Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Realista60

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kész, vége, meguntam. Elegem van abból, hogy állandóan gondolkodjak mindenféle felesleges dolgokon. Belefáradtam, hogy megpróbáljak megérteni másokat, hogy több forrásból tájékozódjak, hogy érdekeljen embertársaim véleménye, és, hogy ne adj' Isten, értelmesen próbáljak vitatkozni tényeket fel…..
Realista60 2019.07.10 21:05:40
@MACISAJT: Hát nem érted,(troll) én is azt mondom, hogy megvette a kutyabőrt az orsós apuka! Több éve, amikor ez a származás felmerült, még akkor vitatkozni is képes volt a kis orsós felkérték, hogy mutasson fel néhány fényképet gyerekkorából magáról az apuka és a fia is, arról meg lehet állapítani, hogy tényleg apa-fia kapcsolatban vannak-e és a képeket mutassák be a nyilvánosságnak is! Ezt a kis orsós megígérte, de nem teljesítette! Mi is volt a kis orsós apjának foglakozása? Ugyebár párttitkár! Mi is volt a kis orsós "becsületes" foglalkozása? KISZ titkár! Mit épít most a kis orsós? Egypárt államot! Miről beszélünk? Kitanultak lettek, csak sajnos a becsületes emberek kárára! Csókollak! Kövér pajtásról nem is beszélünk, aki a magyar országgyűlés szégyene!
Realista60 2019.07.10 21:15:56
@Gleccsertetű: Te okosabb nem lehetsz, mert fideszes vagy! Ez kizáró tényező, hogy okosabb légy tőlem! Ehhez az érvhez mit szólsz? Én eleve ezzel kezdtem a kommentemet a barátommal kapcsolatban. Jó mélyen hajolj meg és rúgd seggbe saját magadat. Higgyél magadban, hogy erre képes vagy, hisz fideszes vagy, a fajtád mindenre képes! Csókolom a feleséged és mondd meg neki, hogy holnap nem érek rá látogatásra, amikor nem leszel otthon! Üdvözlöm az egész családot, jó egészséget kívánok!
Realista60 2019.07.10 21:50:30
@Gleccsertetű: Kicsi huszár! Mivel tudsz te engem megalázni, ugyanakkor, mint fideszes, tisztában vagy vele, hogy értelmesen érvelni nem tudsz! Én nem vergődöm, csak az igazat mondom, ami neked és fajtádnak nem tetszik! Nincs érved azzal szemben, amit én leírok! Az a megalázó kicsi pityiszke, hogy a pityi nagyon "pityi", de még potencia sincs hozzá!!! Egy kicsit tréningezz, hogy értelmes hozzászólásokat tudj írni. Ne haragudj, ha megállapítom és a hozzászólásaim alapján is kiderül, hogy porig vertelek az orsós farka alá és te erre értelmesen reagálni nem tudtál, és akkor azt írod, hogy "nem akarsz jobban megalázni"! Röhej! Áruld már el, hogy hanyadik lettél az orsósnemiszervszívók versenyében, mert mint a feleséged elmondta, első! A vergődés a fideszesek tulajdonsága! Rám nehezedik az a dolog, hogy nekem kell karban tartanom a feleségedet! Ne haragudj, de én se vagyok tenyészcsődör, hogy kielégítsem az összes fideszes feleséget, túl sokan vagytok, akik rájárnak orsósra és otthon semmi! Üdvözlöm a nagycs. asszonyt! Megjegyzem, nem tetszik a fürdőszoba csempéd! Túl narancs színű és jellegtelen és az a nagy bajusz középen mit keres? Furcsa egy ízlésed van!
1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy…..
Jelentősen nőttek az ÁFA bevételek, messze megelőzve a többi adóbevétel növekedését. 2012 és 2017 között kb. 20%-al kellett volna nőnie az ÁFA bevételnek, ehelyett 41%-al nőtt. A növekedés mértéke majdnem kétszeres. A növekedés egyik oka az ÁFA csalások visszaszorítása. Ezt a "fordított" ÁFA…..
Az egyik kezével elvesz, a másik kezével pedig visszaadja annak egy részét. Röviden így írható le az Orbán-kormány taktikája az utóbbi években. Úgy volt képes megszorítani a gazdaságban, hogy a legutóbbi időkig nem kellett komoly ellenállással számolnia a kormányzatnak, így nem csoda, ha ezt a…..
