Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amcsi Jancsi

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még sosem volt Mercedesünk, de ha lenne, tuti nem örülnénk, ha a cég úgy viselkedne velünk, mintha magyar, nem pedig német luxusmárka lenne. Gábor autója nem indult el egy kisebb angol úton. Felhívta a Mercedes Assistace számát segítségért. Nem is az zavarta igazán, hogy az…..
autózz! Messze van még Európa! 2010.09.13 19:22:00
Így estére már nem akarom kitenni nagyon stressznek a drága olvasóimat, úgyhogy István levelét láttam a legalkalmasabbnak, hogy megfeleljek ennek az önnön magam által felállított kritériumnak. És bár ő azt írja, Európa még nagyon messze van tőlünk, kérdés, hogy melyik…..
Amcsi Jancsi 2010.09.14 04:46:12
@hajdú: Nem csak Norvégiában, de itt az Újvilágban is így van. Nem azért mert az emberek itt nem szemetek, hanem mert a rendőr ott áll oszt ad neki tikettet.
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
Amcsi Jancsi 2010.09.06 20:57:25
@okoska100: Akkor bizony az ügyfeleid 50%-áról már modhatsz is le.
Sorozatban nyolcadik meccsét nyerte a Senators, ezúttal Pittsburghben győzött. Nagyon nem megy a két albertayi együttesnek. Az Edmonton a tizenkettedik, a Calgary a kilencedik vereségét szenvedte el. A Chicago nyerte Nyugat két legjobbjának rangadóját, Anze Kopitar belőtte 100.…..
 Egy gigantikus felfújható torony jelentené a kötélpályás űrfelvonó alternatíváját. Az ötlet támogatói szerint bár az elképzelés legalább annyira futurisztikus, mint az űrfelvonóé, megvalósítása viszont gyorsabb lenne.Az egész űrfelvonó törekvés lényege, hogy a…..
  A döntésthozó, legbefolyásosabb hölgyek Amerikában: O’Connor, Ginsburg és Sotomayor. Foglalkozásukat tekintve komor és szigorú emberek, bírák. Valójában példaképek a világ összes női polgárának.Az Amerikai Egyesült Államok történelmében újabb fordulópontnak…..
Az IIHF kongresszusán fontos döntések születtek a jégkorong 2010-től érvényes szabálykönyvéről. Erről az IIHF honlapja ír részletesen, és mindez szóba került René Fasel és az NHL vezetőinek közös sajtótájékoztatóján is. Néhány változás bevezetésével azonban nem…..
Amcsi Jancsi 2009.05.12 04:06:13
@Zoran: Aki legközelebb volt a koronghoz a másik csapatból, tehát valószínüleg aki ott volt a bulinál. Egyébként már történt ilyen buli után, igaz nem a meccs kezdetén. De a gólpasszért senki sem kapott pontot.
A közelgő Terminator Salvation promóciójaként a kanadai Toronto egyik metrómegállójába a múlt héten kihelyeztek egy mozgó, csaknem két és fél méter magas T-600-as robotot. A robotnak csak a feje, mozog, de az folyamatosan, azt imitálva, hogy az őt bámuló és előtte elhaladó…..
Jégkorong Markus Naslund befejezte 2009.05.05 20:26:00
Visszavonult a svéd hoki egyik legnagyobb alakja. Markus Naslund a New York Rangersben fejezte be pályafutását, de legnagyobb sikereit a Vancouver Canucksban aratta, tizenkét évet húzott le a kanadai csapatban. A 36 éves balszélsőt 1991-ben 1/16-osként draftolta a Pittsburgh Penguins, de…..
A főcsoportelődöntők első mérkőzésén hazai siker született. A Chicago felálllt 0-3-ról, de az utolsó 73 másodpercben két gólt vágott a Vancouver, ezzel nála van az előny. Története során harmadszor találkozik a playoffban a Vancouver a Chicagóval. A Canucks 1982-ben a…..
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
Amcsi Jancsi 2009.04.26 16:02:15
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
A benzinkutakon rendszeres, hogy a tankolás után még egy kis vásárolgatás vagy kávézás idejére a kút mellett parkolnak az autósok, először Győző is azt hitte, egy halom ilyen tahóba futott bele a mindig zsúfolt ÖMV kúton. De a pénztárostól megtudta, maguk a kutasok állják el…..
Amcsi Jancsi 2009.04.14 16:27:11
@Sanyi:
2008 British Columbia: miután egy benzinkutas meghalt megállítani próbálva egy nem fizetőt, a tartományi kormány elrendelte, hogy itt előre kell fizetni a tankolásért. Először mindenki sírt, de aztán hozzászoktunk. És a szerencsétlen minimálbéres gyereken most már nem hajt át a tolvaj.
