Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barcelinho

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csíkszereda, Vákár Lajos Műjégpálya, 18.30, LivescoreI. harmadNem panaszkodhatunk a mérkőzéskezdésre, eléggé iramosra sikeredik az eleje.6. perc: a játék kiegyensúlyozott, helyzetek azonban nem nagyon adódnak...Mihály és Bíró előtt is helyzet alakul ki, azonban egyikük sem tud…..
Hajrá Sport Club UTE-SC 4-3 2009.11.01 18:39:00
Egy héten belül harmadszor is összecsapunk a Megyeri-úti gárdával. A szerdai zakót követően bőven van javítanivalónk, esélyeinket növeli, hogy a pénteki Fradi elleni bunyók után 3 újpesti játékos is 2-2 forduló eltiltást kapott (Harmati, Hetler és Rafaj). A meccs első 17…..
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
barcelinho 2009.06.11 17:21:12
@quovadis: Jo ezdo o!!! Hidd el!! Tolle igazan tehetsegk kerulnek ki!!! Aki meg abba hagyja az azert hagyja abba , mert nem hokira volt programalva, de vanank mas edzok is es lehet a gyerket edzetni masnal is;)
barcelinho 2009.06.11 17:23:18
@MeLa: Stars lesz!
Nem nevez a HC Csíkszereda a szerdai határidőig a Mol Ligába, ezzel egy időben az előző kiírás győztesének játékosai szabadon igazolhatóvá válnak. Erről Kurkó János, a csapat korábbi fő támogatója tájékoztatta a jégkorongblogot. Jelen pillanatban úgy…..
barcelinho 2009.06.10 21:41:41
@Csak a Sportklub : Jol hallod, es talan talaltak is Budapesten! Ez egy kartyavar volt! Sajnalom hogy nem lesz Hc:( kar:((( Nagyon kar!!! Kurko annyira se meltatta Kercsot hogy szemelyesen mondja meg neki hogy vege! Csak nem ertem a kicsiket is miert kellett szetverni???? Ha gyengebb csapatunk is lenne, de bar maradna meg a Hc!!
barcelinho 2009.06.11 08:41:21
@csiki drukker: "kurko pofatlanul megszivatta Kercsot es LAdikot, akik hazajottek hosszu evek utan Szekelyfoldre, hogy itthon is kamatoztassak tehetseguket, erre fel" csak egy smsel ertesitette ha jol tudom!
barcelinho 2009.06.11 17:17:26
@csiki drukker: Igazad van, abbol fel tudtak volna tartani Hc Flecsikot es jo jatekosokat neveljenek!( Nagy herce hurcaval szedtek ossze a fiatal tehetsegeket csik es geyrgyo kornyekerol, sok cirkusz mellett!!!----most meg hadjak veszni az egeszet!!!) De megse tettek? Miert nem? Mert nem hosszu tavban gondolkoznak talan?
Ismerős arcok, oldott hangulat, ínycsiklandozó ételek, jéghideg csapolt sör és jó idő...ennél többet kívánni sem lehetett volna. A rendhagyó piknik remekül sikerült, reméljük lesz még efféle kezdeményezés. A lábtenisz-verseny végeredményét ugyan nem tudom, de azt hiszem,…..
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
barcelinho 2009.05.04 20:41:30
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
barcelinho 2009.05.03 20:19:34
A németek ezen a mérkőzésen is többet lőttek kapura – ahogy a franciák és a dánok ellen is –, de hiába, az osztrákok egyetlen árva góllal nyerni tudtak. Azt pedig a legutóbbi meccsén mesterhármasos Thomas Koch szerezte a 28. percben, 0-1. Mivel a hozzánk hasonlóan nulla…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
barcelinho 2009.05.03 12:13:32
barcelinho 2009.05.03 12:14:39
barcelinho 2009.05.03 13:31:36
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
barcelinho 2009.05.02 16:57:53
A pálya közelében sem akartam maradni az osztrákok elleni mérkőzés után – mondta Ladányi Balázs, amikor azt kérdeztük, megnézte-e a finn–szlovákot. A csapat gyengén játszott, de van két napja, hogy összeszedje magát a dánok elleni csatára. "Pénteken valami…..
barcelinho 2009.05.02 16:41:07
www.justin.tv/barcelinho


cseh -szlovak mecs
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
barcelinho 2009.04.28 16:53:45
Majoross Gergely lőtt kapura a legtöbbször, Kangyal Balázs plusz eggyel hozta le a meccset, góljainkat Mol ligás játékosok szerezték. Statisztikázunk a csata után. A magyar válogatott közel 5000 néző előtt játszotta le első mérkőzését a 2002-ben világbajnok szlovákokkal.…..
barcelinho 2009.04.26 09:17:53
@OliBLOOD: Legvegen sem volna rosz ez a sorrend :)
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
A házigazda fehéroroszok első ránézésre simán legyőzték a kazahverő lengyeleket, az első harmadban 2-0-s előnyre tettek szert, 18-3-as kapura lövési arány mellett. A második menetben nem esett gól, a harmadik vége felé nőtt a drámai feszültség, ami részint pofozkodásokban,…..
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Megvan a ma esti mérkőzés pontos menetrendje, percekre lebontva, az icezone.hu lehozta, mi meg átvesszük onnét. A 19 órakor kezdődő találkozó előtt a kapunyitás 17.30-kor esedékes, a programok 18.05-kor indulnak. Tovább után a részletek. 17.30 Kapunyitás 18.05 Köszöntő. Az est…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
Elkészült a 2014-es A csoportos világbajnokság magyar kabalafigurája. A hokizó ló megalkotója nem más, mint az SC Csíkszereda játékosa, a korábbi magyar válogatott jégkorongozó, Sándor Szilárd. Szurkoljunk együtt, hogy a világ megismerje Hokkit."Engedjétek meg, hogy…..
Ritkán látható eseménysornak lehettek szemtanúi a Vancouver–Phoenix NHL-meccsre látogató nézők. A 2. harmad 11. percében Viktor Tyihonov bottal akasztott, a játékvezető keze rögtön a magasba emelkedett késleltetett kiállítást jelezve. Luongo kapus le is korcsolyázott,…..
barcelinho 2009.03.23 11:51:26
@Bodicsek: Nagyon jo video, hehe:)))=)) mennyit kacagtam azon:D

AMuigy a Backstrome is nagy ongol:D
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
barcelinho 2009.03.17 21:10:00