Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le a spammerekkel

22 bejegyzést írt és 1200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
„Könnyebb szerelembe esni, ha még nem szeretünk, mint megszabadulni szerelmünktől, amikor szeretünk.” (Francois de La Rochefoucauld) Előfordul, hogy a végtelennek hitt szerelemnek egyszer mégis csak vége szakad. Ki szépen, ki rondán szakít, de a gyötrelem nem elkerülhető. Ahogy a történtek…..
Az ingyen nyeremény téma tényleg egy soha el nem tűnő átverősdi. Ha valaki igazi Samsung Galaxy S10-re vagy Apple Watch Series 1-re áhítozik, az semmiképpen ne itt keresse. A mostani csalás annyira tipikusan mintaszerű, annyira tankönyvbe kívánkozóan átlátszó, hogy remélhetőleg már senki nem esik…..
Sorra dőlnek meg hazánkban a korábbi melegrekordok a nyári időszakban, a hőmérséklet ilyen mértékű emelkedése pedig egyértelműen hatással van az energiafelhasználás mértékére is. Nem csoda tehát, hogy júniusban megdőlt a valaha mért legnagyobb áramfogyasztás rekordja Magyarországon. Eheti…..
Le a spammerekkel 2019.07.07 08:20:47
Ez a kötet a negyedik általam értékelt Rejtő-Korcsmáros átdolgozás. Az alapmű feldolgozásának a feldolgozása. Volt, ugye a Rejtő Jenő által írt ponyvaregény. Amit Korcsmáros Pál és Cs. Horváth Tibor képregényre álmodott. S az ő álmukat álmodta merészen tovább Garisa H. Zsolt és Varga „Zerge” Zoltán.…..
Le a spammerekkel 2019.06.23 20:27:00
@Billy a kölyök: @Hakuho:
Csatlakozva hozzájuk... nem kéne ezt erőltetni. :D
Le a spammerekkel 2019.06.23 20:52:42
@Mohácsi Zoltán: legalább egyszer elolvasnád amiket írsz... a hvg-n nincs ennyi sajtó(?)hiba, mint ebben az egyetlen posztban.
Le a spammerekkel 2019.06.23 21:34:38
@Mohácsi Zoltán: mintha a Zöldit olvasnám... hangnem... öcsi, még kulturált voltam veled. Baszod, ha képes vagy Csülök helyett következetesen Galambot írni (még jó, hogy nem Gorcsev Ivánt), akkor neked közöd nincs Rejtő írásaihoz. Csipkerózsika és a hét törpe, Juliska és a farkas...
Hazánkban is egyre többen választják a kerékpározást, mint alternatívát a városi közlekedésben, a kényelem, a gyorsaság, a sport szeretete vagy éppen a környezetkímélő mivolta miatt. Magyarországon az elmúlt időben olyannyira elterjedt a kerékpárt fő közlekedési eszközként használók aránya, hogy az…..
Le a spammerekkel 2019.06.23 18:44:03
@fifibá55: na ennek nézz még utána egy kicsit, hájas seggű autóbuzi!
Le a spammerekkel 2019.06.23 19:15:11
@fifibá55: ÉÉÉÉN? Öcsi, te vagy az, aki kapásból támadsz mindenre ami neked nem tetszik. Hogy mekkora barom vagy, az meg látszik a fentiből...
Le a spammerekkel 2019.06.23 20:54:04
@akati1984: továbbra is ott tartok, hogy hol az a 15%??? Gellért hegyen jártam már. Dobogókőn is. Egyéb gond?
Egy nyaralás alatt lévő család, Carter-ék a kopár Nevadai sivatagon vág át, remélve hogy megtekinthetik a régi ezüst bányát. Miután lerobban az autójuk, hamar rá kell jönniük, nincsenek biztonságban, egy kannibálhorda módszeresen megpróbálja őket levadászni. A horda vezetője pedig nem más, mint,…..
A hajléktalanság egy kurrens téma manapság, amely megosztó tud lenni. Az emberek sztereotíp módon gondolkoznak ebben a témakörben (is), mert talán így könnyebb megküzdeni azzal, pl.: hogy őket ez a veszély nem fenyegeti, illetve önbecsülésüket így tudják fenntartani. Azonban a hajléktalanok is mások…..
Le a spammerekkel 2019.06.23 10:43:16
@Sir Galahad: nem a valóságot, banem egy pici részletét, amire ti söpredéke a netnek, megint ráfoghatjátok, hogy ez a valóság.