Doug Armstrong, a kanadai válogatott igazgatója egy nappal az NHL-alapszakasz vége után máris megnevezett 20+2 játékost, akik részt vehetnek a svájci világbajnokságon. Köztudomású, Kanada és Magyarország egy csoportban van, 26-án csapunk össze a tengerentúliakkal. Olyanokkal, mint…..
Amcsi Jancsi 2009.04.14 16:01:29
@XXX Magnum:
Vazzeg, én is Kanadában vagyok má 21 éve, és nagyon bulis lesz magyar meccset látni a TV-n. Holnap lesz az utolsó sörligás meccsünk, én mindenképp a fehér csapatban leszek hogy viselhessem a Hungary mezemet.
Na meg jó lenne ha a csapat helyt állna mert különben októberben mikor az új szezon kezdődik nagyon ki fognak cikizni a csapattársaim.
Fair Mennyi is a visszajáró? 2009.04.13 15:20:00
yokubo kikapcsolódásként elment a barátnőjével a Palace Cinema-ba de a megérdemel pienés helyett inkább megvezették pár ezerrel:A Kossuth moziba indultam a barátnőmmel egy távolról viccesnek tűnő animációs filmet megnézni, amiről az összes kritika elég pozitívan írt. Mint…..
Amcsi Jancsi 2009.04.14 05:13:04
@Peter NYC:
Én meg Kanadában 20 éve. Van bennem egy kis kampósorrú és én is inkább kp-t használok mint kártyát, de nem emlékszem, hogy előfordult volna velem ilyesmi.
Most voltam Mo-on, 20000-est adtam 2000 helyett a Billában, a pénztáros kiabált utánam, hogy ott hagytam a visszajárót. Szerintem a magyar viszonyok közel sem olyan szarok mint az ilyen blogokból gondolná az ember.
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
Amcsi Jancsi 2009.04.10 16:24:44
@Jemma: Civilizáció...
Én meg Kanadában. Most voltunk szabadságon Mo-on. Én kiléptem eléjük de mindig készen állltam ugrani. Asszony mögöttem két lépéssel, mint az araboknál. Mindig megálltak, néha kemény fékezéssel, és egy párszor lekurvaanyáztak.
Gondolkodtam, kéne csinálni egy youtube videót agy kanadai zebráról, hadd tanuljon a magyar.
Ó, a legfaszább az volt mikor Pesten a tanuló vezetők (valami csiga) robogtak át a zebrán mint a meszes. Már a tanár sem tart(at)ja be a szabályt?
Amúgy ha meg a rendőrök nem a lakott terület tábla alatt trafipaxoznának hanem a zebránál osztogatnák a büntetést, szerintem hamar okosodna a magyar paraszt.
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Egy brit horgász fogta ki Tájföldön Thaiföldön azt az édesvízi tüskésráját, amely tömege elérheti akár a 350 kilogrammot is, és ezzel lehet, hogy elnyeri a legnagyobb horgászbottal zsákmányolt édesvízi hal címét.A Mekong-folyó réme nem csak az amúgy biológusként is…..
Amcsi Jancsi 2009.03.03 06:29:18
www.canadaka.net/forums/post363606
Ezt 360kg-ra saccolták. És persze visszaengedték.
Kyle Wellwoodot, a Vancouver Canucks csatárát szerda hajnalban megint kiállították. 2006. február 17. óta először. A Calgary elleni meccsen, magas botért. Meglepő, de nem ez a csúcs az NHL-ben. A rekordot Val Fonteyne tartja 1968-ból. A Calgary–Vancouveren Miikka Kiprusoff…..
Csak néhány nap telt el azóta, hogy a pittsburghi Marc-André Fleury igen ritkán látható védést mutatott be. Miikka Kiprusoff, a Calgary Flames kapusa a Vancouver elleni meccsen megkísérelte a lehetetlent, és sikerült neki: Fleury-nél is nagyobbat védett. A videó kissé hosszú, de…..
A Canucks pocsék, a Devils nagy sorozata ért véget az NHL 116. játéknapján. Tart a Washington lendülete, idegenben nyert, a Vancouver nehezen gyűrte le a Carolinát, másfél perccel a vége előtt született a győztes gól, ráadásul emberhátrányból. Nyolc meccs után szenvedett…..
autózz! Főút vagy jobbkezes? 2009.01.03 15:31:00
Bobojsza ugyan elsősorban arról érdeklődik, hogy ha összeakadunk valami idiótával, akinek a számára ismeretlen a KRESZ, miként érdemes reagálni, hogy felfogja, ő volt a hülye. Nem szeretnék szó nélkül elmenni a konkrét példa mellett sem, mert van némi igazság abban, hogy sokan…..