Realista60 2018.12.28 18:24:06
@csobi2011: "Jaj de szörnyű, osztogatás jön. Mennyivel jobb volt mikor a ballibek állandóan csak megszorítottak. Már annyira hiányzik hogy elvegyék a béremet hogy a végén még ki kell mennem tüntetni.:)"

Te egyszerűen hülye vagy és kész. Sajnos vannak ebben az országban lények, de nem emberek. Ki kellene irtani téged és a hozzád hasonló gondolkodókat"!
Hát van ez így, ha egy lap a kormány csöcsén lógva él túl, attól rendszeresen kérni fognak valamit, mint Pelikán József gátőrtől. De hogy az ingyenes lappiacon a Metrót váltó, egykoron Habony-féle Lokálba a kormányközeli cégek és az aktuális lózungok közé már csak 2-3 cikk férjen be (meg az…..
A kemény fagyok beálltában, és az ünnepek közeledtében bízhat a kormány. Ha nem az év végén fogadták el azt a több szempontból is felháborító törvénycsomagot a kormánypárti képviselők, akkor most komolyan kéne számolniuk azzal, hogy minimum a rabszolgatörvényt vissza kell vonniuk a magyar polgárok…..
Realista60 2018.12.15 20:09:48
@nemecsekerno_007: A rendőri vezetőket az nem érdekli, hogy mi van a munkaerő piacon. Ők csak parancsolnak, tisztelet a kivételnek! és ha a beosztott nem úgy viselkedik, kirúgja! Majd hazug toborzással a felsőbb vezetők úgy pótolják a kieső állományt, ahogy akarják! Az én véletlen találkozásaim, valóban nem egy országős átlag, abból következményt teljes mértékben nem lehet levonni. De az mutat valamit, hogy az eddig mindent megmagyarázó, mondhatom agymosott ismerősöm megvilágosodott, rácsodálkozott, hogy mi is történik ebben az országban és nem tudom mennyi fideszes barátja volt még ott, de szerinte nagyon sokan! Ez viszont nem egy országos átlagfelmérés, de kíváncsi lennék rá, hogy mennyien jöttek rá arra, hogy mi is a fidesz?
Realista60 2018.12.15 21:04:00
@Brix: Ilyen logikusan gondolkodó. értelmes emberek nincsenek a fityiszben! Ha indulsz a választásokon, bár nem tudom, hogy hol laksz, én mindenképp támogatnálak.
Realista60 2018.12.15 21:35:17
@Látens Inszinuáció: Figyeltem már néhány hozzászólásod. Szerintem édesanyád értelmes embert szeretett volna szülni, de ez a két kritérium nem teljesült be, mert se értelmes, se ember nem lettél, a többi stimm! Senki ne vegye komolyan ezt a lényt, egyszerűen elmebeteg orsós seggnyaló buzi, mellékhatásként felmerül, hogy még mazochista is!
A fővárosi tiltakozásokkal párhuzamosan két vidéki városban is tüntettek a rabszolgatörvénynek elnevezett túlóratörvény ellen. Nyíregyházán és Pécsett. A nyírségi városban másfél évtizedig dolgoztam, ezért talán érthető, hogy ma reggel először a Szabolcs Online-t néztem meg. A Kelet-Magyarország…..
Realista60 2018.12.15 21:13:09
@LKerekes: Ott voltam és számoltam is egy ideig, úgy, hogy a sor elején voltam és megvártam a végét a legszűkebb utcában a vásár után! A teljes létszám szerintem, minimum 15,000 ember. Ezt a fent említett index videója is alátámasztja!
Realista60 2018.12.15 21:15:54
@ulpius66: Költözz el, ez annál is indokoltabb, mert megkezdődött Budapesten a hatékonyabb patkányirtás, ezt biztosan hallottad a lakáj médiából, úgyhogy vigyázz!
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az alkotmányos rendszerek nem az ember gátlástalan önkifejezésének szavatolására jöttek létre, hanem éppen az ember önkifejezésének kordában tartására. Az uralmon lévők korlátozása azért kirívóan fontos az alkotmányosság szempontjából, mert az ő önkifejezésük…..
