Regisztráció Blogot indítok
Adatok
backward

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ma este, 2012.05.31-én 22h-kor újraindítunk egy Indamailes szervert, a szolgáltatás néhány percig akadozhat. Türelmeteket köszönjük! Inda csapat..
backward 2012.06.04 11:58:10
Nem ez volt a legszínesebb adag az idei válogatók során, de ez már az utolsó volt, ami azt jelenti, hogy most megtalálják a még hiányzó embereket abba a 150-be, akik mennek az ún. Táborba, vagyis a többnapos kiidegelésre, ami után már csak 24-en maradnak. Most vettem csak észre…..
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
hogyvolt VV4 - 4X62 2011.02.15 14:15:00
Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet…..
backward 2011.02.15 15:10:23
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
backward 2010.04.08 20:07:36
@Valahol Máshol: Jah, csak sima számteches honlap nem a crm.mszp.hu címen található...
Autófília Parák 2010.03.11 14:27:00
Leginkább attól tartottam, hogy az automata váltó teljesen gondozás- és rakoncamentes lesz. Ehhez képest finom, úrias, Mercedeses. Gyengéd simogatásra finoman elkattintja az áttételt, határozott rugdalásra pedig bevágja eggyel lejjebb. Érezni némi rezonanciát, amikor a váltó…..
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
backward 2010.03.02 07:48:21
@Xor: Muhaha, ekkora amatőrt. Ha már zsidózik itt egyfolytában, akkor legalább álnéven tegye. Nem sokáig lesz ebből alelnök. Az index ír róla egy cikket és kipicsázzák a pártból.:]
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Aki túlélte az MDF-es videó megtekintését, azoknak itt van két újabb vizuális csemege, a tatai mszp-es jelölt, Szaniszló Zoli kampányvideói. Én csak egyet kérek: Még több home videót a népnek, kedves "jelöltek", bárki bemutatkozhat a Youtube-on, ne fogjátok vissza…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
Jó reggelt kívánok! Reggel a kollégám majdnem az árokba hajtott, amikor meglátta az első MSZP-s óriásplakátot Biatorbágy közelében. Simán balesetveszélyes a plakát megtekintése, főleg olyan 100 km/h-nál ... Most komolyan, ez lesz az MSZP szlogenje a választásokra?…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
Jól ismert tény, hogy készül a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott új szuperhős film, a Green Lantern karaktere köré épített alkotás. Sokan fanyalognak, van aki repesve várja az alkotást, a történet ugyanis egy újabb szerencsés kiválasztottról szól majd, aki egy…..
backward 2009.12.27 10:50:22
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
Az Intel megerősítette, hogy január hetedikén, a CES-en mutatja be 32 nanométeres Arandale-kódnevű processzorait, a hordozható gépekbe szánt Core i3-as, Core i5-öst és Core i7-est,A vállalat elárulta továbbá azt is, hogy már megkezdte a csipek szállítását a partnereknek, így…..
...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert személye súlyosan rontja a…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..