Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neovolontaire

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Értem, hogy élete legszebb pillanatait kívánja elnyújtani, mint mindenki, de ő a szervezete kárára. Merthogy már nem úgy bírja az éjszakázást meg az ivászatot, mint előtte” – A tények makacs dolgok, és ha nem vesszük figyelembe, attól még jelen vannak. Álmodozó pasi, realista barátnő.   Ha…..
Sokat olvasunk klímáról, energiáról, zöldítésről és sok minden másról, ami az energiaátmenethez kapcsolódik. Hétvégi cikkajánlóinkban megosztjuk azokat, amiket az utóbbi időben érdekesnek találtunk. Alább a válogatás az Energiaklub munkatársainak ajánlásával. Fotó: Pixabay Most, hogy…..
neovolontaire 2020.05.23 11:14:48
@apro_marosan_petergabor: Próbáltad úgy előadni a mondókádat, hogy szakszerűnek tűnjön, de porszem került a gépezetbe ezzel a föpolgármesterezéssel és így az egész hozzászólásod hitelét vesztette.
A szocik lassan másfél évtizede nem képesek egyetlen valamire való populáris akciót indítani (tüntetés, népszavazási kezdeményezés, választási győzelem), ez időszak alatt a vezetői között egymást váltották az inkompetens és/vagy korrupt (saját források híján újabban a Fidesz érdekeit is szolgáló)…..
Alább van kérem szépen egy cikk, miszerint lesz pelenkázó a FÉRFI vécékben is. New Yorkban. Mi vajon mikor jutunk el oda, itt, Európa szívében, hogy legyen a női vécékben pelenkázó? Nem vagyok telhetetlen, ne legyen mindegyikben, csak néhányban. Mondjuk a vendéglátó helyek felében. Egyelőre. Olyan…..
neovolontaire 2019.02.23 22:32:43
@Ellenzéki Tüntető: elolvastad a cikket? Nem a gyerekvállalásrol szol, hanem a magyar és japán társadalom különbségeiröl.
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
neovolontaire 2019.02.17 16:19:53
@tildy[UK]: dehogy tudja....
"Ne gúnyolgassál, mert olyat beverek, hogy beszakad a fejed, megértetted? Megértetted?" - jegyezte meg egy közrendőr, miközben túlórája idején éppen a többek között a túlóra törvény ellen tünető fiatalokat bántotta...
neovolontaire 2018.12.15 12:40:12
@midnightcoder2: Nem a magyarok? Akkor kik vannak?A cigányok nem magyar állampolgárok?
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
neovolontaire 2018.12.15 09:52:57
@LKerekes: Soha nem fogunk választást nyerni? Nyertünk a szutykos Fidesz ellen 94,2002,2006- ban, buzikám, és szabályosan, nem csalva.Ne áltasd magad, ha buktok ( és egyszer buktok), akkor majd nagyon megszopjátok, csürhék...
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
neovolontaire 2018.12.09 19:41:04
@zsozso56: És nekik nem tulorában számolják el.Az a havi min 240 ora normál modon van elszámolva, tehát nem tulorában, plusz erre jön még rá sok helyen a másik helyettesitése
neovolontaire 2018.12.09 19:46:55
@A kiló nem százat jelent.: Melyik az a cég, amelyik törvényesen müködik, tehát mérleget készit, pénzügyi beszámolot ir, stb, és ezek ellenére nem tudja megmondani, hogy mi lesz az elkövetkezendö három évben?
Az óceánok felszínén lebegő, óriási kiterjedésű szemétszigetek megléte és azok potenciális veszélye az élővilágra nézve nem kérdőjelezhető meg. A Csendes-óceán felszínén található több százmillió darabból álló, vegyes összetételű hulladék halom - amely valóban…..
neovolontaire 2018.12.01 19:12:27
@TanBá: végre valaki, a lényegtöl beszél.Addig amig globális szinten nem kezdödik el a születésszabályozás, addig BÁRMIT csinálhatunk, az csak széllel szembe pi.. álás.Három négymilliárdra apado népesség megoldaná az összes globális problémát
Kemény László üzenőfalán vita zajlik. A politológus digitális ismerőseit noszogatta, hogy szóljanak hozzá Hegyi Gyula tegnapi cikkéhez. A hajdani kulturális újságíró az MSZP egyik platformját vezeti, és jól írta meg az álláspontját. A Facebook-on kialakult vitában érdekes szempontok merültek föl, az…..