Minden idők legértelmetlenebb nemzeti konzultációja következik rövidesen Magyarországon. Persze, ez csak ránk, polgárokra érvényes, akik finanszírozzuk ezt a párbeszédnek álcázott kormánypropagandát, azok, akik végigverik a legújabb agymosást rajtunk, nagyon is jól fognak járni. Az Orbán-kormánynak…..
Realista60 2018.11.08 21:09:43
@Kivlov: Te egy hülye Orbán fasszopó vagy! Ha értelmes dolgot nem tudsz leírni, akkor legalább hülyeségeket ne írjál. Menj ki a vályúhoz, oszt igyál, az IQ szinted ezt tükrözi!
Az emberek fele nem hallott Orbán magánrepülőzéséről. Aki meg hallott, annak nonszensz érveléssel mossa az agyát a propaganda...
Realista60 2018.10.04 23:09:11
@paraszthajszal: Szopjál le Soros László vagyok!
Realista60 2018.10.04 23:13:29
@Helga Beauty Salon: "Úgy hallottam, hogy a Földön Járók Civil Szervezete és a Járda Népe Front felkelés sorozatot hirdet a Kossuth térre!"

Igen, hogy anyádon végig menjen és azért nem mennek, mert anyád nagyon ronda!
Realista60 2018.10.04 23:21:00
@anonymand: Ez a fidesz fan, egy semmirevaló, tudatlan, mínusz IQ szinttel vegetáló barom! Elnézést a barmoktól, hogy hozzájuk mertem hasonlítani ezt a bandát, elhiszem, hogy ez sértő számukra, mert magasabb IQ.-val rendelkeznek, mint a fideszesek!
A bűncselekményből származó vagyon befagyasztása és elkobzását megkönnyítő szabályokról csütörtökön dönt az Európai Parlament - adta hírül a szervezet Kommunikációs Főigazgatósága. Szerintünk ennek megszavazása  érdekes helyzeteket eredményezhet: például korrupt országok vezetőinek talán okozhat…..
Realista60 2018.10.04 22:36:12
@maxval balcán bircaman: Te nagyon hülye Orsós faszát szopó, már megint itt vagy? Jól megfizetnek, mi? Mondd meg anyádnak, hogy ne jöjjön holnap hozzánk takarítani, mert ellopta a porcelántányérunkat, ezt azzal magyarázta, hogy a fia is fideszes és azt mondta, hogy nála az alap, hogy lopni kell, így azt mondta neki, ha bármit el lehet lopni, akkor azt el kell lopni. Ezt az Orbán faszából szopta ki és magáévá tette és édesanyja számára is kötelezővé tette, hiába ő nem akarta, de egy fideszes, ha nem lop, akkor az már náluk törvénysértés. Láttátok Kövér bajszán mennyi geci volt? Nem tudta, hiába, na, letörölni, biztos büszke rá, hogy a "NEMZETI KAN" baszta szájba!
Realista60 2018.10.04 22:43:46
@Ballib vagyok mert rettegek: Anyád is értelmileg sérült volt és te örökölted! Szégyelld magad te "NEMZETI BAROM"! Mitr lehet várni ezek után a kommentjeidből? Bebizonyítottad, hogy te vagy a "NEMZET HÜLYÉ",-je. Indulj a választáson, biztos befutó vagy!
Realista60 2018.10.04 22:46:38
@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: De hülye vagy és ezt tudtad!
Szomorúan vette tudomásul az ország népe a letaglózó hírt, hogy Dzsudzsák Balázs - a maga módján sikeres magyar világsztár focista - nem kell a kutyának sem. Csapat nélkül maradt szegény, és úgy néz ki, annyira megkopott, hogy már pénzmosásra sem használható. Mit lehet ilyenkor tenni? Különösen egy…..
