Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gojko89

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikából jöttem, mesterségem címere… Ismerős? Persze, hogy az. A gyerekkorunkban sokszor elhangzott mondatot akár az Álom.net elején is ki lehetne írni… Kalifornia, napsütés, szőke cicababák. „Ámerika”, kóla, szól a limonádé rock. Közben az…..
Csend. Síri csend. De hát mi más legyen egy temetőben? Mert a halottak ugye nem beszélnek. Ám van olyan, amikor már az élők sem. Holtak és élők csendben. Síri csendben. Valami eltört...Tatárszentgyörgyön is, de már korábban Veszprémben is. Két külön tragédia és mégis van…..
A tegnapi bejegyzéshez találtam még egy verziót, ami szép magyarsággal élve egy igazi magyaros "update"-je az eredeti reklámnak. Ebben már minden megvan, mi szem szájnak ingere, jöhet a "mély magyar valóság". Egyszerre vicces, és szomorú is, mert tényleg…..
Gondolom sokan láttátok már ezt a reklámot tévében. Én teljesen egyet tudok érteni a videó feltöltőjével, vagyis, hogy ez bizony nagyon jó. Annak ellenére, hogy egy sörreklámról van szó, szerintem több is annál. Ez a kis reklám szerintem sokkal többre vinné, mint a sok…..
Benjamin Button. Gomb Benjámin. Élete különleges, ahogy az arról kélszült film is. Benjamin Button különleges élete.Filmünk alaptörténete egyszerű, és ötletes. Adott főhősünk, aki öreg külsővel szülteik, ettől függetlenül belül ugyan olyan gyermek, mint a többi társa.…..
Az interneten rengeteg olyan furcsaságra lelhetünk, amit anélkül sosem csodálhatnánk meg. Így voltam eddig én is. Aztán lett interneten és láttam "csodát", láttam "szennyet". Most jöjjön valami olyan, amit már nem lehet szó nélkül hagyni.Nos, tudom mit…..
Bizony el kell hogy rettentsek mindenkit. Igen, léteznek a mai Magyarországon magyar készítőktől, jó filmek. Ha nem is sok, de van egy pár. Ilyen a "Made in Hungaria" is.Rock 'n' Roll, Fenyő Miklós mindezek egy magyar filmben. Első blikkre nem a legjobb párosítás. Persze az…..
Vannak olyan filmek, amiket az ember önmagától nem néz meg. Vannak olyan filmek, aminek még a címét is ciki kimondani, mert annyira egyértelmű milyen film. Ilyen film a "Bride Wars" is.Nos, hát igen. Kezdjük az elején. A legelején. Mondjuk a már említett címmel. Az angol…..
Magyarországon eddig is mindenről a cigányok tehettek. Már a szóhasználat is sokat mutat. Nem roma, nem, cigány. Mert Magyarországnak nincs elég nemzet, etnikum, amit utálni lehet/kell.Ezen a "nemes listán" ott vannak a szerbek, a szlovákok, cigányok, zsidók, románok. Mert…..
Sötét van New York utcáin. Havazik. Hideg szél fúj, ami elhat a csontokig. A távolban egy rendőrautó szirénázik. A sötétben egy bőkabátos férfi áll. Ez csak ő lehet. Max. Max Payne.Arca más mint megszoktuk, de ez nem baj. Sajnos azonban más dolgok is változtak, amitől viszont…..
XXL. Három betű. Sok jelentés kapcsolódik hozzá. Lehet ruhaméret, lehet csak három betű, lehet egy "felnőtt tartalmat" felvonultató csatorna. A tegnapi napon egy új jelentést kapott, ám ezzel senki sem járt jól. Elindult a TV2 XXL című műsora.Gyanútlanul ültem le a…..
Magyarország. Sok a probléma. Sok a zúgolódás. A magyar emberek furcsák. A magyar ember szeret kötözködni, fikázni. Vannak dolgok, amiket különösen szeretünk fikázni. A sport, ezen belül a foci, a közlekedés, az utak minősége és természetesen a politikusok, politika.Én sem…..
„Ments meg Uram a magyarok húrjaitól!” Akár így is kezdődhetne a híradás, bár nem olyan súlyos a helyzet. Sőt. Rengeteg kipróbálható hangszer, kellemes hangulat, szép körítés, zene, nem kis hangerő. Ismételten, eljött az idő, hogy a magyarok elfoglalják az…..
A mai napon hivatalosan is elváltak Sisa Tibor és az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) útjai. Ennek a szomorú hírnek megint rengeteg vonzata van. Olyan kérdéseket vet föl, amiket csak az "emelesz"-ben tudnának megválaszolni. Először is például, miért kell olyan helyzetbe…..
Magyarországon sok érdekes ember van. Sok érdekes ember van, aki sokszor részeg. Velük pedig érdekes beszélgetni. Az interneten rengeteg ilyen videót láthetunk, ahol enyhén illuminált állapotban lévő hazánkfiai bölcsességeket mondanak. Tegnap Keleneföldön a városközpontban…..
Kicsit elmaradtam az utóbbi időben a blogommal, ezzel a rossz szokásommal azonban szeretnék szakítani az elkövetkezendőkben. Az inséges időkhöz leginkább az járult hozzá, hogy sokat utaztam, zenéltem, táboroztam, beszélgettem, szóval életem ügyes-bajos kis életem. Most viszont…..
A mai napon ismételten melegfelvonulást tartottak Budapesten. Már a tavalyi "akciónál" is látszott a "magyar nép", illetve a magyar nemzetnek egy rétege nem éppen toleráns ezzel a rendezvénnyel. Idén megint megpróbálták...Azt hiszem illik lefektetni azt, hogy nekem…..
Nem is olyan régen láttam ebből a kis rajzfilmes észosztó sorozatból egy részt, ami megfogott. A pontos értés miatt beteszem ide, hogy azt teljes mértékben értsétek miről beszélek.   FlashDetection.handleEmbedCode("bd66ed62-eb8e-43c4-ab56-169b3890cf9b", '\x3cembed…..
Csíkok, csillagok. Csillámló halálfejek, depresszió. Korunk egyik legdivatosabb irányzatáról, az "emo"-ról van szó. Jómagam, sosem követtem az aktuális divatot. Egyfajta "outsidernek" érzem magam. Nézem, és amit értékesnek találok azt beépítem, a saját kis…..
Figyelmeztetek mindenkit! A most következő bejegyzést, felfokozott érzelmi állapotban írtam. Részben dühből, elkeseredettségből. Tudom, hogy ez nem, jó, de erről nem tudok hüvösen, objektíven írni.A történetünk egy 72 éves magyar állampolgárral kezdődik. Név szerint,…..
Ember. Rövid, tömör, velős. A cím láttán nagyon sok dolgot lehetne írni. Én ezt fogom tenni. Egy gondolatfoszlányon elindulva próbálok belekapni azokba a dolgokba amik, megfognak, érdekesnek, megszívlelendőnek tartok, amik megérintenek. Mivel a blogomat többségében emberek…..
Nos, újra blogbejegyzés egy kis szünet után. Ma nem vállalkozok kisebbre mint, hogy megfogalmazzam a blogolásommal kapcsolatos ars poeticámat vagyis, -csillogó elmém által kitalált- "ars blogotica"-mat.Tegyük is fel hát a kérdést. Miért is blogolok én? A válasz meglepően…..