Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave Bowman

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 14-én a Dr Sludgelove és az Arkas veszi be a Robot intézményét mocskosabbnál mocskosabb riffjeivel és velőt rázó dobtémáival egy ingyenes koncert kereiten belül. A 2016-ban alakult Dr Sludgelove 2017 december végén jött ki első szerzeményével, mellyel Stanley Kubrick 2001 Űrodüsszeia című…..
  Sziasztok! Ingyenes promo kódokat kínál a december 31-én megjelent My Space Odyssey című abumához a Dr Sludgelove. Használjátok egészséggel! egy soros albumkritikák: "damnn... blows my mind to another space. trippy as.." "This is the best thing I've heard in weeks. Funny, heavy, and eerie…..
Valamikor kb 4 éve kattintottam rá a youtube-n az első stoner rock mixre. Amit akkor hallottam, az jó pár évre meghatározta a zenei ízlésemet, érdeklődésemet. Valami újra, különcebbre, igazabbra, letisztultabb és sallangmentesebb zenére vágytam. Az első dal a mixben a Bongthrower nevezetű BelzebonG…..
Vannak élmények, amelyeket hetekig, hónapokig mesélünk zenét szerető ismerőseinknek, egy lemez vagy koncert hallatán, melyek bizonyára ritka és komoly hatásúak, ezért úgy gondolom, hogy ezekről fontos megemlékezni néha-néha. Ennek megfelelően nem feltétlen koncertismertetőt szeretnék most megosztani…..
Amikor megtudtam, hogy az olasz Ufomammut meglátogat minket egy percig sem volt kétségem afelől, hogy nekem látnom kell őket! Így dolgoztam már két hete, mint az állat, hogy másnap szabadnapos lehessek. Szerdán pedig nem volt más tennivalóm a meló után, mint elindulni az A38 gyomra felé...
Dave Bowman 2018.03.29 18:13:28
  Február 21. szintén egy olyan este volt a Dürer kert történetében, amikor is az egy négyzetméterre jutó dús hipszterszakállak számossága rekord közeli értékeket ostromolt, ugyanis a jelenkori stoner/doom/pszichedelik szcéna egyik legmeghatározóbb zenekara, a lengyel Dopelord lépett fel első…..