Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasszázsCetli

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A túl kevés folyadékivásról sokat lehet hallani... néha úgy érzi az ember, hogy a csapból is ez folyik, nem a víz. De mi a helyzet a másik véglettel, amikor valaki túl sokat iszik?..
Mindenkivel előfordult már, hogy a munkahelyén a számítógép előtt ebédelt, vagy otthon a kényelmes fotelben, TV előtt fogyasztotta el a vacsoráját. A képernyő előtti evés miatt többet, egészségtelenebbet, ráadásul gyakrabban eszel, és azt is rosszul! Ez tény, ne is próbálj vitázni! Sajnos a könyv…..
  Ki ne szeretne tenni az egészsége és a jobb közérzete érdekében? A legtöbb tanács azonban radikális életmód-, és táplálkozásváltást ír elő. Olyan jó lenne, ha néha különösebb erőfeszítés, jelentős időbefektetés és nagyobb összeg ráfordítása nélkül is tehetne az ember magáért valamit! Most egy…..
Ha a címről neked az jutott eszedbe, hogy "De hiszen minden asztal a lábán áll!", akkor - bár nem tévedtél - megnyugtatlak, hogy itt nem erről lesz szó! Egy konkrét asztal fajtát fogok most, kivesézni. Ha irodai munkát végzel vagy gyakran fáj a hátad, és kényelmetlen érzés költözik a derekadba az…..
Mesélhetnék a fájdalmas részről is, hogy hogyan lesz papír az erdei fákból (jaj, szegények), de akkor csak megsajnálnál, én meg inkább az a vidám, optimista típus vagyok, szóval koncentráljunk a boldogságomra! ..