Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maya p.

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
Vitatkoznék azzal, hogy a legjobb  SW-s játék(star wars b*zi lévén) mivel nem vagyok kibékülve azzal, hogy az űrcsaták anniyval letudhatóak,hogy elviszek egy bombázót és körberepülöm mint légy a szart és meg is van nyerve sajnos...  Mondjuk egy csak vadászok kontra…..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Utóbbi idők egyik legjobb és legőszintébb videója! :) Teljesen átéreztem a kiakadását..
maya p. 2008.09.19 15:53:15
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Kicsit unott a hangod és ez kihat a hallgatóságra :/+csak ne mosógépzene menne alatta :D..
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..