Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joker61

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
Massimiliano Allegri visszatér a Juventus padjára, megszületett a megállapodás, erről egyöntetűen számolt be nemrég Fabrizio Romano, Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio. A közzétett részletek szerint az elmúlt napokban gyorsultak fel a tárgyalások Massimiliano Allegri és a Juventus között, és ennek…..
Joker61 2021.05.27 13:33:56
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Joker61 2019.06.07 20:24:00
@hellan: Azt beszélik hogy februári a felvétel,de ettől függetlenül mi az oka annak hogy Sarri lassan másfél na jó egy hete nincsen bejelentve ha ő az egyetlen lehetőségünk?

Biztos nem az 5 millión múlik amit fizetni kell a londongrádnak Sarriért.
Nem kerek ez sehogy sem.
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Cristiano Ronaldo elszigetelődött a Juventus öltözőjében, s ennek az az oka, hogy a csapattársak úgy érzik, a klub túl nagy szabadságot engedélyez a portugál klasszis számára. Ronaldo, aki a gólkirályi cím legfőbb várományosa, ma este előreláthatólag…..
A Juventus győzelemmel és három ponttal tért haza Budapestről, s a bajnokságban folytatja, ahol a Lazio otthonában kell megtalálnia formáját, mely újabb bajnoki cím felé vezetheti. A hétközi Bajnokok Ligája forduló során a Juventus 4:1-es győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként, míg a római…..
Miután a csatárkérdés megoldódni látszik Álvaro Morata Torinóba érkezésével, a Juventus vezetősége a kimenő oldalra próbál koncentrálni, s egyúttal pótolni is kívánja a távozókat, számol be a történésekről Gianluca Di Marzio. Az első távozó Luca Pellegrini lehet, akit a Genoa vinne kölcsönbe, de…..
A Calciomercato értesülései szerint hamarosan lezárul João Cancelo ügye, s mindössze egyetlen a Juventusnál töltött szeztont követően, a portugál szélső 50 millió euro körüli összeg fejében a Manchester City csapatához igazol majd. Cancelót már huzamosabb ideje hírbe hozzák az angol…..
A bianconero csapat a tegnap esti meccsen alaposan kitett magáért, hiszen a madridi 2-0 után szóhoz sem hagyta jutni a vendégeket, és Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordított, és biztosította negyeddöntőbe jutását. „A srácok kiváló teljesítményt nyújtottak. Megvolt…..
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
Kedden jön el a Juventus számára az év mérkőzése, és lehetőleg nem az utolsó Bajnokok Ligája meccs ebben a szezonban, amit szeretett csapatunk vív. A már alig várt összecsapás 21 órakor veszi kezdetét, a helyszín az Allianz Stadium lesz, a játékvezető pedig a holland Björn…..
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
A Juventus az AS Roma elleni győzelemmel adta meg az alaphangot az ünnepi időszakhoz, majd az esztendő utolsó előtti erőpróbájaként a csapat Bergamóba, az Atalanta otthonába látogat, s nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése, s a nyolc pont előny megtartása az egyedüli…..
A hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen a Juventus nehezen értékelhető teljesítménnyel szenvedett vereséget a Young Boys otthonában, s ugyan a Valencia győzelmének köszönhetően, a produkció nem járt fájdalmas következményekkel, a zebramezeseknek bőven van mit…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, hiszen az olasz rekordbajnoknak előbb a Manchester United csapatát fogadva kell kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, vasárnap este pedig már az AC Milan otthonába látogatva kell tartania a távolságot a kitartó üldözővé váló…..
Kedd este a Juventus rendkívül fontos győzelmet aratott az Old Traffordon, s ezzel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligája csoportköréből. Egy ilyen fontos fegyvertény után a zebramezeseknek hazájuk bajnokságában, az újonc Empoli otthonában kell folytatniuk a menetelést, s papíron…..
Massimiliano Allegri úgy gondolja, hogy a Juventus már tanulgatja, hogyan kell a megfelelő időben lecsapni, miközben a Manchester United ellen kontroll alatt tartotta a meccset az 1-0 arányú győzelem során. A bianconero csapat hetvenszázalékos labdabirtoklással zárta az első…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Joker61 2018.09.19 20:51:36
Joker61 2018.09.19 21:55:16
@Dirty Joke: meg csapjuk mellé hogy olasz csapatról van szó...remélem egyszer ez az egész szarfyár az arcukba robban!
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
A Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini sajnálatát fejezte ki Mattia Caldara váratlan távozása miatt. A fiatal védő kiválóan teljesített kölcsönben az Atalanta csapatánál, viszont sajnos az Öreg Hölgynél éles meccsen nem kapott lehetőséget a bemutatkozásra. „Ő olyan játékos volt, aki remekül…..
A várhatóan a mai napon lezáruló átigazolások után szárnyra kaptak egyes becslések, amelyek Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain és Mattia Caldara bérét latolgatták. Mindhárom játékos ma esik vagy esett át az orvosi állapotfelmérésen, és miután már mindenki rábólintott az átigazolásra, az orvosokon…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta a minap megerősítette az AC Milan csapatkapitányának, Leonardo Bonuccinak a távozási szándékát, és azt is elismerte, hogy a torinói megpróbál eleget tenni a vágyainak. „Leonardo csatlakozna hozzánk, és mi szeretnénk eleget tenni neki.” - idézi a klubvezető…..
Joker61 2018.07.26 13:08:07
Az mu ellen játszott, és nem mellesleg csk volt. xD

www.youtube.com/watch?v=KiM00danwWg

Őt csak is pénzért tudnánk megszerezni úgy látszik.
Kíváncsi vagyok mennyire árazná be a milan.
Ha a pletykák, és a csillagok állása, és rengeteg szerencse mellénk áll akkor...
Bonu->Juve->Morata->Milan->Higany+Rugani(ő nem)->Chelsea

és persze mi vállaljuk a rizikót mindenért

ha a Captain visszakerül, ugyan hogyan fogadja majd a hetekig akár hónapokig tartó töménytelen"kritikát"? mert hogy lesz az fix