Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MINDENNEVFOGLALT EZENKIVUL

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skrabski Fruzsina személyes történetével állt a nyilvánosság elé, amikor Veres András püspök atya augusztus 20-i beszédében a mesterséges megtermékenyítésről tett megjegyzései által megszólítva érezte magát. A kialakult vita kapcsán szeretnék rávilágítani a katolikus jellegzetességekre: a tanítás…..
MINDENNEVFOGLALT EZENKIVUL 2018.07.04 11:14:53
Kedves Valerianna! Relax! Nem mindenki gondolkozik úgy, mint Te. Szerencsére nagy az Isten állatkertje és nem véletlenül. Igazatok van sok mindenben, hogy a tudomány néha már minden határon túlmegy. Ez így van, az egyházak és hívő embereknek is feladata ebben a kérdésben állástfoglalni, vagy ha tudja, valamely módon megakadályozni. Gondolok itt a kiméra állatok létrehozására, a klónozásra, a génmódosított élelmiszerek termesztésére. Ha a lombikot ellenzők logikájával gondolkoznék, most mindenkit el kellene ítélnem. Hiszen ha tudja, ha nem, Isten akarata ellenére genetikailag módosított szója tartalmú tápon nevelt állati termékeket fogyaszt minden nap. A tápok kb. 80 % szója tartalmú, ami sajnos GMO-s. Na ez a gusztustalan. Boszorkányüldözésnek tartom ezt a lombikellenzést. Óriási kárt okoztok vele. Aki csőlátó az csőlátó, így nem gondolom, hogy el kellene kezdenem részletesen érvelni. Ha fontos, leírom, szóljatok. Inkább leírom miért érint ennyire rosszul az püspök féle álláspont. A legkedvesebb barátaim miatt haragszom, akiket Ti elítéltek, megvettek: mi van akkor, ha a fiúnak azért nem rohangálnak úgy a spermiumai, mert egy olyan világban nőtt fel Isten akarata ellenére, ahol a szervezetét annyi vegyi hatás érte, hogy 30 éves korára az örökítőképessége sajnos 0. Nektek arra kéne felhívni a figyelmet, hogy a profit, amit egyesek az ipari mezőgazdasággal, gyógyszeriparral (vízbe jutó szintetikus hormonokkal) bezsebelnek, az emberi társadalmat lenullázza. Nincs sok barátom, akivel őszintén beszéltem volna erről, de sajnos a barátaim felénél nem jön össze a baba. Akad, akinek a saját apukája, orvosként írta fel a fogamzásgátlót kamasz kora óta. És nem jön össze a baba. Nem Isten akarata miatt, hanem a 20 év gyógyszer tönkretette a szervezetét, amit nem Isten akaratára, hanem a profit miatt reklámoznak, ajánlanak az orvoslátogatók az orvosoknak. Ugye nem gondolja senki, hogy az apa ártani akart a lányának? És más lányoknak akiknek tömegével írja fel. Jóhiszeműen felírja. Az egyház inkább pénzeljen olyan kutatásokat, amik HOSSZÚTÁVÚ hatásokra hívják fel a figyelmet, mind gyógyszerekre, mind növényvédő szerekre, élelmiszeripari adalékanyagokra. Mindenről van 1-2 éves kutatás, semmiről sincs 50-100 éves hatás. Az egyházi birtokokon lehetne példát mutatni egészséges, Isten akarata számára kedves gazdálkodásra. És akkor apró lépésekkel, egy jobb világ jöhet el. Egy ilyen világban nem lenne szükség lombikra. És még egy dolog. Van egy ismerősöm, egy csupa szív ember, aki örökbefogadott egy gyereket. Tisztességgel nevelte, kamaszkorig. Aztán minden megváltozott, győzött a genetika a neveltetés felett. Gyönyörő, önzetlen dolog az örökbefogadás. Aki viszont nem szeretné, semmilyen formában nem elítélendő Ez nem lehet elvárás azokkal szemben, akik nem tudnak saját gyermeket saját erejükből nemzeni!
  Levelet kaptunk egy házaspártól, akik szenvednek a gyermektelenségük miatt. Szeretettel ajánlják a tanúságtételüket a KV blog olvasói számára. *** Hallgattassék meg a leginkább érintett katolikus fél is lombikbébi ügyben! Kik ők? Nagyon egyszerű. Azok a katolikus házaspárok, akik valóban be is…..