Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibi Sebestyén

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint Fabio Partici egy percig sem tétlenkedik. A Juventus sportigazgatója jelen volt a hétvégi, PSG-Lyon francia bajnoki mérkőzésen. Paraticit a Canal Plus kamerái szúrták ki a mérkőzés alatt. Bár a januári mercato kezdetéig még majd három hónapunk van, a jelek szerint a klub már…..
Sokunknak teljesen ismeretlennek számít ez a klub, én sem vagyok másként vele. De itt a megfelelő alkalom, hogy a fontosabb információkon keresztül egy kicsit megismerjük ellenfelünket. Először természetesen a pontos nevét említem meg, ami nem más, mint BSC Young Boys. A teljes…..
Massimiliano Allegri a Frosinone elleni győzelmet követően arról beszélt, hogy számított a hazaiak játékstílusára, ezért a Juventusnak türelmesnek kellett lennie. A Stadio Benito Stirpe gyepén a Juventus alaposan megharcolt a három pontért, a győzelmet hozó két gólt a meccs…..
A Juventus győzelemmel rajtolt a Bajnokok Ligájában, s vasárnap este már hazája bajnokságában, az újonc Frosinone vendégeként kell folytatnia menetelését az újabb bajnoki cím felé. A három pont begyűjtése aligha jelenthet gondot, azonban, ahogyan azt a csapat mester, Massimiliano…..
A Juventusnál még mindenki Cristiano Ronaldo kiállításáról beszél, de Alex Sandro szót ejtett a formálódó csapatról, a jelenlegi szezonról és a jövőről is. "Cristianót nagyon motiváltnak láttam, s alig várja, hogy pályára léphessen a Valencia ellen történt igazságtalanság után." - mondta az…..
Sami Khedirára három hét kihagyás várhat, miután a Juventus megerősítette, hogy a középpályás szerdán combizomhúzódást szenvedett a Valencia elleni szerdai BL-találkozót. A német válogatott az első félidőben volt kénytelen elhagyni a játékteret, helyette pedig Emre Can…..
A Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés másnapján a világ nagyobbik fele még mindig tanácstalanul keresi a választ arra a kérdésre, Felix Brych játékvezető vajon milyen megfontolás miatt állított ki Cristiano Ronaldót. Juan Cuadrado tavalyi piros lapja után a német bíró tovább folytatta a…..
Tibi Sebestyén 2018.09.21 06:25:42
@Viktor Mwars Jatek:
Remélem Khedira sérülése nagyon sújos és többet nem látjuk Juve mezben!
Hosszú idő után rajtol újra Európa legrangosabb kupasorozata, a Bajnokok Ligája. Mint ismeretes, a Juventus a Manchester United, Valencia és Young Boys csapatával került egy kvartettbe. Először az olasz rekordbajnok a Valencia ellen lép pályára. A helyszín az Estadio Mestalla lesz, a…..
Alessandro Del Piero 25 éve mutatkozott be a Juventusnál, és ebből az alkalomból a La Gazzetta dello Sport megkereste az olasz legendát, aki legjobb emlékként az 1996-ban megnyert BL-t említette. A csatár a Padova együttesétől érkezett 1993-ban, és szeptember 12-én lépett először pályára, a Foggia…..
Paulo Dybala januárban távozni fog, mivel már spanyol és angol ajánlatai is vannak, állítja az argentin játékos ügyeiben rendkívül jól értesült Maurizio Zamparini. A csatár kezdő volt a Chievo ellen a bajnoki megnyitón, azonban a Lazio elleni kétgólos győzelemben nem vett részt, a Parma elleni…..
Miralem Pjanić reményei szerint Cristiano Ronaldo az idei szezonban BL-sikerhez segíti majd a Juventust, és a bosnyák futballista azt sem tagadta, hogy hét bajnoki cím után már az európai kupagyőzelem a piemonti klub célja. A bosnyák középpályást a nyáron hírbe hozták a Real…..
Tibi Sebestyén 2018.09.11 18:00:50
José Mourinho állítólag szívesen dolgozna a Juventus francia középpályásával, aki a karrierje során számos győzelmet aratott Olaszországban és Franciaországban egyaránt. A világbajnok futballista 2017 augusztusában érkezett a PSG-től a Juventushoz, és a pletykák szerint már…..
Sorozatunk legújabb részében a Sassuolo védősorának harmadik, és egyben legtehetségesebb játékosát ismerhetjük meg egy kicsit jobban, aki nem más, mint Pol Mikel Lirola Kosok. Karrierjét hazájában, Spanyolországban kezdte, az Espanyol akadémiáján. 2015 januárjáig erősítette…..