Le a spammerekkel 2019.06.23 10:46:38
@Sir Galahad: kivéve amikor nem. Amikor a díler beeteti a tini hülyegyereket, aki aztán a fizikai függőség miatt már képtelen szabadulni. Imádom az okos fajtádat... mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Le a spammerekkel 2019.06.23 05:57:44
  Fotó: Levegő Munkacsoport Szentgyörgyi Zsuzsa villamosmérnök szerint eddig se szennyeztek a dunai hajók: „Márpedig a vízi út a legolcsóbb és a leginkább természetbarát szállítási lehetőség. (…) És nincs kipufogógáz, nincs dízelhajtás, tehát a természetvédelemnek is eleget teszünk.” (Szóömlés,…..
Le a spammerekkel 2019.06.13 14:31:41
@NemNick: példa: nyár van, beindul a klíma szezon, már évek óta megy a siránkozás az elmű és tsai részéről, hogy az erőművek és a hálózat sem bírja a terhelést. Na erre jön még majd rá pármillió elektromos autó, motor, roller stb. Csak itt, Magyarországon, ha egyszer eljutunk oda, hogy megszűnnek a robbanómotoros járgányok.
Le a spammerekkel 2019.06.23 05:17:02
@Jankove: az a senki az erős túlzás. Csak az ostobák hangosabbak.
IDDQD Éljenek a lemmingek! 2019.06.16 12:53:25
Ünnepeljük a nyár beköszöntét egy kis biológiával: a Lemmings segítségével mindent megtudhatunk a föld alatt igen kegyetlen életet élő kis lényekről. A fejlesztő DMA Design útja a világsikerig ugyan minden volt, csak nem egyenes, ettől csak érdekesebb lesz a sztori, amely egy helyi számtech-klubból…..
Le a spammerekkel 2019.06.16 14:38:33
A belváros főteréről a napokban érkezett panasz a Járókelő.hu egyik felhasználójától. Fontos, hogy jobbító szándékkal, de Dávid mégiscsak a tér arculatát kifogásolta. Teljes joggal. Persze elég volt épp csak átpörgetni a közelmúltban az oldalra feltöltött képeket, hogy…..
Le a spammerekkel 2019.06.10 00:02:56
@városjáró: a legtöbbször bringával járok, nagyon sokszor a hátizsák mélyén van a mobil, macerás előszedni.
És amiken fenn szoktam akadni, azok általában nagyobb dolgok, nem eldobált szemét vagy egy kátyú a járdán.
Olyanok, mint... Dunakeszi Auchan gyalogos megközelítése, ami évek óta problémás, helyenként életveszélyes. Jó lenne, ha illetékesék legalább annyit nyilatkoznának, hogy nincs pénz a zebrára.
(kevés a gyalogos, nagyon nem tartanák fel az autókat, de a jelenlegi állapotban, ha nagy a forgalom, akkor problémás átjutni a Káposztásmegyer felőli oldalról az Auchan oldalára)
Vagy olyan dolgok, hogy Árpád híd északi járdája a táblák ellenére folyton teli van gyalogossal, jó lenne valamit tenni, hogy legalább feltűnő legyen, hogy nem járdán kóvályognak, másszanak át a délire, ha nem biciklivel vannak... stb.
Mindig is vonzott más bloggerek otthona és szívesen kukkantok be hozzájuk. Így lehet igazán megismerni, hogy hogyan is élnek és hogyan alakítják ki személyes terüket. A legtöbbször jó látni, hogy az igényesség az élet minden területére kiterjed azoknál a bloggereknél is, akik…..
Le a spammerekkel 2019.06.02 07:50:13
@Diamia8: én biztosan sírva menekülnék... mond valamit az a szó, hogy "steril"? :D
Megcsúszott a vasúti töltés, a munkás pedig fogja a fejét. Erről írt egy FB-polgár, és akaratlanul is belesétált egy érvelési csapdába. Abban természetesen igaza van, hogy ez a töltés így nem maradhat, és joggal háborodik fel, ha ez egy frissen átadott építmény (bár mivel nem látszik…..
Le a spammerekkel 2019.06.01 19:22:05
@MAXVAL bircaman közíró: a szófiai putritokban.
Először ez a poszter keltette fel az érdeklődésemet a Walk Harddal kapcsolatban. Aztán kicsit utánaolvastam, hogy miről is fog szólni a film, és az alapötlet szintén bejött: egy képzeletbeli rocksztár, Dewey Cox (John C. Reilly) életét kísérhetjük végig, aki igazából a híres zenészeket és a zenei…..
Le a spammerekkel 2019.06.01 16:36:40
A megtérés az egyik legfontosabb mozzanata a keresztény ember életének. A Hit gyülekezete a következőképpen fogalmazza meg a megtérést: "A Szent Szellem által megelevenített Ige teszi képessé a bűnös embert arra, hogy romlott életmódjával szakítson, és az Úr akarata szerint éljen. Ez az átfordulás…..
