Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenErdelyi

78 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég láttam már ilyen örömfocit a csapatunktól.....
Gini Wijnaldum kizátólag fontos gólokat szerez idegenben...
Egy pillanatig nem volt kérdéses.....
Miután egy teljesen demotiváló City meccs lefújásakor már azt hittem, hogy itt mindennek vége, hogy ezeket nem lehet legyűrni, a liverpooli brigád ismét életre keltette bennem a hitet. Nem először...
BenErdelyi 2019.04.15 13:35:55
@gbaross: Eredetileg Ezres Andrást akartam, csak szerkesztőtársaim szóltak hogy ne :(
BenErdelyi 2019.04.15 13:42:04
@Frady Endre: Hát nem tudom... Barca-Real BL döntő se volt soha az elmúlt 20 évben pedig volt legalább 4-5 szezon amikor magasan ez a két csapat uralta Európát.

A Real nyerte az elmúlt 3 BL trófeát, előttük a Barca nyert 2015-ben. 2014? Real Madrid megint.

A BL-ben nem mindig a legjobb csapat nyer, de továbbra is tartom amit mondtam (esetleg a Juve jöhet itt szóba, kíváncsi leszek az elődöntőkre).

A Barca jelenleg 74 ponttal áll a La Ligában 32 forduló után, amivel a PL-ben harmadikak lennének, ráadásul még így is nagyrészt Messi miatt vezetik egyáltalán az egész bajnit.

De ha nem ez a 2 legjobb csapat jelenleg Európában, akkor viszont a Top3-ban tuti benne vagyunk (1. City 2. Juve 3. mi). Tényleg így érzem.
Nem úsztuk meg ezt a hétvégét se izzadt hónalj nélkül...
BenErdelyi 2019.04.07 22:57:33
@fromdtod: Igen ezen valóban ideális lenne a blog.hu-nak fejlesztenie, eléggé limitálják a kommenteket ezzel.

A jó hír az az, hogy ha valamilyen oknál fogva itt nem sikerül belépni akkor nyugodtan lehet likeolni, kommentelni vagy bármit a Facebook oldalunkon, ott mindig megosztjuk a cikkeket.

Hosszú távon mindenképp megpróbálunk majd saját oldalt is csinálni, egyelőre a blog.hu azért működik nekünk mert így viszonylag gyakran sikerül kikerülni az Index 2-re, ahonnan reményeink szerint sok új olvasóval gazdagodhatunk.

Köszi hogy írtál :)
Szerintem kijelenthető így a 32. forduló után, hogy ebben a szezonban nem játszunk jó focit...
A lehető legnehezebben vertük a PL leggyatrább védelmét...
BenErdelyi 2019.03.18 14:17:18
@Frady Endre: Szia Endre!

Azonos pontszám esetén a gólkülönbség dönt, ami jelenleg 8-cal jobb a City oldalán.