Alig egy hete írtunk Marcelo esetleges leigazolásáról, de újra friss pletykákkal árasztottak el minket a kedves újságírók. A legújabb hírek nem másról szólnak, minthogy a Juventus és a Real Madrid készek elcserélni egymással védőiket, nevezetesen Alex Sandrót és Marcelót.  Augusztus végén szintén…..
A nyári átigazolási időszak egyik legfájdalmasabb eseménye az utolsó napokban érkezett, amikor kiderült, hogy a Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchisio 25 év után távozik a klubtól. Mindeddig kétség övezte a jövőjét, egyedül az volt biztos, hogy Marchisio bizonyosan nem ölti magára…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus megérdemelt győzelmet aratott, azonban még sokat kell dolgoznia az együttesnek. A bianconero csapat három győzelemmel kezdte a szezont, azonban most sem kerekedett könnyedén felül ellenfelén, hiszen a vezetőgól megszerzését követően Gervinho…..
A Lazio utáni győzelem után, a Parma ellen szeretne 3 ponttal gazdagodni az Öreg Hölgy.  A Stadio Ennio Tardinibe utazik a Bianconeri és szombaton, 20:30-kor feszül egymásnak hosszú idő után a két nagy múltú egyesület. A Parma megjárta a poklok poklát, hogy ismét…..
Tibi Sebestyén 2018.08.31 07:59:39
@Quentin_KR:
Vak vagy?
Platini mondta el a véleményét a videóbíróval és a FIFA-val kapcsolatban, aztán kitért Ronaldo meglepő klubváltására is. A volt UEFA elnök az Epic-nek nyilatkozott, és nem rejtette véka alá aktuális gondolatait. "Vegyük például a világbajnoki döntőt." - kezdte a…..
A Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi most sem tartotta magában gondolatait a torinói klub átigazolási stratégiájával kapcsolatosan, s ezúttal Ronaldo és Bonucci ügyével kapcsolatosan szólalt meg "Sok barátom van a labdarúgás világában, s továbbra is kapcsolatban vagyok Andrea Agnellivel.…..
A hétfői tréninget követően a Juventus TV munkatársa, Claudio Zuliani kapta mikrofonvégre a Chievo elleni meccs egyik főszereplőjét, Federico Bernardeschit.  Milyen érzés volt pályára lépni a Bentegodiban? "Fontos volt, hogy hazahozzuk a három pontot. Mindenképp nyerni akartunk, amely önbizalmat…..
A Juventus érzelmekben gazdag átigazolási időszakot zár, hiszen a komoly minőséget jelentő érkezők mellett, a klub búcsút intett több ikonikus játékostól is, s Gigi Buffon, valamint Stephan Lichtsteiner után, a zebramezesek ma elköszöntek saját nevelésű középpályásuktól,…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus az FC Barcelonával futhat majd versenyt Adrien Rabiot kegyeiért, s Torinóban bíznak abban, hogy Paul Pogba nyithatja meg az utat a párizsi játékos felé. Rabiot szerződése utolsó esztendejét tölti a Paris Saint-Germain együttesénél, s…..
Az eleinte kétséggel fogadott Massimiliano Allegri mostanra a klub történetének egyik legeredményesebb edzőjévé vált, s így nem meglepő, hogy a Zinédine Zidane lemondásával tréner nélkül maradt Real Madrid kísérletet tett a szakember megszerzésére. "Nemet mondtam a Real Madridnak, mert elköteleztem…..
Daniele Rugani ügynöke elmondta, hogy a Juventus mindenféle ajánlatot elutasított a fiatal védőjátékos tekintetében, és nem eladónak tekinti őt a klub. Daniele Rugani kapcsán folyamatosan felmerült a távozás lehetősége, és a pletykák szerint Maurizio Sarri szívesen vitte volna…..
Tibi Sebestyén 2018.08.09 16:41:27
@Pavel1988:
Szerintem is ez lehetett a szitu! Csak azt nem értem hogy eddig mindenkit áron alul engedtünk el, miért nem tudtuk higuainnal is ezt tenni! 30-40 milláért lett volna rá jelentkezö!
A Premium Sport értesülései szerint a Juventus középpályása, Stefano Sturaro a következő szezont kölcsönben a Premier League-ben szereplő Watford együttesénél töltheti majd.  Az olasz hírforrás úgy tudja, a 25 esztendős játékos rábólintott a lehetőségre, hogy a hamarosan…..