Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorsügynök

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
Ha egy vezető pontosan tisztában van azzal, hogy a választók 60%-a határozottan elutasítja, ő mégis kétharmados többséggel próbálja rájuk erőltetni magát és az illiberális hülyeségeit elképzeléseit, akkor az a vezető semmiképpen nem egy nagy formátumú politikus, főleg nem államférfi, hanem egy…..
Kezdem azzal, hogy én nem tartozom azok közé, akik szigorúan helytelenítik, ha valaki nem vesz részt egy parlamenti választáson vagy népszavazáson. Tiszteletben tudom tartani az álláspontodat, mert szerintem egy többé-kevésbé működő demokráciában teljesen elfogadható az is, ha az emberek bizonyos…..
Van egy kérdés, amiről valószínűleg méltatlanul kevés szó fog esni az áprilisi választásokig hátralévő pár hétben is, pedig a dolgok jelenlegi állása szerint döntő hatása lehet annak kimenetelére.Mielőtt a kérdést nevesítenénk, tegyünk egy kis kitérőt, s gondoljunk bele a következő…..
Gratulálunk Márki-Zay Péternek, az őt támogató, kiváló munkát végző csapatnak! Nem utolsósorban pedig a vásárhelyi szavazópolgároknak, akik felismerték a tét nagyságát, a részvétel kivételes fontosságát, nem hagyták magukat félrevezetni, s volt bátorságuk is (!) a véleményük kinyilvánítására.Ők…..
Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Fidesz a legkevésbé sem válogat az eszközökben, ha hatalmának megtartásáról van szó. A választási rendszer átalakításával, médiafölényük gátlástalan kihasználásával, az ellenzék sajátos ellehetetlenítésével olyan viszonyokat teremtettek, hogy gyakorlatilag…..
Na, megint levelet kaptunk, a választás előtt két hónappal, magától a Vezértől. Stop Sorosat.T. Feladó!Nyomatékosan kérjük, hogy a továbbiakban NE zaklasson minket olyan kéretlen levelekkel, amelyekben már a megszólítás fele is hazugság. "Tisztelt Honfitársam!" – így kezdte ugyanis a legfrissebb…..