Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyeliza

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ! Kezdjük a hétfőt egy meglepi recepttel ami #gluténmentes#cukormentes#laktózmentes  Ma egy Szafi Free  recepttel jövök nektek.  Ami nem más mint a közkedvelt kakaós csiga. Mint az előző Szafis posztban, a hozzávalókat ismét a nagyszerű szegedi Diétacentrumból szereztem…..
Gasztro Lizi Random vacsora 2018.04.05 16:00:00
Szaisztok!  Most egy újabb étterem kritikás blogbejegyzés fog következni. Illetve, nem is kritika mivel, abból nem igazán van . Szóval kezdjük az elején, ami szombat kora este volt , eldöntöttük a barátommal, hogy elmegyünk és végre kipróbáljuk a Monster Downtown-t. Leparkoltunk, majd bementünk,…..
Ebben a bejegyzésben a Szafi Reform Gluténmentes csökkentett szénhidráttartalmú  palacsinta lisztkeverékből készült palacsinta rövidke recepjéről lesz szó.  Egy csomag (500gr) porból 33db palacsinta jön ki. Klasszikus íz, könnyű kivitelezés, 35ft/db-os ár. (Klasszikus búzalisztes 27ft/db)  Íme a…..
Megígértem magamnak, hogy nem leszek elfogult ezzel a hellyel kapcsolatban , igaz a munkahelyemről van szó :D Szóval igyekszem tartani magam az ígéretemhez.  Na szóval ez a szuper hely nem máshol található , mint Szegeden a Széchenyi tér 6. szám alatt található meg. Még nincs 1 éves az üzlet, de…..
Rég volt már bejegyzés tudom! :) De majd most...:)  Mivel a média világában számíthatunk kritikára, így velem se volt másképp ! (még ha rejtetten is próbálnak szégyenbe hozni ) Elfogadom, ha valakinek ilyen és ehhez hasonló a véleménye, de ha  problémád van csak görgess tovább és ne is olvass…..
Sziasztok! :)  Üdvözöllek újra a blogon. Ebben a bejegyzésben a szegediek EGYIK kedvenc pizzázó helyét veszem górcső alá. Ami nem más mint a Pizza Futár. És azért írom hangsúlyozva  az egyiket, mert szerintem mindenkinek több kedvence is van .  Kezdenék ott, hogy ez a bejegyzés nem szponzorált…..
Sziasztok! :)  Először is megszeretném köszönni, hogy rám és a blogomra kattintottál! :) Köszöntelek! Had mutatkozzak  be: Nagy Eliza vagyok, 18 éves vagyok, Szegeden élek, itt is születtem . Édesapám séfként dolgozott régebben, így már korán betekintést nyertem a konyha világába. Arról nemis…..