Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sequoia

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight London... 2010.08.20 21:51:00
...nagy, és van benne valami szörnyen és szerethetően dekadens. Olyan túlérett az egész, a város és a társadalom, olyan végletes, ahogyan a házak valami rendezett rendetlenségben állnak az Oxford Street mindkét oldalán, aztán meg a kanyar után olyan nagyon rendezett rendben végig…..
Az Ottawa dán légiósának Chicago elleni gólját választották a hét legszebb találatának az NHL-ben, ha megnézik, nem kérdezik meg, miért. Regin két csodát kombinált egybe, ilyet sem gyakran látni. Ez volt a hetedik gólja a szezonban, azóta bevágta a nyolcadikat is. ..
Sequoia 2010.01.28 01:53:38
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Sequoia 2010.01.25 10:02:13
Nagyszerű Lezárása volt ez a négyesdöntő ennek a szezonnak.

Tudja esetleg valaki hogy Matus Petricko melyik Pesti csapatba igazolt, tegnap olvastam a hírt a
www.vipershockey.co.uk-n. A srác nagyon népszerű volt a Vipers-ben 42 mérkőzésen 40 pont, úgy gondolom ez nem rossz. Sajnos nem tudtam kideríteni a csapat nevét, mindenhol csak Budapestet említik, mellesleg tavaly a srác bajnoklett a Kassával.
Ha valaki tud infót akkor megköszönném.
Az olimpiai résztvevők hamarosan színt vallanak. A Glen Hanlon helyére novemberben kinevezett Mihail Zaharov kijelölte azt a 23 fehérorosz játékost, aki Vancouverbe utazhat. Négyen vannak az NHL-ből. Január elsejéig az összes résztvevő neve kiderül. Elsőnek a fehérorosz…..
Várhatóan mégsem bővítik a Bajnokok Ligája mezőnyét. Erről Horst Lichtner, a nemzetközi szövetség főtitkára nyilatkozott újságíróknak. Az IIHF honlapján megjelent hír szerint az IIHF eltökélt a Champions Hockey League (CHL) enntartásában, de a sorozatot a…..
Sequoia 2009.04.29 11:05:03
@cévitamin: Az biztos hogy a focival nemérdemes foglalkozni magyarországon, mert fényévekkel le vagyunk maradva az elittől, másrészt lennének olyan sportágaink ahol nevetséges összegekből produkálnak óriási eredményeket pl.: Jégkorong, vizilabda, kézilabda, vívás, kajak-kenu hogy csak párat említsek a teljesség igénye nélkül.
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
Sequoia 2009.03.25 13:01:28
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Négy győzelem után először kapott ki a Hurricanes. Fontos meccset nyert az Anaheim, egy pontra van a playofftól. Mind a három szerdai meccsen túlóráztak a csapatok. Az Anaheim Scott Niedermayer hosszabbításban lőtt góljával verte a Vancouvert. A győztes gól 3 a 3 ellen született,…..
Ha a jövőben a folytatás mellett döntünk, érdemes megvizsgálni további országok bevonását a ligába – nyilatkozta blogunknak Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója. A liganévadó még nem fejezte be az első szezon értékelését. Kisinterjú. –…..
Az OB I./B-döntő első mérkőzését vasárnap rendezték. A Debreceni HK a Dab.Docler–Jégtörőket fogadta. 0-0-s első harmad után 6-1-es hazai siker született az első keretes játékosaik zömét nélkülöző vendégekkel szemben. A párharc három nyert meccsig tart. Az…..
Az internet feneketlen kút, tele van jégkorong-mérkőzésekkel, és ez nemcsak olyankor jut eszünkbe, amikor KHL-csatákat ajánlunk a figyelmükbe, hanem mindig. Kedves olvasóink érdeklődő hozzászólásai arra sarkalltak bennünket, hogy összefoglaljuk mindazt, amit a témában tudunk.…..
Sequoia 2008.12.12 09:47:16
Nekem a www.rojadirecta.org nagyon jól működik.
Minden nap NHL meccsek nézhetők, és nagyon jó minőségben.
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Az MJSZ az edzőbizottság előterjesztését elfogadva kinevezte az összes válogatottunk szakvezetőjét. Csupán egyetlen poszton történt változás: az ifjúságiaknál.Nem meglepetés, hogy a válogatottak sikereit követően csaknem minden kapitány a helyén maradhat. Egyedül Pék György…..
Magyar-román mércével klasszist igazolt az SC Csíkszereda. 31 éves svéd csatár kerül a csapathoz, aki korábban két junior-világbajnokságon is képviselte hazáját. Ha végigtekintünk pályafutásán, kiderül, nem akárki érkezik az SC-hez. Patrik Wallenberg legutóbbi szezonját a…..
Pat Cortina, a szapporói sikerkovács a hét közepén Budapesten tartózkodott, hogy egyéb elintéznivalói mellett interjút adjon a jégkorongblognak. Oldott volt, úgy éreztük, szívesen beszélgetett velünk mindenről, a magyar hoki feladatairól, gondjairól, a csapatáról és egy…..