Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nomepronome

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A futurisztikus politikai környezet ellenére lehetnek még normális gondolatok is a közbeszédben. A kerítésbontással megvádolt ellenzékiek például emlékeztethetnék Orbán Viktort arra az időszakra, amikor kordont bontott a Kossuth téren. Míg a kormányzati propaganda azt harsogja, hogy Soros György…..
nomepronome 2018.02.11 13:16:46
Nem célszerű a taktika.

A STOP Sorosra nem a Stop Orbán rímel. Egy helytelen politikai gyakorlat ellen nem a személyt kell bírálni hanem a jelenséget. A jelenség bírálatával így talán azok is egyetértenek, akik teljesen természetesen, politikai beállításoktól függően a személyt védelmezik.
A Fidesz aktivizáló technikája teljesen használható, alkalmazzuk hát. Csak adjunk egy olyan témát amelynek kellemetlenségét akár a Fidesz szavazók is érzékelik. Az, hogy a közpénzek felhasználását (MNB alapítványok, TAO pénzek) titkosítások révén próbálják rejtegetni, az egy Fidesz szavazónak is szemet szúrhat. Akármennyire is elhisszük, hogy rengeteg pénzt adnak az egészségügynek, de pl a várakozási listákról látjuk, hogy azért több is elkellne, mondjuk a piszokdrága stadionok építése helyett.

A "STOP Lopós" lózung sokkal jobban rímel a Stop Soros-ra, ráadásul nem kell megneveznünk, hogy kire gondolunk, mindenki gondolhat arra amire akar, nem csak a Fidesz alatt volt közpénzlopás. Párttól függetlenül, azzal mindenki egyetérthet hogy a közpénz lenyúlása - bárki csinálja is - legyen jobban szankcionálva.

Ezért arra kérjük a kormányt, hogy a Stop Soros mellett indítson kampányt Stop Lopós névvel is, és ezzel kapcsolatban is legyen nemzeti konzultáció!

Amík az új plakátok el nem készülnek, addigis a jelenlegi plakátokon a Stop Soros felirat könnyen átírható "Stop Lopós"-ra, gondolom a Fidesz és a Fidesz szavazók teljes egyetértésével, hiszen ők is biztosan elitélik azt, amikor a közpénz elveszíti közpénz jellegét.