Realista60 2018.09.09 10:56:50
Én Nyírlugoson születtem, a Balázs édesapja és a családja szomszédunkban lakott. Az apjával, Bandival, szinte úgy nőttünk fel, mintha testvérek lennénk. Nagyon rendes gyerek, szerette a focit. Én elkerültem, ő maradt a faluban, nemigen találkoztunk. Mivel szüleim Nyírlugoson maradtak, sűrűn hazalátogattam. Szüleim mindig tájékoztattak a Dzsudzsák család sorsáról, és büszkék voltak a falu Balázskájára. Sokat jártam a Loki meccsekre, amiknek abban az időben, amikor Balázs ott volt, volt színvonala. Na, nem miatta, hanem az egész csapat miatt! Édesapja, Bandi a Balázskát minden nap hordta be Debrecenbe edzésre több hónapon keresztül. Erőn felül teljesített, hisz nagyon sok pénzt elköltött benzinre. (oda-vissza 130km.). Most tudjuk, hogy mi lett belőle, mit ért el? Tény, hogy édesapja félrelépett, született egy mostohatestvére Balázskának, akit soha nem ismert el testvérnek, úgy tudom nem is látta soha! És most jön a lényeg!

Sajnos édesanyámat egy hete temettük Nyírlugoson. Ott szokás még a halotti tor és ott nagyon sok régi nyírlugosi ismerőseimmel, rokonokkal tudtam beszélgetni. Elmondták, hogy a Balázska az apját nemigen támogatja, mert egy régi lepukkant lakásban lakik nagymamájával, és egy nagyon rossz kocsival jár. A nagymamának nem hogy haszna van az unokájából, hanem még ugratják is, amikor megy az ebédjéért,, hogy miért nem jut többre, sokszor sír az ugratások miatt, a boltban sokszor hitelre vásárol! Én Bandival, kb. 5 éve találkoztam, pár szót tudtunk váltani, akkor is egy lepukkant kocsival volt, nem látszott rajta, hogy ki a fia? Hogy a nagymama miért ennyire szegény, nem tudom, de az édesapja, még ha meg is csalta a feleségét, (amit én se értek, hisz Ildikó egy értelmes, szép nő, tanár), azért csak illene meghálálni, amit érte tett, a körülményektől függetlenül.

Most, tudomásom szerint édesapja a nagyanyjával él egy házban, Nyírlugoson a Széchenyi téren, meg kell nézni milyen házban.! Nem írom le a házszámot, mert az már az adatvédelmi törvény megszegése lenne. Aki nem hiszi győződjön meg személyesen, akár úgy is, hogy bemegy az első kocsmába!
Blogadó A propaganda hatása 2018.09.07 18:57:24
Áprilisban, a Fidesz KDNP teljesen meglepő választási győzelme után, úgy döntöttem elvégzek egy kis kísérlet szerűséget, és megpróbálom leírni az eredményét, közérthető módon. A kísérlet lényege az volt, hogy beléptem Fideszes csoportokba, és próbáltam megfigyelni az ott tevékenykedő emberek…..
Realista60 2018.09.08 17:02:10
@maxval balcán bircaman: Te meg egyszerűen egy Orsós fasszopó vagy, akire nincs szüksége az országnak. Takarodj Orsós Vendellel együtt!
Realista60 2018.09.09 09:53:49
@Magyarország Europa jövője.: Hát igen mosott agyú, a facebookot is Soros irányítja, ezt megmondta neked a magyarországi göbbels és hitler, majd, ha fiadat besorozzák sorkatonának (mert napirenden van) és elküldik az iszlám ellen harcolni, (ami ellen esély nincs), ott elesik, meghal, majd büszkén mehetsz végig az utcán, megvédted a bandáddal az országot!
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
Realista60 2018.08.21 19:54:10
@Leylandi: Nem elég, hogy csúnya vagy, de még hülye is!
Realista60 2018.08.21 19:57:43
@Popelo Fidelium: Tipikus fideszes barom vagy! Libsi, Soros (akinek a faszát szopta orsós, és azon nevelkedett fel, mert, ha Soros nem lett volna, Orsós a mai napig nem ismerné az angol WC.-t, tudása szerint csak inna belőle melletted! Hülye fideszes, ennyi az egész!
Realista60 2018.08.21 20:01:47
@Ellenzéki Tüntető: Ennyi a fidesz fanok tudása, még helyesen írni sem tudnak a cigányok, mint pl. Orsós! Menj ki a legelőre, egyél és utána szardki magad,ezzel megalkotod Orsós Vendelt!
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Realista60 2018.08.13 14:50:43
@nagy1: Nálad a pont!