Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roland László Tóth

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Roland László Tóth 2018.02.11 20:00:32
@bovorac: Teljesen mindegy ki lesz a vezető. Helyettem nem fogja felásni a kertet. Minél inkább megosztottabb a vezetés annál kevesebbet tudnak lopni, mert nagyobb a vita! Ez látszik is. Akinek vétó kéz jut az korlátlanul és pofátlanul lop.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! Tegnap felmondtak a munkahelyemen. Indoklásként az szerepelt, hogy nem teljesítettem az üz.vezető utasításban kiadott feladatokat, a működés fenntartásához szükséges…..
Roland László Tóth 2018.02.11 19:58:03
@Sörömpőőr: Teljesen igazad van. Aki megpróbálja előbbre vinni a dolgokat azt leoltják, de keményen! Sajnos ez a helyzet. Senki sem lehet okosabb, mert ha elismernék akkor mi szükség lenne az uborkafára fölmászott seggfejnek. Megkérdeztem egy vezetőt, hogy mi a szart csinál mondja már el. Erre a válasz. Ha valami baj van azt átfogalmazom úgy hogy jónak tűnjön és tálalom a főnöknek. Ezért kap havi 1 millát. Ez van.
Felmérések szerint a magyar lakosság 15%-a érintett valamilyen szinten depresszióban, sokan mégsem kérnek segítséget. Pedig a betegség jól gyógyítható, azonban elhanyagolás esetén súlyos következményekkel járhat. Nagyon sok ember gondolja úgy, hogy jobb leélni egy egész életet úgy, hogy elnyomja…..
Roland László Tóth 2018.02.11 15:45:22
@Dr. Kovács Tibor: Köszönöm a hasznos információt, eddig nem hallottam az orbáncfűről,
4 személyre Elkészítés: 45 perc  40 dkg Cápaharcsa filé (2 nagy db)50 dkg édes burgonya25 dkg lilakáposzta1 nagy répa1 fej vöröshagyma1 csokor petrezselyem175 gr tejföl2 ek. majonéz1 ek. dijoni mustár1 tk. mézkukorica pehely, rizslisztőrölt bors, sóNagyon menőn hangzik. Ám, sajnos nem Roy Scheider…..
Roland László Tóth 2018.02.11 15:44:01
A dominancia annyira az életünk, szociális, társas kapcsolataink természetes velejárója, hogy észre sem vesszük jelenlétét. Ugyanakkor, ha készítenénk magunknak egy listát a környezetünkben lévő emberekről – barátokat, családtagokat, munkatársakat belevonva -, és összeírnánk, hogy kivel milyen…..
Roland László Tóth 2018.02.11 15:41:42
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Előző rész: a Fekete Szépség és az olcsó modellek A világ egyik leghíresebb gitárjáról szóló sorozatban a Goldtoptól eljutottunk a Customig, de a leghíresebb változat még csak most következik! A "Burst", a gitárok Szent Grálja 1957 végére már együtt volt minden, ami a Les Paul model jó…..
Roland László Tóth 2018.02.11 15:32:47
A tudományos világban 22 évesen női Einsteinként emlegetett Sabrina Gonzales Pasterski 14 évesen egyedül repült  a saját maga által összeszerelt egymotoros repülőgépén...
Roland László Tóth 2018.02.11 15:23:00