedvezmények lényegében a közép és felső osztályokat jutalmazzák, amilyen modjuk én is vagyok, de asszem itt nem egyéni szinten kell gondolkodni.
Majd ha tudok irok erről az ajánlásról, hogy közösen gondolkozhassunk róla.
Tulajdonképpen nem értek annyira a gazdpol- hoz, de azért van pár dolog amit laikusként is megtudunk ítélni.
Lényegébe azt akaram kihozni abből, ha a fidesznek az szdsz -el együtt lenne támogatottsága, és az mszp nem furná őket ellenzékből.
El tudom képzelni, hogy valamennyit talán tudnánk is haladni.
Ezt a mostani helyzetet el lehet húzni, de azthiszem a szocik kifújtak a reform ledületből.
És már a nagy ellenállás miatt nem fognak merni semmit csinálni a hátralévő időben.
Van egy olyan érzésem, hogy mszp-belül iszonyítos nyomás nehezedhet arra aki úgy gondolja hogy még valamit érdemes lenne kavircolni. A többség már csak a túlélésre hajt.
Tisztelet a kivételnek és a szakpolitikusoknak.
 Az integrált oktatás célja az, hogy megszüntesse az ifjúkori társadalmi szegregációt. Amivel egyrészről az a legsúlyosabb gond, hogy a gyerekek között meglévő esélyegyenlőtlenséget tovább fokozza, vagyis az oktatás, ami elvileg azzal a nemes céllal rendeltetett, hogy…..
Mi az oka annak, hogy a 11 éves húgom azt hiszi,hogy a nők többségének, beleértve magát is, az a természetes,ha a vásárlás és a ruhák járnak az eszében,míg férfi lét elkerülhetetlen része az egydimenziós agy, aminek a szex adja az epicentrumát.Mindezt egy ártalmatlannak vélt…..