Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h852h5

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit...
h852h5 2018.04.03 18:15:58
@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: Épp ellenkezőleg, kedves troll. Tegnap például én fizettem anyukádnak. ;)
h852h5 2018.04.03 18:25:19
@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: értem, hogy szeretnél visszamenni oda ahonnan kijöttél. én is szeretném, hogy visszamenj. ;)
h852h5 2018.04.04 00:56:33
@morpho: Gondoltam, hogy megtiszteltetés, helyes is ez így. Vagy ez esetleg szarkazmus, mert megsértettem a kis mimóza lelkedet a csúnya beszéddel? :)
Ez főleg az alábbi gyöngyszemed függvényében rendkívül jogos megjegyzés:
"Figyelj nagyon! Holnap reggel felkelek, aztán pisilek, utána fogat mosok, majd kifizetem anyádat."

Akkor most véssük fel a tulajdonságaid közé a lekezelő, primitív és ostoba mellé az álszentet is. komolyan, ennél jobb elrettentő példát óvszer reklámok se szoktak hozni...

Valahogy sejtettem, hogy érdemi válaszra nem futja majd,, csak erre az egy gyenge kis megjegyzésre. Ugyanolyan menekülő stratégia, mint hogy mikor példát kérek is csak terelni bírsz.
(Komolyan... Mégis mit vártam?) Aztán meg kezded elölről másra reagálba ugyanazt az agybeteg "há' de még nem basztunk teljesen rá tehát ez a veszély níncs ísss" -TAPS-

A jövőben légy talán kicsit kevésbé undorító, tanulj meg érvelni és akkor talán kevesebben fognak (joggal) kioktatni. ja meg lehet Viktor se küld majd köszönőlevelet amiért ilyen szorgosan generálod az ellenszenvet és megvetést. :)
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
h852h5 2018.02.12 10:33:33
@Thunder_th: Speciel pont ez a lekezelő stílus is az egyik oka annak, hogy darabokra szakadt a társadalom és olyan szintű a kommunikáció amilyen. Nagyon könnyű azt mondani, hogy x millió ember fasz és kész. Ez az érvelés és ellenségkép igazán ismerős lehetne legalább a Stop Brüsszel-Soros kampányokból vagy a folyamatos komcsizásból. Pont ezen illene felülemelkednie azoknak, akiknek egy kis esze is akad.
Szóval a "gilisztázással" amellett, hogy elég ironikus, végeredményül csak a saját ars poetica-dat definiálod, lent a sárban... mert neked ez a szinted.