Hajrá Pool!
A szezon legnagyobb fegyverténye...
Dühös, agresszív, erőszakos teljesítmény a srácoktól...
A mai meccs Salah kihagyott ziccerein ment el, viszont itt azt is megjegyezném, hogy ez az egyiptomi srác Liverpooli karrierje során nem sokszor fordult elő...
BenErdelyi 2019.03.04 13:47:51
@Csatt Blog: Szeva! Direkt volt mert teljesen egyértelműen Virgil volt a kiemelkedő ma, nameg a meccs után ilyen no-bullshit mode-ban voltam szóval inkább kiöntöttem a lelkem. Amúgy köszi hogy írtál, örülök hogy az eddigi cikken belüli szavazások bejöttek!
BenErdelyi 2019.03.04 13:49:31
@Frady Endre: Én a NowTV-n keresztül nézem a Sky-on de hallottam erről a magyar TV-s dologról. Benfentes infóval sajnos semmiképp nem tudok szolgálni, esetleg próbálj meg keresni valami streamet vagy mehet a kocsmázás. Minden jót!
Irónikus, de nagyon jól jött...
A meccs előtt én aláírtam volna a döntetlent, de ennél jobb esélyünk nem is lehetett volna nyerni az Álmok Színházában...
Ha a Leicester és a West Ham elleni döntetlenek után azt mondtuk, hogy semmi értelme szomorkodni, akkor ez itt fokozottan igaz...
Vereséget érdemeltünk...
BenErdelyi 2019.02.10 01:24:23
@Frady Endre: Hala istennek Bobby Firmino a Bournemouth ellen osszeszedte magat! #YNWA
Szétfutottuk a cseresznyéseket...
Előfordul az ilyen...
Nem Liverpool Football Club lenne a nevünk, ha nem így nyernénk a szezon legfontosabb meccsét...
Hunfield Sérült jelentés 2019.01.16 04:01:39
Van egy jó és egy rossz hírünk a sérült focistáinkról.....
Back to winning ways...
Jöhetnek az extra pihenőnapok...
Legalább úgy kaptunk ki, hogy közünk nem volt a meccshez...
Jürgen: "Amikor Mo odaadta a labdát Bobbynak majdnem elkezdtem sírni. Mindannyian tudjuk, hogy Mo mindennél jobban akar gólokat rúgni, mégis átadta a társnak." Tökéletes koreográfia: hátrányból felállva vertünk agyon egy nagyon fasza kis csapatot, idén először...
Klopp nem szarozott.....
BenErdelyi 2018.12.29 03:45:10
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Eros oneletrajzod lehet.

Amugy iden idegenben mar megvertuk a Tottenhamet, ikszeltuk a Chelseavel es az Arsenallal.

Most mar csak a City elleni meccs lesz karcos idegenben, raadasul ugy erzem hogy a leheto legjobbkor jon majd ez a januar 3-i meccs, mivel az elmult 4 meccsbol 3-at elveszitett a penzes banda.

A ManU es az Everton ellen lehet meg karcosabb az idegenbeli meccs, de szerintem ezek nagyjabol ugyanolyan nehezek lesznek mint a masik 13-14 csapat ellen.

Ja igen es a Suarez ev... teny hogy jo tamadoink voltak akkor is de az akkori vedelem a mostanival osszehasonlithatatlan.

Grazie!
Általában nyugodt természetű ember vagyok, de holnapi ellenfelünk mindig kihoz a sodromból. Ez pedig azóta hatványozottabban igaz, amióta ez a beképzelt portugál egyén a menedzserük, de erre majd később kitérek. Vasárnap délután a PL 17. játéknapján az Anfielden az örök riválissal mérkőzünk meg. ..
BenErdelyi 2018.12.25 02:07:52
Ez volt az a meccs amikor már előre megvoltak a kifogások egy esetleges botlásnál. Zuhogó esőben, péntek este, idegenben játszottunk a hetedik ellen, aki a Spurs kivételével minden top 6-os riválistól pontot rabolt...
BenErdelyi 2018.12.25 02:02:29
@tophat: Ertem amire gondolsz.

Klopp viszont nem veletlenul jatszatja Hendot az osszes ki-ki meccsen nagycsapatok ellen. Lasd: Napoli, Man City, Chelsea, PSG. Az Arsenal ellen is o jatszott volna Fabinho helyett, csak serult volt. Szerintem ott pont egy Hendoval csusztunk le a gyozelemrol.

A kapitany abszolut a kepessegei csucsan/felett teljesit, elkepeszto odaadassal.

Fabinhonak mindenkepp nagyobb a potencialja ami a FIFA-ban is meglatszik, de egyelore kb ennek 70%-at teljesiti.

Ez nem az o hibaja, idovel remeljuk megszokja a mi jatekunkat, megismeri a csapattarsakat es neadjisten meg egy kicsit meg is tanul angolul. Lasd: VVD jo vedonek tunt amikor megvettuk, azota a PL legjobbja.
BenErdelyi 2018.12.25 02:04:20
@Hungarian Geographic: Nemtudom QPR szurkolo vagy e, ha igen akkor gratulalok!

Mindez viszont semmit nem jelent ahhoz kepest, hogy a harmadosztaly bajnoki rangadojan 3-1-re alazta a Pompey a Szunderlandot, Ben Thompson mestermunkajaval.