Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turcsányi1212

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Na, menjél szépen haza és fogadd el az eredményt!" – szó szerint ezt válaszolta Tiborcz István, a miniszterelnök veje. Közben még egy elfelé hessegető mozdulatot is tett, tudják, mint amikor egy kutyát zavar el az ember. A jelenet az Andrássy út egyik trendi éttermében…..
Ez a fotó sem került be a Csepeli Hírmondóba, pedig jól látható: Németh Szilárd rezsiripacsnak a szemében megjelent a düh és az aggodalom. Felméri, hogy leszakad-e a plafon a migráncsozásba merülő mondókájától... Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) március 22-én megjelent 11. számából kimaradt, azt mi…..
Morovikné Fülöp Csilla, a csepeli Arany János Általános Iskola (korábban a Szent László úti Kék iskola) intézményvezetője szerda délután a következő közleményt tette közzé az iskola weblapján és Facebook oldalán: HIVATALOS KÖZLEMÉNY 2018.02.20-i rendőri…..
"Arra a kérdésemre, hogy a magyar sajtóban szereplő Juhász György, akit a Magyar Orvosi Kamara fél évre eltiltott az orvoslástól, azonos-e a csepeli szakorvosi rendelő vezetőjével, az aljegyző kitérő választ adott. Azt mondta, hogy az orvosi kamarának az eltiltásról szóló…..
Több csepeli képviselő laptopján ez a matrica fogadta Csepel polgármesterét A január 26-i képviselő-testületi ülés mély nyomokat hagyott Borbély Lénárd csepeli polgármesterben, Morovik Attila alpolgármesterben és állandó tettestársaikban a Fidesz-frakció hang nélkül…..