“911, what’s your emergency?” Biztos hallottad már ezt a kérdést milliószor a mozifilmekből. A rendőrségi diszpécser Amerikában felveszi a telefont és rögtön ezzel a kérdéssel kezdi a beszélgetést a vészhelyzetet jelentő betelefonálóval. A film általában ekkor ér a csúcspontra. Iszunk egy kortyot…..
Sziasztok! Az alábbi videó az első része egy 2-3 részes Imalent MS18 tesztnek. A gyártó jóvoltából kaptam egy végleges piacra szánt darabot. Magyarul beszélek de angol felirat is van. Ebben a részben ahogy kaptam kicsomagoltam és az első kipróbálást láthatjátok bent. Valamint a kezelést és van 1-2…..
Le a spammerekkel 2019.05.28 08:16:40
Le a spammerekkel 2019.05.28 08:17:54
@Le a spammerekkel: úgy értem, olyan fényerőnek, amit ez produkál. Meg aktív hűtés... nem ezt hívják parasztvakításnak (itt a szó szoros értelmében is :D)?
Le a spammerekkel 2019.05.29 17:37:40
@Zozz84: hát ez kicsit elkésett... úgy egy hónapja kerestem égen-földön olyan bringás lámpát, amivel látni is lehet és nem vakítom el a szemből jövőket, de türelmetlen voltam, vettem egyet, aztán olyan, amilyen... :( de legalább olcsóbb volt, mint amiket eredetileg nézegettem. :)
Iskolás, világmentős, barátos, mágiás. Callum nagy döntések előtt áll. Mihez kezd, ha befejezte a Magisztérium utolsó tanévét is? Az apja azt szeretné, ha félretenné a mágiát, és együtt kalandoznának kicsit. Call azt szeretné, ha visszakapná a legjobb barátját és lenne…..
Le a spammerekkel 2019.05.27 08:17:56
@Gyingizik: ennyi erővel (Ursula K. Leguin) a Gyűrűk urát is hozhattad volna eredetiként. ;)
Le a spammerekkel 2019.05.27 17:44:49
@Gyingizik: de ezt leszámítva... varázslók vs főgonosz, emberek és varázslények együtt stb.
Hol máshol terjedne a hülyeség a leggyorsabban, ha nem a közösségi médiában? Jelen sztorink a YouTube-on és a Facebookon kapott szárnyra, és egyelőre még nehéz megjósolni, meddig jut, de én személy szerint ígéretes karriert jósolok neki. Forrás: Unsplash..
Nem sokan tarják egy kimagasló horrornak, de az is biztos, hogy nem lehet csak úgy ellapozni a 2001-es Jeepers Creepers, magyarul Aki bújt, aki nem c. film felett. Nem mutat semmi újat, de  a megszokottat úgy tálalja, hogy a nézőt garantáltan odaszögeli az adott vetítő médiumhoz. Történetünkben…..
Le a spammerekkel 2019.05.26 16:09:12
Az Apple még az iPhone 6s bemutatásakor (vagyis 2015-ben) bemutatta az Apple Pay fizetési rendszert, amely USA-ban és más országokban már működött. Azóta az androidos felhasználók is kaptak egy Apple Pay-hez hasonló megoldást, sőt, Magyarországon ők már régóta használhatják…..
Lehet a testmozgásra haragudni? Szapulni az élsportot tiszta szívből? Van, aki megteszi, megtette. Nem napjainkban, hanem a múlt század első évtizedeiben. Hogy kerül ide ez a téma, egy könyves blogra? Azért a furcsaságért, mert az olimpiai mozgalmat ledorongoló író éppen az irodalom…..
Le a spammerekkel 2019.05.24 09:58:25
Le a spammerekkel 2019.05.24 19:05:33
@midnight coder: nem nyitok vitát. A mai színészek 99.99%-át ugyanígy élősködőnek tartom. Egy minimálbér kétszeresét elérő fizetést esetleg megérdemelnek, de amit efölött kapnak, az szimpla élősködés.
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
Le a spammerekkel 2019.05.22 11:23:10
@Xezs7: ez kb. hazugság kategória, de legyen meg az örömöd. Hha már csajod nincs :D
Le a spammerekkel 2019.05.22 12:21:18
@Xezs7: de olyan se, mint ti itt páran, hogy se ész, se pénz, se barátok, se család... :D
Le a spammerekkel 2019.05.22 20:18:24
@CCnick: ugye az feltűnt, hogy én csak a fajtátokkal csinálom? :D