Ungár Péter lépésről-lépésre próbálja erősítgetni pozícióit az ellenzékben...
neovolontaire 2018.05.20 12:32:42
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: 2014-ben is az MSzP vitte be Fodort. Gyurcsányék már akkor sem akarták.Összehordtál itt sok sületlenséget
Bolgár György Megbeszéljük… című műsorának van egy rovata. A veterán rádiós arról faggatja az ellenzéki politikusokat, vajon hol rontották el. A vezetők nem igazán hajlanak az önkritikára. Inkább másban keresik a hibát, mint a pártjukban. Tegnap Tóth Bertalan fejtette ki a szocialisták választás…..
neovolontaire 2018.05.07 11:14:52
@6.Lenin: Te hogyan csináltad volna?
Szombaton 120 ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren, hogy megmutassa, a Fidesz szerezhetett kétharmadnyi parlamenti mandátumot, de az ország, a választók többsége még nem az övé. A legfontosabb benyomás a tüntetésről az, hogy a választók nem csak kritizálták az ellenzéki pártok megosztottságát, és…..
Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.) „A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán:…..
neovolontaire 2018.04.02 12:04:15
@Kivlov: Nem ezért tartjuk, aranyapa..
neovolontaire 2018.04.02 12:06:53
@felucca02: Ha megkérdeznéd egy-némelyik "hazafit", fingja nem lenne ki az a Soros György valójában.
Bumeráng A nemzet árulói 2018.03.29 11:55:28
Egyes társadalmi csoportok bőszen hangoztatott mantrái közé tartozik a magyarság patikamérlegre állítása: mivel úgy gondolják, a zászlólengetés, a nacionalizmusuk és a piros-fehér-zöld profilkép beállítása lévén valamiféle kvintesszenciáját képzik a magyarságnak, ergo teljes felhatalmazásuk van…..
neovolontaire 2018.03.30 13:13:38
@Quadanium: mert a nacionalista komolyan azt hiszi, hogy a saját nemzetisége, mindegyik más nemzetiségnél magasabb rendü.Ezért utálod a románokat, a szlovákokat, a sikertelenségedet külsö tényezökre kened.Ha mindenki magyar lenne a Földön, akkor a hozzád hasonlok a szomszédját utálná
Akár politikai atombomba is lehet az OLAF Orbán veje elleni nyomozásból – legalábbis Török Gábor politológus szerint. Mi azonban azt gondoljuk: a Fidesz szavazótábora olyan szekta, amelynek híveit nem befolyásolja a valóság...
neovolontaire 2018.02.11 18:29:44
@6.Lenin: Csak a pártok nem tudnak összefogni, a választók tudnának! Természetesen illúzió elvárni, hogy a pártok összefogva megnyerik a választást és megváltoztatják az országot, mert mindegyik mást akar, mert ez a normális, azért vannak mas pártban. De az igenis megoldható, illetve az lett volna az egyetlen megoldás, hogy az összes, számításba vehető ellenzéki párt, aki kimutatható támogatottsággal rendelkezik leülnek együtt és megteszik azt ,amihez józan ész és minimális inteligencia szükséges:Vagyis találkoznak és az egyik kimondja hangosan, hogy: jelen helyzetben egyféleképpen tudunk változtatni: Kötünk egy választási szövetséget a támogatottság,aunk arányában!Mindenhol egy közös jelölt,aki megugorja az 5%-ot lehet külön lista, aki nem, az szigorűan csak egyéni körzetet kap, országos listát nem állít.Ebben a pillanatban minden ,aláírja a következőt:Megnyerve a választást átírják a választási törvényt, helyreálítják a jogállamot, a beültetett pártkatonákat felállítjk, megírják az uj alkotmányt, akit kelle bíróság elé állítanak,stb, majd kiírják az új választást már egy arányos, kétfordulós rendszerben.Ekkor visszaáll a fair politikai verseny é mindenki megnutathatja magát saját listával meg amit akar